Δημοσιεύτηκε στις 02 Μαρτίου 2025
Η πόλη της Λεμεσού κινείται σε ρυθμούς καρναβαλιού εδώ και περισσότερες από 10 μέρες.
To Λεμεσιανό Καρναβάλι βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, με τις εκδηλώσεις να κορυφώνονται σήμερα 2 Μαρτίου με τη μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση.
Εσείς μασκαρευτείτε, φορέστε την καλύτερή σας διάθεση και απλά ξεχυθείτε στην πόλη!
Η Μεγάλη Καρναβαλίστικη Παρέλαση θα πραγματοποιηθεί κατά μήκος της
Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’.
Η εκκίνηση θα δοθεί στη 1 μ.μ. στον Κυκλοφοριακό Κόμβο Αγίου Νικολάου και θα καταλήξει στα Φώτα τροχαίας Πολεμιδιών (Fairways)
Της παρέλασης θα προηγηθούν η Φιλαρμονική του Δήμου Λεμεσού, οι Μαζορέττες του Σώματος Κυπρίων Οδηγών, οι Κανταδόροι, η ομάδα κρουστών Batukinio και οι Μαζορέττες Λεμεσού.
Παρέλαση με επικεφαλής τον Βασιλιά του Λεμεσιανού Καρναβαλιού και τη συνοδεία του, με άρματα και ομάδες πεζών.
Τα εντυπωσιακά άρματα του Δήμου Λεμεσού θα εμπλουτίσουν τη φετινή παρέλαση.
ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΛΗΞΗΣ
Ένα από τα κορυφαία πάρτι του Καρναβαλιού είναι αυτό που θα ξεκινήσει λίγο μετά το τέλος της μεγάλης παρέλασης της Κυριακής 2 Μαρτίου, στις 21.00, όπου θα αποχαιρετήσουμε το Λεμεσιανό καρναβάλι με ένα πανηγυρικό υπαίθριο καρναβαλίστικο χορό. Το πάρτι θα στηθεί στην πλατεία Παλιού Λιμανιού η οποία θα μεταμορφωθεί στο μεγαλύτερο καρναβαλικό live stage με άνετα και μεγάλα bars να σερβίρουν όλο το βράδυ τα αγαπημένα μας ποτά, και τους κορυφαίους DJs, DJ Le Skouf, DJ Mitsingkass και DJ Alex M, να δίνουν τον ρυθμό, σε ένα απόλυτα καρναβαλίστικο πρόγραμμα γεμάτο κέφι, ρυθμό και χορό. Διαγωνισμοί πελλόμασκας και έξυπνης μάσκας, θα δώσουν βραβεία σε τρεις ευρηματικούς καρναβαλιστές!
Σχετικά
Μαμάδες θηλάζουν ταυτόχρονα στη Μαρίνα Λεμεσού
Μια συμβολική δράση για την Παγκόσμια Εβδομάδα Μητρικού Θηλασμού
Το Open House Festival επιστρέφει στη Λεμεσό με σύγχρονο χορό και περφόρμανς
3 μέρες, 7 καλλιτεχνικές προτάσεις με το σώμα και την κίνηση στο επίκεντρο
Η Χριστουγεννιάτικη Λυμπιανούπολη ανακοίνωσε ημερομηνίες
Eτοιμάσου για ένα διήμερο γεμάτο αστερόσκονη!
European Researchers’ Night 2026: 20 χρόνια επιστήμης, έρευνας και έμπνευσης!
Εντυπωσιακά πειράματα, εργαστήρια, παιχνίδια, κουίζ, προσομοιώσεις, παρουσιάσεις και διαγωνισμοί περιμένουν τους επισκέπτες, ενώ ειδικές δράσεις έχουν σχεδιαστεί για παιδιά και οικογένειες
To Halloween επιστρέφει στο πάρκο με τους λαβύρινθους
Ένα spooky Σαββατοκύριακο γεμάτο κολοκύθες, μαγεία και τρόμο
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη μεγάλη «Γιορτή της Γειτονιάς»
Μια βραδιά γεμάτη μουσική και κέφι, που ενισχύουν το αίσθημα της κοινότητας στην πόλη της Λεμεσού!
Το Παναϊρίν του Χωρκού έρκεται στον Καλοπαναγιώτη!
Ένα χωρκό, δυο κοινότητες και μια μεγάλη γιορτή που φέρνει τον κόσμο κοντά.
Μια βραδιά Αστρονομίας με τηλεσκόπια, Astro Quiz και έναν κορυφαίο Κύπριο αστροφυσικό
Mια ξεχωριστή βραδιά Αστρονομίας στο κέντρο της Λεμεσού, με ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις, τηλεσκόπια, παρατήρηση του ουρανού και ένα διασκεδαστικό παιχνίδι γνώσεων.
World Cleanup Day στην Κύπρο: Τρεις μεγάλες δράσεις καθαρισμού με το City Friends Club
Το City Friends Club καλεί εθελοντές να βοηθήσουν στον καθαρισμό της Λεμεσού, της Λάρνακας και της Πάφου για να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Καθαρισμού.
Οι Πάνω Αρόδες ετοιμάζονται (από τώρα) για τα Χριστούγεννα
19–20 Δεκεμβρίου είναι η στιγμή να επισκεφτείτε τις Πάνω Αρόδες. Γιατί;
Ο βρακάς πήρε (και φέτος) τη θέση του
Αρχίζουν οι προετοιμασίες για τη Γιορτή του Κρασιού
Pilates με θέα την ανατολή του ήλιου στον Πρωταρά
Μια διαφορετική εμπειρία ευεξίας περιμένει όσους αγαπούν το Pilates, τη φύση και τα πρωινά που ξεκινούν λίγο πριν ξημερώσει.