Δημοσιεύτηκε στις 18 Φεβρουαρίου 2025
Τι γίνεται όταν ένα μανιταράκι έχει καταφέρει να πει την ιστορία του μέσα από 100 παραστάσεις κουκλοθεάτρου; Μα φυσικά συνεχίζει ακάθεκτο!
Η Animagnet και η Kyriakides Mushrooms σας προσκαλούν να απολαύσετε την αγαπημένη παιδική παράσταση «Ο Γουάιτ και οι Ολυμπιακοί Μανιταροαγώνες», που έχει ήδη ταξιδέψει σε ολόκληρη την Κύπρο, γεμίζοντας χαμόγελα μικρούς και μεγάλους θεατές!
Στον φανταστικό κόσμο της Μανιταρούπολης, ο Γουάιτ είναι ένα μανιτάρι που λατρεύει…να μην κάνει τίποτα! Ούτε προσέχει τη διατροφή του, ούτε και αθλείται με τους φίλους του. Τον ελεύθερό του χρόνο μάλιστα, προτιμά να τον περνάει στο δωμάτιό του, παίζοντας ηλεκτρονικά παιχνίδια.
Αφού διαγωνιστεί και χάσει σε όλα τα αθλήματα την ημέρα των μεγάλων αγώνων, θα καταλάβει ότι μέσα από την προσπάθεια, τον αθλητισμό, τη σωστή διατροφή και τη βοήθεια των φίλων, μπορείς να ξεπεράσεις κάθε εμπόδιο! Το κουκλοθέατρό μας γεμάτο χιούμορ, απλότητα και αγάπη απευθύνεται σε παιδιά όλων των ηλικιών και είναι ιδανικό για γονείς, εκπαιδευτικούς και μικρούς φίλους που αναζητούν κάτι ξεχωριστό.
Τα παιδιά συμμετέχουν ενεργά στη δράση αφού αλληλεπιδρούν με τους ηθοποιούς και τους μανιταρένιους χαρακτήρες, ορίζοντας έτσι την πλοκή. Μέσα από τον μαγικό κόσμο του Γουάιτ η φαντασία καλλιεργείται και τα παιδιά ταξιδεύουν σε κόσμους γεμάτους περιπέτεια και χρώματα. Παράλληλα, αναπτύσσονται σημαντικές δεξιότητες, όπως η ομαδικότητα, η ενσυναίσθηση και η δημιουργική σκέψη με σύμμαχο το παιχνίδι.
Ελάτε να ταξιδέψετε μαζί μας στον φανταστικό κόσμο της Μανιταρούπολης, όπου η φιλία και οι καλές για τον οργανισμό μας συνήθειες, έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο.
Για πληροφορίες σχετικά με την παράσταση, επικοινωνήστε μαζί μας: 70088544
+357 94 089977 - Τερέζα Κοτσώνη
+357 94 044974 - Έλενα Παναγή
Σχετικά
Κυνηγάμε πασχαλινά αυγά μαζί με τα παιδιά στον πιο όμορφο βοτανικό κήπο του νησιού
Γεμίζουμε τα καλαθάκια μας αυγά και παίζουμε παραδοσιακά πασχαλινά παιχνίδια
Τα παιδιά στα Πέρα Ορεινής θα γίνουν σεφ για μία μέρα!
Θα μπουν στο αγρόκτημα, θα μαζέψουν ντομάτες και θα φτιάξουν σπιτική σάλτσα ντομάτας καθώς και τη δική τους πίτσα
Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά: Δύο τελευταίες παραστάσεις στη Λευκωσία
Μια διασκευή του έργου του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν από τους Παρασκευά Καρασούλο και Νίκανδρο Σαββίδη
Στο 1o Φεστιβάλ Παιδιού στο χωριό θα γίνουμε «Όλοι μια αγκαλιά»
Πάμε να παίξουμε, να δημιουργήσουμε και να περάσουμε ένα Σάββατο γεμάτο έμπνευση!
5 όμορφες δραστηριότητες με τα παιδιά για το σαββατοκύριακο
Θέατρο, μουσική, παιχνίδι και δημιουργία για όλη την οικογένεια
4 τελευταίες παραστάσεις για Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά
Μια διασκευή του έργου του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν από τους Παρασκευά Καρασούλο και Νίκανδρο Σαββίδη, σε σκηνοθεσία Μαρίνας Βρόντη
Το Βασίλειο των Ζώων έρχεται στη Λάρνακα!
μουσική αφηγηματική διαδραστική παράσταση για βρέφη & νήπια 6 μηνών – 4 ετών
Το ALL4KIDS EXPO έρχεται στη Λεμεσό!
Για δύο ημέρες, το Carob Mill φιλοξενεί δραστηριότητες για παιδιά
"Μια ταπεινή βράκα": Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά για την παραδοσιακή ανδρική ενδυμασία της Κύπρου
Στο Κέντρο Εικαστικών Τεχνών & Έρευνας (CVAR)
SWEETOPIA Chocolate & Candy Fun: Μια πολύχρωμη, σοκολατένια εμπειρία για όλη την οικογένεια
Η πιο γλυκιά οικογενειακή εμπειρία έρχεται στη Λευκωσία
Μια φορά και… μια χώρα για μια μοναδική παράσταση στη Λαρνακα
Μη χάσετε την οικογενειακή παράσταση του θέατρο Piccolo «Μια φορά και… μια χώρα» σε μια μοναδική παράσταση στη Λάρνακα
"Peppa σ’ αγαπώ": Η Πέππα το γουρουνάκι και η οικογένειά της, σε μία υπέροχη παράσταση
Η νέα παραγωγή από το Θέατρο Βεστιάριο έρχεται να μαγέψει και να διασκεδάσει μικρούς και μεγάλους και να τους παρασύρει σε νέες περιπέτειες.