Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2025
Η Λευκωσία αλλάζει και είναι εμφανέστατη η αλλαγή στην πρωτεύουσα τα τελευταία χρόνια με πολλά αναπτυξιακά έργα που δημιούργησαν ένα νέο, σύγχρονο πρόσωπο στην πόλη μας.
Σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εφ. "Ο Φιλελεύθερος" δύο νέα ξενοδοχεία έρχονται να φέρουν νέο αέρα στο κέντρο της πόλης. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η λεωφόρος Μακαρίου θα αποκτήσει το δικό της ξενοδοχείο, ενώ σχεδόν ταυτόχρονα θα ξεκινήσει στην ίδια περιοχή και η ανέγερση άλλου ξενοδοχείου, στην οδό Αρνάλδας, που είναι κάθετη επί της λεωφόρου Μακαρίου.
Το ξενοδοχείο στη Μακαρίου θα ανεγερθεί στο κτήριο της πρώην Λαϊκής Τράπεζας και αναμένεται πως το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσουν όλες οι διαδικασίες για την εξασφάλιση των αδειών.
Στο κτήριο της πρώην Λαϊκής, σύμφωνα με το δημοσίευμα θα ανεγερθεί ξενοδοχείο 168 κλινών, ιδιοκτησίας του Ομίλου Fattal, ισραηλινών συμφερόντων.
Παράλληλα, σε κοντινή απόσταση θα ανοίξει και δεύτερο ξενοδοχείο. Πρόκειται για boutique hotel, 70 κλινών, το οποίο θα ανεγερθεί στην παλιά κλινική Αναστασιάδη, που βρίσκεται στην οδό Αρνάλδας και εφάπτεται της Λεωφόρου Μακαρίου. Το σημερινό δημοσίευμα του Φιλελευθέρου αναφέρει πως οι εργασίες έχουν ήδη ξεκινήσει και τα συνεργεία προχωρούν με καθαρισμό των χώρων της παλιάς κλινικής.
Σχετικά

Leonardo Hotels: Το NYX HOTEL THESSALONIKI ξεκινά τη λειτουργία του
Για μία αυθεντική εμπειρία, με σύγχρονο design και τη βαθιά κατανόηση του σύγχρονου ταξιδιώτη


Ήμουν κι εγώ στο Καλλιμάρμαρο...
Μια ανεπανάληπτη βραδιά στο Καλλιμάρμαρο με την Άννα Βίσση να γράφει ιστορία μπροστά σε 65.000 θεατές

Καταρρίπτεται ο μεγαλύτερος μύθος για τις κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων
Οι ταξιδιώτες αναζητούν πάντα τρόπους εξοικονόμησης χρημάτων για ταξίδια διακοπών

Τα καλύτερα μέρη της Ευρώπης για ταξίδι τον Οκτώβριο με τα ομορφότερα φθινοπωρινά χρώματα
Είναι σχεδόν εκείνη η εποχή του χρόνου που οι νύχτες σιγά σιγά μεγαλώνουν, η θερμοκρασία πέφτει και η μυρωδιά του φθινοπώρου είναι στον αέρα

20 χρόνια Madame Figaro Awards: Μάθαμε πότε θα διεξαχθούν τα 20ά βραβεία Γυναίκες της Χρονιάς
Η μεγάλη βραδιά πλησιάζει

Βραβεία Εmmy: Θρίαμβος για Adolescence και The Studio - Αναλυτικά οι νικητές
Το Adolescence του Netflix και το The Studio του Apple TV+ σάρωσαν στα Emmy 2025 με πολλά βραβεία - Τα πολιτικά μηνύματα που κυριάρχησαν στη βραδιά


Μεμονωμένες βροχές στα ορεινά - Πότε αναμένεται περαιτέρω πτώση θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας


Κυρίως αίθριος ο καιρός - Πότε και πού αναμένονται μεμονωμένες βροχές
Aναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Ανακοινώθηκε η Βασίλισσα του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
«Η Βασίλισσα του Πάθους και της Τρέλας του Λεμεσιανού Καρναβαλιού»