Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2025
Οι αποκαλύψεις των καλλιτεχνών που θα απολαύσουμε φέτος στο MEDFEST Limassol Beer Festival 2025 που θα πραγματοποιηθεί από τις 24-28 Ιουνίου στον Χώρο Στάθμευση του Ποταμού Γερμασόγειας μόλις άρχισαν.
Αρχή θα κάνει ο Στέλιος Ρόκκος στις 24 Ιουνίου, ο οποίος αναμένεται να μας ξεσηκώσει με την υπέροχη φωνή του, τις επιτυχίες και την ενέργειά του πάνω στη σκηνή.
Σμαράγδια και ρουμπίνια”, “Όσο έχω εσένα”, “Πόσο ακόμα” κ.ά. αγαπημένα τραγούδια στη σκηνή του MED FEST.
Ο Στέλλιος Ρόκκος είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες καλλιτέχνες. Πρόκειται για έναν αισθαντικό ερμηνευτή κι έναν πολύ ταλαντούχο μουσικοσυνθέτη που μετρά στο ενεργητικό του δεκάδες επιτυχημένους δίσκους και συνεργασίες.
Πάντα αληθινός κι αυθεντικός, ευθύς και ροκ τύπος έχει αγαπηθεί όσο ελάχιστοι τραγουδιστές της γενιάς του. Μας έχει χαρίσει διαχρονικά κομμάτια και συνεχίζει ακούραστα να δημιουργεί, να πετυχαίνει και να αποδεικνύει ότι η μακρόχρονη παραμονή του στην κορυφή δεν είναι τυχαία.
>> Τρίτη 24 Ιουνίου, Χώρος Στάθμευσης, Ποταμός Γερμασόγειας, Λεμεσός. Eίσοδος €12.
Προπώληση εισιτηρίων: θα ανακοινωθεί.
-
Ποταμός Γερμασόγειας (Χώρος Στάθμεσης)
24 Ιουνίου 2025
Σχετικά
Οι επιτυχίες του Michael Jackson υπό το φως των κεριών στο Θέατρο Παλλάς
Οι συναυλίες Candlelight φέρνουν στη Λευκωσία ένα αφιέρωμα στον βασιλιά της ποπ, με κουαρτέτο εγχόρδων και αγαπημένα τραγούδια.
«Με τους στίχους σου Λευτέρη»: Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο
Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα φιλοξενήσει την παράσταση μουσικής, λόγου και εικόνας « Με τους στίχους Λευτέρη» με το σχήμα «Μουσικοί Συνοδοιπόροι»
Ο βραβευμένος πιανίστας Pavle Krstic για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος τον υποδέχεται στις 11 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory, με έργα Σοπέν, Ραχμάνινοφ, Χιναστέρα, ντε Σεβεράκ και Στραβίνσκι.
Το CHUNKY FUNKY εκπροσωπεί την Κύπρο στο 10th European Jazz Festival στο Κατάρ
Το κυπριακό instrumental project παρουσιάζει την πρωτότυπη μουσική του στο Katara Cultural Village στις 5 Νοεμβρίου 2026
Οι Thirty Seconds to Mars έρχονται για πρώτη φορά, στην Κύπρο με την περιοδεία «A Beautiful Lie vs This Is War 2027»!
Στις 4 Ιουνίου 2027, στο Σπύρος Κυπριανού Αρένα, στη Λεμεσό, για μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη σε δύο εμβληματικά άλμπουμ της καριέρας τους
Κώστας Τουρνάς και Διονύσης Τσακνής φέρνουν «Το Ροκ το Ελληνικό» σε Πάφο και Λεμεσό
Δύο βραδιές με τραγούδια που σημάδεψαν εποχές και δέκα καλλιτέχνες επί σκηνής, στις 4 και 5 Δεκεμβρίου.
Η Josephine η πρόταση της Heaven Music στο ΡΙΚ για την Eurovision 2027
Το ΡΙΚ θα πραγματοποιήσει εσωτερική επιλογή για τον εκπρόσωπο, από όσους καλλιτέχνες προτείνουν οι δισκογραφικές εταιρείες
Η Diana Tishchenko συναντά τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Η βραβευμένη βιολονίστρια ερμηνεύει το Κοντσέρτο του Barber υπό τη διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει επίσης το Adagio για έγχορδα και την Πέμπτη Συμφωνία του Τσαϊκόφσκι.
Η Αρτέμης Κυριακοπούλου έρχεται στο Ella Music House
Μια φωνή που μαγεύει. Από αυτό το Σάββατο, δύο φορές τον μήνα.
East Cyprus Music Meetings: δωρεάν συζητήσεις και εργαστήρια για τη μουσική βιομηχανία που φέρνουν κοντά μουσικές κοινότητες από όλο το νησί
Η πρωτοβουλία φέρνει κοντά μουσικούς, τραγουδοποιούς, παραγωγούς, διοργανωτές συναυλιών και άλλους επαγγελματίες του μουσικού χώρου στην Αμμόχωστο και τη Λάρνακα
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης έρχεται στην Κύπρο για 3 μουσικές βραδιές με τίτλο «Τώρα»
Οι μελωδίες του Κώστα Κακογιάννη και η ποίηση του Πάμπου Κουζάλη συναντούν τη φωνή του σε Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα, την 1η, 2 και 3 Δεκεμβρίου.
Ο Ηλίας Βρεττός στο Monte Caputo για το «Wish for the Stars»
Mια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, αγαπημένα τραγούδια και εντυπωσιακές ερμηνείες