Δημοσιεύτηκε στις 29 Μαΐου 2025
Και μετά τον Ντάνιελ Ράντκλιφ, την Έμα Γουάτσον και τον Ρούπερτ Γκριντ, ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε τους νέους πρωταγωνιστές του «Harry Potter». Η σειρά του HBO βρήκε τον Harry, τον Ron και την Hermione. Πρόκειται για τρία νέα ταλέντα που αναδείχθηκαν μέσα από οντισιόν που έγιναν το περασμένο φθινόπωρο και στην οποία ανταποκρίθηκαν περισσότερα από 30.000 παιδιά ηλικίας 9 έως 11 ετών.
Ο Ντόμινικ ΜακΛάφλιν θα αναλάβει τον ρόλο του Harry Potter, ο Αλάσταρ Στάουτ θα υποδυθεί, τον πιστό του φίλο Ron Weasley και η Αραμπέλα Στάντον -η οποία πρωταγωνίστησε ως Matilda στο «Matilda: The Musical» που ανέβηκε στο West End τη σεζόν 2023-2024 θα είναι η νέα Hermione Granger.
«Το ταλέντο αυτών των τριών μοναδικών ηθοποιών είναι υπέροχο και ανυπομονούμε να δει ο κόσμος τη μαγεία τους στην οθόνη. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα δεκάδες χιλιάδες παιδιά που πήραν μέρος στις οντισιόν. Ήταν πραγματική χαρά να ανακαλύψουμε την πληθώρα των νέων ταλέντων εκεί έξω», ανέφεραν σε ανακοίνωσή τους οι εκτελεστικοί παραγωγοί Φραντσέσκα Γκάρντινερ και Μάρκ Μάιλοντ.
Οι τρεις νεαροί πρωταγωνιστές ολοκληρώνουν το παζλ του μαγικού κόσμου που δημιούργησε η Τζ.Κ.Ρόουλινγκ μέσα από την επιτυχημένη σειρά των επτά βιβλίων της και που ενσαρκώθηκε από μια πλειάδα Βρετανών ηθοποιών σε οκτώ κινηματογραφικές ταινίες που κυκλοφόρησαν μεταξύ 2001 και 2011.
Τον περασμένο μήνα, το HBO επιβεβαίωσε, ότι ο Τζον Λίθγκοου θα έχει τον εμβληματικό ρόλο του Albus Dumbledore και μαζί του θα είναι οι Νικ Φροστ ως Rubeus Hagrid, Τζάνετ ΜακΤίερ στον ρόλο της Minerva McGonagall και Πάαπα Εσίεντου ως Severus Snape.
Επιπλέον, o Λουκ Θάλον θα έχει τον ρόλο του Quirinus Quirrell, ενώ ο Πολ Γουάιτχαους θα εμφανιστεί ως Argus Filch.
Σχετικά
H Lionsgate υπόσχεται πως το σίκουελ του «Michael» θα είναι μια καλύτερη ταινία
Το στούντιο πίσω από τη βιογραφική ταινία του Μάικλ Τζάκσον φαίνεται πως έχει ακούσει τις όποιες κακές κριτικές για την πρώτη ταινία και υπόσχεται ένα «μεγαλύτερο και πιο ικανοποιητικό» σίκουελ.
Ο «Νονός» επιστρέφει με νέα ιστορία και η Κόνι Κορλεόνε περνά για πρώτη φορά στο επίκεντρο
Eνα νέο βιβλίο ανοίγει ξανά την πόρτα στον κόσμο της οικογένειας Κορλεόνε και ήδη στο Χόλιγουντ συζητούν για την κινηματογραφική του μεταφορά, πιθανότατα όμως χωρίς τον Φράνσις Φορντ Κόπολα πίσω από την κάμερα
Πρώτο τρέιλερ του «Victorian Psycho» με τη Μάικα Μονρό σε έναν ανατριχιαστικό ρόλο
Μετά το «Sanctuary», ο Ζακ Γουίγκον επιστρέφει στο Φεστιβάλ Καννών με ένα γοτθικό ψυχολογικό θρίλερ που υπόσχεται ατμόσφαιρα, μυστήριο και μια πρωταγωνίστρια φτιαγμένη για τον κόσμο του τρόμου.
Η Σάντρα Χίλερ μπορεί να γράψει ιστορία στα Όσκαρ με τέσσερις υποψηφιότητες την ίδια χρονιά
Με το Fatherland να συζητιέται ήδη στις Κάννες, το Project Hail Mary να την κάνει γνωστή στο μεγάλο αμερικανικό κοινό και άλλες δύο ταινίες στον δρόμο προς τα βραβεία, η Σάντρα Χίλερ μπαίνει πρόωρα σε μια οσκαρική συζήτηση που μέχρι φέτος θα ήταν αδύνατη.
Οι νέες ταινίες της εβδομάδας: Το Star Wars επιστρέφει δυναμικά στη μεγάλη οθόνη
Από το πολυαναμενόμενο “The Mandalorian and Grogu” μέχρι horror, animation και συγκινητικά δράματα, αυτές είναι οι κινηματογραφικές πρεμιέρες που ξεχωρίζουν αυτή την εβδομάδα στους κυπριακούς κινηματογράφους
Ο Αρνολντ Σβαρτσενέγκερ επιστρέφει στον θρόνο του ως «King Conan»
Υστερα από δεκαετίες αποτυχημένων προσπαθειών, αλλαγών δημιουργικών ομάδων και αμέτρητων φημών, το «King Conan» φαίνεται επιτέλους να παίρνει τον δρόμο προς τη μεγάλη οθόνη.
Το Netflix κάνει remake το «The Getaway» με σκηνοθέτη τον Φίλιπ Μπαραντίνι
Η κλασική περιπέτεια του Σαμ Πέκινπα ετοιμάζεται να αποκτήσει νέα ζωή μέσα από τα χέρια του δημιουργού του «Adolescence», σε μια κίνηση που ήδη προκαλεί συζητήσεις στη βιομηχανία
Διάκριση στις Κάννες για το κυπριακό ντοκιμαντέρ «Tracking: The Cyprus Tigers»
Το πρόγραμμα Frontières επέλεξε μόλις έξι κινηματογραφικές παραγωγές από όλο τον κόσμο
Ο Τζέιμς Κάμερον μιλάει για το μέλλον του «Avatar»
Μετά τη σαρωτική αλλά πιο συγκρατημένη εμπορικά πορεία του «Avatar: Φωτιά και Στάχτη», ο Τζέιμς Κάμερον σκέφτεται να ολοκληρώσει τα επόμενα φιλμ πιο γρήγορα και με μικρότερο κόστος.
Οσκαρ: Ο Κόναν Ο’ Μπράιεν οικοδεσπότης της τελετής απονομής και το 2027
Ο βραβευμένος με 6 Primetime Emmy κωμικός παρουσίασε τις δύο προηγούμενες τελετές κερδίζοντας ως επί το πλείστον τις εντυπώσεις.
Ξεκίνησαν οι οντισιόν για τον νέο Τζέιμς Μποντ
Η Νίνα Γκολντ ανέλαβε το κάστινγκ για τον επόμενο 007 – Τη νέα ταινία θα σκηνοθετήσει ο Ντενί Βιλνέβ, με σενάριο του δημιουργού του «Peaky Blinders»
Οι 5 νέες ταινίες της εβδομάδας: Από το “Top Gun” μέχρι τον κόσμο του Guy Ritchie
Το cult αεροπορικό έπος επιστρέφει 40 χρόνια μετά στις αίθουσες, ενώ action, animation και rock ντοκιμαντέρ κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα