Arts & Culture , Τα Καλύτερα της Κύπρου

4ο Συμπόσιο "plein air/residency"

Αυτή τη φορά διοργανώνεται σε μια ιδιαίτερα γραφική κοινότητα της Λευκωσίας, στο χωριό Λαζανιά

Δημοσιεύτηκε στις 26 Ιουνίου 2014

To E.KA.TE προωθώντας, έναν από τους σημαντικότερους στόχους του που είναι η ευαισθητοποίηση, η καλλιέργεια υψηλής αισθητικής και η ανάπτυξη Πολιτιστικού Διαλόγου με την κοινωνία, διοργανώνει το τέταρτο κατά σειρά μικρό συμπόσιο - plein air/residency σε μια ιδιαίτερα γραφική κοινότητα της Λευκωσίας, στο χωριό Λαζανιά. Το σωματείο "Κίνηση Πρωτοβουλίας και Αλληλεγγύης Λαζανιά" αναλαμβάνει εξολοκλήρου τη διεξαγωγή του μικρού συμποσίου - plein air κατά την καλοκαιρινή περίοδο από την Δευτέρα 30 Ιουνίου μέχρι και το Σάββατο 5 Ιουλίου.

Οι καλλιτέχνες μέλη του Ε.ΚΑ.Τ.Ε. που θα συμμετάσχουν είναι: Γιώργος Γαβριήλ, Νίτσα Χατζηγεωργίου και Τζούλια Χριστοφόρου Αστραίου από Λευκωσία, Νίνα Ιακώβου από Λάρνακα, Στέλλα Καραγιώργη από Πάφο και Κάτια Σαββίδου υπεύθυνη διοργανώτρια του plein air/residency, μέλος του Δ.Σ. του Ε.ΚΑ.ΤΕ.

Οι επιλαχόντες καλλιτέχνες μέλη του Ε.ΚΑ.Τ.Ε. είναι: Σιμόνη Συμεωνίδου από Λευκωσία, Αγγέλα Πισιάρα, Μαξίμ Ανφέροφ από Πάφο, Πασχάλης Αναστάση από Λάρνακα. Επίσης καθ’ όλη τη διάρκεια του συμποσίου θα παρευρεθούν και επισκέπτες καλλιτέχνες μέλη μας  οι οποίοι θα ενταχθούν δημιουργικά στην όλη διαδικασία.

Αναλυτικό πρόγραμμα και περισσότερες πληροφορίες στο www.facebook.com/kinisi.lazania

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close