Guide , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Αλλάζει το κέντρο της Πάφου: Δες πώς θα είναι η νέα Πλατεία (εικόνες)

Με ακόμη ένα σύγχρονο και λειτουργικό πλατειακό χώρο,εμπλουτίζεται το παραδοσιακό κέντρο της Πάφου.

Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2021

Με ακόμη ένα σύγχρονο και λειτουργικό πλατειακό χώρο, ο οποίος μεταξύ άλλων θα περιλαμβάνει παιδική χαρά και νέους χώρους στάθμευσης, εμπλουτίζεται το παραδοσιακό κέντρο της Πάφου. 

Σήμερα, ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος υπέγραψε με την ανάδοχο εταιρεία «ΓΑΣΠΕ Εταιρεία Τεχνικών Έργων Λτδ» το συμβόλαιο για την κατασκευή του έργου αναδιαμόρφωσης του περιβάλλοντος  τον Ναό Αγίου Κενδέου χώρο, συνολικής δαπάνης €390.000. Οι εργασίες θα αρχίσουν άμεσα και θα ολοκληρωθούν εντός έξι μηνών.

Μιλώντας κατά την υπογραφή του συμβολαίου, ο Δήμαρχος Πάφου σημείωσε ότι η περιοχή θα μετατραπεί σε μια από  τις πιο σημαντικές πλατείες της πόλης, με εντυπωσιακό παιδότοπο, με εξωτερική φωταγώγηση του Ναού και άλλες σύγχρονες διευκολύνσεις, και εξέφρασε την πεποίθηση ότι ο χώρος θα αποτελέσει πόλο έλξης για τους ντόπιους κατοίκους και τους ξένους επισκέπτες.   Ο κ. Φαίδωνος κάλεσε επίσης την Εφημέριο της Εκκλησίας, ο οποίος παρέστη στην υπογραφή, καθώς  και τα

Μέλη της Εκκλησιαστικής Επιτροπής να μεριμνήσουν τόσο για τον εξωραϊσμό όσο και την εσωτερική ανακαίνιση του Ναού.   

Το έργο περιλαμβάνει  την αντικατάσταση υφιστάμενων οδοστρωμάτων, την κατασκευή νέων πλακόστρωτων και υποβάσεων, τη δημιουργία νέου χώρου στάθμευσης και παιδικής χαράς, την κατασκευή δικτύου φωτισμού, αποχετεύσεων και διαχείρισης ομβρίων, καθώς και την τοποθέτηση προπαρασκευασμένων χώρων υγιεινής.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close