Δημοσιεύτηκε στις 15 Δεκεμβρίου 2021
Με αναγνώσεις παιδικών παραμυθιών, μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα καθώς και Χριστουγεννιάτικη αγορά συνεχίζονται οι ξεχωριστές Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Παραλιμνίου.
Το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Δεκεμβρίου οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν στον μεγαλύτερο εξωτερικό - στεγασμένο χώρο Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Κύπρου, στην πλατεία Christmas Wonder στο κέντρο του Παραλιμνίου.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου, το Famagusta Arts & Craft διοργάνωσε μία υπαίθρια αγορά στην οποία συμμετείχαν περισσότερα από 100 περίπτερα.
Την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου παρουσιάστηκε σε μία διαδραστική αφήγηση από την ίδια τη συγγραφέα το παιδικό παραμύθι "Το Λιοντάρι Ξέρει" της Πάμελας Αναστασίου-Παπαϊακώβου.
Στη συνέχεια ακολούθησε μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα από το Dancando Shool of Dance και το Πολιτιστικό Εργαστήρι του Δήμου Παραλιμνίου, "Παρά τη Λίμνη" καθώς και μουσικό πρόγραμμα από το Elina's School of Music.
Παράλληλα λειτούργησε Χριστουγεννιάτικη αγορά από ιδιώτες καθώς και από τη Νεολαία Παραλιμνίου, την Πετόσφαιρα της Ένωσης Νέων Παραλιμνίου, το Κέντρο Προσφοράς και Αγάπης Άγιος Χριστόφορος, το Κέντρο Στήριξης Αυτισμού Αμμοχώστου και τη Νεανική Χορωδία "Αοιδών Φωνές" Δήμου Παραλιμνίου.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ 18 ΚΑΙ 19 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στον Δήμο Παραλιμνίου συνεχίζονται και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκεμβρίου στην πλατεία Christmas Wonder.
Συγκεκριμένα, το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 2:15 το μεσημέρι θα παρουσιαστεί μουσική παράσταση από το Pianoforte Music School. Θα ακολουθήσει στις 3 διαδραστική ανάγνωση του παιδικού παραμυθιού «Δώρο Ζωής και για 1 και 2 και 3 και 1013» της Μαρίας Τσιβίκα από μαθητές και μαθήτριες του Xenion Highschool. Στις 4:15 χορευτική παράσταση από το Heaven Dance Studio, στις 5:05 μουσική παράσταση από TzourouMusic Center, στις 6 χορευτική παράσταση από τη Σχολή Χορού Ρυθμός ενώ στις 6:50 το πρόγραμμα θα κλείσει με ένα ξεχωριστό και πρωτότυπο Food Eating Contest (Burger & Cookies) από τη Νεολαία Παραλιμνίου.
Την Κυριακή 19 Δεκεμβρίου στις 2:15 θα παρουσιαστεί χορευτική παράσταση από την ιδιωτική σχολή έντεχνου χορού Freedom, στις 3:15 χορευτική παράσταση από το Maria Thalassinou Dance Studio, στις 4:05 μουσική παράσταση από το Voice and Performance Studio της Ιφιγένειας Χριστοδούλου στις 5 χορευτική παράσταση από το School of Ballet Fouetté και στις 5:50 μουσική παράσταση από το Μουσικό Ωδείο Music Steps της Γεωργίας Μαϊφόσιη και Παναγιώτη Κουμάση σε συνεργασία με τη Σχολή Φωνητικής της Μαριάννας Χατζηχρίστου. Τέλος, στις 6:30 θα Χριστουγεννιάτικη Συναυλία από τις χορωδίες: Βυζαντινή Χορωδία Ιεράς Μητροπόλεως Κωνσταντίας-Αμμοχώστου, Παιδική Ρουμάνικη Χορωδία "Veritas", Χορωδία "Μελιζόνα" Δήμου Παραλιμνίου, Νεανική Χορωδία "Αοιδών Φωνές" Δήμου Παραλιμνίου και Φωνητικό Σύνολο Ανδρών, Romiosini Essemble και Μαθητές της Σχολής Παραδοσιακής Μουσικής του Πολιτιστικού Συλλόγου "Ρωμηοσύνη".
SECRET SANTA ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΔΩΡΟ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ
Ο Άγιος Βασίλης δεν θα αφήσει ούτε φέτος κανένα παιδί χωρίς δώρο. Στην πλατεία Christmas Wonder, θα υπάρχει καθ’ όλη τη διάρκεια των γιορτών το σπιτάκι των ευχών του Άγιου Βασίλη όπου κάθε παιδί μπορεί να περάσει για να γράψει το γράμμα στον Άγιο Βασίλη και… μια ευχή θα πραγματοποιηθεί. Επίσης θα υπάρχει ένα μεγάλο κουτί στο οποίο μπορεί κανείς να παίρνει δώρα καινούργια ή ελαφρώς μεταχειρισμένα τα οποία θα δοθούν σε παιδιά. Για να μην αφήσουμε κανένα παιδί χωρίς δώρο τα Χριστούγεννα.
ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ
Η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Παραλιμνίου είναι δωρεάν με επίδειξη Safe Pass ενώ θα τηρούνται με αυστηρότητα όλα τα μέτρα που προνοούν τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας για αναχαίτιση του κορωνοϊού.
Σχετικά

Το καλοκαίρι είναι εδώ — και το Cyberness επιστρέφει με ένα νέο κύμα ενέργειας!
Έλα μαζί μας για ένα απόγευμα γεμάτο έμπνευση, δροσερά κοκτέιλ, δημιουργικά εργαστήρια, καλή μουσική και καλοκαιρινή μαγεία

Κεντούμε και ζυμώνουμε στην Αθηένου
Βιωματικά εργαστήρια με θέμα τον παραδοσιακό πολιτισμό και την άυλη πολιτιστική κληρονομιά

17 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή τη βδομάδα στην Κύπρο
Καθημερινές γεμάτες με θερινό κινηματογράφο, φεστιβάλ και αγαπημένους τραγουδιστές

REWIND 2: Ο Λούης Πατσαλίδης και η παρεά του επιστρέφουν για ένα νοσταλγικό party του καλοκαιριού
Με τραγούδια που μας μεγάλωσαν, ήχους που μας ταξιδεύουν, και ρυθμούς που θα μας ξεσηκώσουν

Φέτος γιορτάζουμε το Γλυτζιστό αλλιώς... με έναν αγαπημένο καλλιτέχνη
Έρχεται για πρώτη φορά μία μουσική βραδιά γλυτζιστού με κρασί και χορό

38 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το σαββατοκύριακο στην Κύπρο
Μουσική, χορός, φαγητό, δραστηριότητες και φεστιβάλ

Καλοκαίρι στη Λεμεσό: Ένας ολόκληρος μήνας με 15 δωρεάν εκδηλώσεις «Δίπλα στο κύμα»
Η Λεμεσός θα φιλοξενήσει κι αυτό το καλοκαίρι μια σειρά θερινών εκδηλώσεων με επίκεντρο το θεατράκι του Μόλου

Πολιτισμός σε κάθε Γειτονιά του Στροβόλου
Έναρξη του νέου θεσμού με τη συναυλία «Έρωτας Ταξιδευτής» την Τετάρτη 2 Ιουλίου στο Πάρκο Τάκη Ζεμπύλα

Summer on Ice: Το event που θα σε πάει για διασκέδαση στο χωριό!
Street food, live μουσική, παγωμένες μπίρες και.... άκρως καλοκαιρινή διάθεση!

Παίζει πάρτι στο Βουνί (όλο το καλοκαίρι)
Το χωριό ανακοίνωσε το πρόγραμμά του με τις καλοκαιρινές του εκδηλώσεις

Dancing Roots στην πλατεία Τρόοδους
Mια βιωματική και διαπολιτισμική εμπειρία που θα μείνει χαραγμένη στη μνήμη των παιδιών, στο πλαίσιο του Διεθνούς Παιδικού Φεστιβάλ Λαϊκών Χορών
Glowmorous και με το παραπάνω: Μια βραδιά λάμψης και συγκίνησης στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
Για ένα κόσμο γεμάτο παιδικά χαμόγελα!