Δημοσιεύτηκε στις 07 Απριλίου 2025
Μετά την επιτυχία του Almost Alice το 2023, το Τμήμα Παραστατικών Τεχνών του Senior School επιστρέφει με μια ακόμη δυναμική, πρωτότυπη παραγωγή – το NEVERLAND – με κείμενα και στίχους της Ελένης Κόσμα και πρωτότυπη μουσική της Ειρήνης Φιλίππου.
Σε ένα σχολείο όπου η δημιουργικότητα απαγορεύεται και η κοινωνική θέση είναι το παν, η Scout – ένα αντικομφορμιστικό έφηβο – ενώνει τις δυνάμεις της με τη νέα μαθήτρια, Tink, και την εκνευριστική ετεροθαλή αδερφή της, Mila, για να βρουν έναν τρόπο διαφυγής. Όμως αυτό που ξεκινά ως απόδραση εξελίσσεται σε ένα σουρεαλιστικό ταξίδι στο Neverland – έναν ονειρικό κόσμο όπου χαμένα παιδιά, πειρατές, γοργόνες και αναμνήσεις συγκρούονται. Όμως το Neverland δεν είναι παραμύθι. Σε αυτό τον κόσμο, οι πρωτότυπες ιδέες φορολογούνται από πειρατές, κλέβονται από γοργόνες και ελέγχονται από σκοτεινές φιγούρες γνωστές μόνο ως “Οι Χορηγοί”. Με την επιβράβευση να απαγορεύεται και τη φαντασία να απειλείται, η Scout καλείται να αποκαλύψει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τις σκιές.
Με περισσότερους από 60 ερμηνευτές επί σκηνής, ζωντανή ορχήστρα και αφοσιωμένη ομάδα backstage, το NEVERLAND είναι ένα σύγχρονο, τολμηρό μιούζικαλ που αναδεικνύει το εξαιρετικό ταλέντο των νέων. Στον πυρήνα του, είναι μια ιστορία για την έκφραση, την ταυτότητα και το θάρρος να ονειρεύεσαι σ’ έναν κόσμο που θέλει να σε κρατήσει σιωπηλό.
Η παράσταση αποτελεί μέρος των εορτασμών για τα 80ά γενέθλια του σχολείου.Σας περιμένουμε για μια βραδιά γεμάτη μαγεία, μουσική και ανατροπές!
Εισιτήρια διαθέσιμα: www.ticketbox.com.cy/neverland
>> Παρασκευή 11 & Σάββατο 12 Απριλίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, 19:30.
-
Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου
11 Απριλίου - 12 Απριλίου 2025
Σχετικά
Η Diana Tishchenko συναντά τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Η βραβευμένη βιολονίστρια ερμηνεύει το Κοντσέρτο του Barber υπό τη διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει επίσης το Adagio για έγχορδα και την Πέμπτη Συμφωνία του Τσαϊκόφσκι.
Η Αρτέμης Κυριακοπούλου έρχεται στο Ella Music House
Μια φωνή που μαγεύει. Από αυτό το Σάββατο, δύο φορές τον μήνα.
East Cyprus Music Meetings: δωρεάν συζητήσεις και εργαστήρια για τη μουσική βιομηχανία που φέρνουν κοντά μουσικές κοινότητες από όλο το νησί
Η πρωτοβουλία φέρνει κοντά μουσικούς, τραγουδοποιούς, παραγωγούς, διοργανωτές συναυλιών και άλλους επαγγελματίες του μουσικού χώρου στην Αμμόχωστο και τη Λάρνακα
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης έρχεται στην Κύπρο για 3 μουσικές βραδιές με τίτλο «Τώρα»
Οι μελωδίες του Κώστα Κακογιάννη και η ποίηση του Πάμπου Κουζάλη συναντούν τη φωνή του σε Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα, την 1η, 2 και 3 Δεκεμβρίου.
Ο Ηλίας Βρεττός στο Monte Caputo για το «Wish for the Stars»
Mια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, αγαπημένα τραγούδια και εντυπωσιακές ερμηνείες
Το "Full House" απογειώνει τις Παρασκευές στο Παλαιά Ελιά Live Stage!
Η νύχτα που σου αλλάζει τη διασκέδαση στη Λευκωσία!
Η Ελένη Δήμου επιστρέφει στη Λεμεσό για μία ξεχωριστή live βραδιά
Το ραντεβού δίνεται στο Vinylio Wine Etc, στη Λεμεσό, για μια μουσική έξοδο με καλό κρασί και τραγούδια που παραμένουν διαχρονικά
Οι Hermaphrodite’s Child επιστρέφουν στην Κύπρο για τρεις βραδιές rock 'n' roll!
Ετοιμαστείτε να χορέψετε με τη μουσική θρύλων όπως τους The Beatles, The Rolling Stones, The Beach Boys, Elvis Presley, Chuck Berry και The Kinks
200 Κιθάρες με τον Γιώργο Περρή, σε δυο μοναδικές συναυλίες στην Κύπρο
Συμμετέχει στο τραγούδι η Μαρίζα Αναστασιάδη
Windcraft Back: 10 χρόνια Windcraft Loud, με τη μουσική στο προσκήνιο
Μια σειρά εργαστηρίων και συναυλιών μεταξύ 31 Οκτωβρίου-29 Νοεμβρίου 2026 στη Λευκωσία
Το ZAZZA Music Theater έκανε δυναμικό opening
Φέτος, συστήνεται στο κοινό μέσα από ένα πρόγραμμα που συνδυάζει αγαπημένες φωνές, διαχρονικά τραγούδια και μια ξεχωριστή εμπειρία νυχτερινής διασκέδασης
Ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται στο Olio για μια ξεχωριστή βραδιά
Ο αγαπημένος δημιουργός συναντά το κοινό της Λευκωσίας μαζί με τέσσερις ερμηνευτές.