Ένα Χριστουγεννιάτικο Street Food Χωριό γεμάτο λάμψη, γεύσεις και μουσική

Τα Χριστουγεννιάτικα χωριά σε διάφορες γωνιές του νησιού μας έρχονται κάθε χρόνο να φωτίσουν τις ημέρες των γιορτών, να διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους και να μας γεμίσουν χαρά και ευτυχία. Δημιουργούνται μια φορά τον χρόνο, στολίζονται με πολύχρωμα φωτάκια, δέντρα και φάτνες, είναι γεμάτα λάμψη, χρυσόσκονη, διοργανώνουν πολλές εκδηλώσεις, διαδραστικά παιχνίδια, παιχνιδότοπο, διαθέτουν φαγητό, μουσική, νεράιδες, καλικάντζαρους, ξωτικά.

Φέτος, μάλιστα, τα χωριά αυτά από ό,τι φαίνεται θα γεμίσουν με λάμψη όλο το νησί! Ωστόσο, αυτό που κατάφερε ήδη να ξεχωρίσει και να μας βάλει από νωρίς στο κλίμα των γιορτών, κάνοντάς μας να ανυπομονούμε ακόμα περισσότερο, είναι το Street Food Festival.

Ένα λαμπερό χριστουγεννιάτικο χωριό που υπόσχεται να μεταφέρει όλη τη μαγεία των Χριστουγέννων στον Δήμο Δερύνειας.

Ένα Χριστουγεννιάτικο Street Food Χωριό γεμάτο λάμψη, γεύσεις από όλο τον κόσμο αλλά και από την παράδοση της Κύπρου μας, όπως και πολλές street food επιλογές, έρχεται για να φωτίσει τις ημέρες των Χριστουγέννων και να προσφέρει άπλετη χαρά σε μικρούς και μεγάλους. 

Ένα γεμάτο γιορτινό τριήμερο με γεύσεις από διάφορες χώρες του κόσμου, ψυχαγωγία με συγκροτήματα, καλλιτέχνες από Κύπρο και εξωτερικό, Dj's, Fire Shows, ζογκλερικά, cooking live shows με τον Master Chef Σταυρή Γεωργίου, παραστάσεις και magic shows για τα παιδιά, όπως και δωρεάν παιχνιδότοπο.

Θα τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας για την ασφάλεια τόσο των συμμετεχόντων όσο και των επισκεπτών, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα του Υπουργείου Υγείας.

Ημερομηνίες: 10-11-12 Δεκεμβρίου 2021
Ώρες:
Παρασκευή: 17:00 - 00:00
Σάββατο-Κυριακή: 12:00-12:00

Είσοδος: 5 ευρώ. Για παιδιά μέχρι 12 χρονών και ΑΜΕΑ η είσοδος είναι δωρεάν.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ:
Χώρος Στάθμευσης δίπλα στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αμμοχώστου!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ:
Tηλ.: 99521139
Email: streetfoodderyneia@gmail.com
Facebook: Street Food Christmas Village Deryneia
Instagram: street_food_christmas_deryneia

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: AXES BUSINESS PARTNERS

ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
 
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31