Cyprus Eating Awards , Τα highlights

Αυτός θα είναι ο παρουσιαστής των Cyprus Eating Awards

Λούης Πατσαλίδης: Ο παρουσιαστής των Cyprus Eating Awards μάς μίλησε λίγες ημέρες πριν τη μεγάλη βραδιά!

Δημοσιεύτηκε στις 30 Αυγούστου 2021

Ο μεγαλύτερος γαστρονομικός θεσμός της Κύπρου, τα πιο... νόστιμα βραβεία της χώρας μας, τα Cyprus Eating Awards, επιστρέφουν και πάλι, στη 16η έκδοσή τους, για να επιβραβεύσουν τα κορυφαία εστιατόρια του νησιού.

Στα 16α Cyprus Eating Awards που παρουσιάζει η Nespresso80 υποψήφια εστιατόρια σε 13 κατηγορίες διεκδικούν μία θέση ανάμεσα στα καλύτερα του νησιού. 

Τη φετινή βραδιά θα απολαύσουμε βραβευμένες γεύσεις, μέσα από ένα πολύ πρωτοποριακό concept. Πιο συγκεκριμένα, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία του θεσμού, η ομάδα του Check In Cyprus για ακόμα μια φορά πρωτοπορεί, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά στην Κύπρο το concept των «4 Hands», όπου δύο κορυφαίοι σεφ θα συνδημιουργήσουν από κοινού ένα μοναδικό μενού, το οποίο θα απολαύσουν οι προσκεκλημένοι τη βραδιά της εκδήλωσης.

Την Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου, στο Nissos Beach House στη Λεμεσό, οι καταξιωμένοι σεφ Νίκος Καραθάνος και Γιάννης Μπαξεβάνης υπόσχονται μια δυνατή γαστρονομική εμπειρία, πάνω στο κύμα, με άρωμα μεσογειακό. 

Όσο δε για τον παρουσιαστή της βραδιάς, αυτός θα είναι ένας παλιός γνώριμος του θεσμού, μίας και έχει βρεθεί στη σκηνή των Cyprus Eating Awards άλλες δύο φορές!

Οικοδεσπότης της βραδιάς λοιπόν θα είναι για τρίτη φορά ο αγαπημένος παρουσιαστής και stand-up comedian Λούης Πατσαλίδης, ο οποίος μίλησε αποκλειστικά στο Check In Cyprus για την πολυαναμενόμενη βραδιά: “Η τρίτη (φορά) ε; Ουαο! Έχουν περάσει όμως αρκετά χρόνια από τη δεύτερη όμως, συνεπώς έχω συσσωρεύσει αρκετά συναισθήματα για να φάω όσο πρέπει!”.

Μιλώντας για το ποια είναι η πιο αγαπημένη του στιγμή της βραδιάς, αποκάλυψε: “Όσο και αν δεν το πιστεύεις η χαρά των νικητών είναι το καλύτερο κομμάτι των βραβείων, γιατί με αυτόν τον τρόπο επιβραβεύεται ο κόπος σου, η δουλειά σου, το ταλέντο σου και η επιβράβευση είναι πολύ σημαντική σε όλους τους τομείς”.

Έκπληξη θα αποτελέσει η εμφάνιση του Λούη Πατσαλίδη στη σκηνή καθώς όπως μας εκμυστηρεύτηκε: “Δυστυχώς δεν μπορώ να αποκαλύψω πολλά πράγματα, μπορώ να πω μόνο ότι θα είμαι επί σκηνής όχι με ρούχα ενός συνηθισμένου παρουσιαστή”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του Check In Cyprus για άλλη μία φορά είναι πρωτοπόρος καθώς για πρώτη φορά φέτος θα παρουσιάσει το concept “4 Hands”, όπου δύο κορυφαίοι σεφ, οι Νίκος Καραθάνος και Γιάννης Μπαξεβάνης, θα συνδημιουργήσουν από κοινού ένα μοναδικό μενού, το οποίο θα απολαύσουν οι προσκεκλημένοι τη βραδιά της εκδήλωσης. Ο παρουσιαστής της βραδιάς κλήθηκε να μας δώσει μερικές λεπτομέρειες όσον αφορά στο μενού, λέγοντας: “Έχω ενημερωθεί (για το μενού) και ήδη νιώθω τις γεύσεις στον ουρανίσκο μου”.

Δεν είναι λίγες οι φορές που ο Λούης Πατσαλίδης έχει σατιρίσει τον εαυτό του όσον αφορά στην ιδιαίτερη σχέση με το φαγητό και θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε καλοφαγά, με τον ίδιο να δηλώνει πως η αγαπημένη του κουζίνα είναι η τοπική: “Δεν μου αρέσει να πειραματίζομαι, γι΄ αυτό η αγαπημένη μου κουζίνα είναι η κυπριακή”.

Ποιο όμως είναι το αγαπημένο του φαγητό; “Μου βάζεις δύσκολα, είναι σαν να μου λες να ξεχωρίσω ένα από τα παιδιά μου! Ωστόσο, τα σουβλάκια, η πίτσα και τα μακαρόνια του φούρνου”.

Ο Λούης Πατσαλίδης ως τηλεοπτικός οικοδεσπότης έχει δώσει τις “εξετάσεις” του και είμαστε σίγουροι πως θα χαρίσει στο κοινό των Cyprus Eating Awards μία εξαιρετική εμπειρία. Σαν οικοδεσπότης στον δικό του χώρο, στο σπίτι του, ποιο είναι το μυστικό του; “Να νιώσουν οι καλεσμένοι μου σαν το σπίτι τους, γιατί όταν το νιώσουν αυτό, όλα τα άλλα περισσεύουν”. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close