Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2024
Δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα στις συνοικίες των αστικών κέντρων συναντάμε μικρούς γαστρονομικούς θησαυρούς. Όμορφα, περιποιημένα ταβερνάκια με εξαιρετική πρώτη ύλη, ποιοτικά πιάτα και καλοφτιαγμένο φαγητό που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες τεχνικές και μαγειρικό ταλέντο παρά μόνο εμπειρία, μεράκι, αγάπη και σεβασμό στον πελάτη.

Ένα τέτοιο συνοικιακό διαμαντάκι ανακαλύψαμε πρόσφατα κοντά στην περιοχή της βιοτεχνικής Αγλαντζιάς. Εκεί, θα συναντήσεις ένα μικρό προσφυγικό σωματείο, με μεγάλη βεράντα και αυλή για τα καλοκαίρια και ένα ζεστό εσωτερικό χώρο για τον χειμώνα. Πρόκειται για ένα ήσυχο, φιλόξενο μέρος, όπου ο ευγενικός κύριος Δημήτρης, σε υποδέχεται θερμά, και σου ψήνει καθημερινά νοστιμιές στη σχάρα.

Το σωματείο της ΑΕΚ Κυθραίας ή όπως θα το βρεις στις διαδικτυακές πλατφόρμες διανομής φαγητού "Το σουβλάκι του Δημήτρη" θα σου προσφέρει αυθεντική φιλοξενία σε ένα φιλικό περιβάλλον όπου θα νιώσεις αμέσως οικεία και πολύ σύντομα θα γίνει το στέκι σου. Ένας χώρος ιδανικός για παρεϊστικες συναθροίσεις, χαλαρές εξόδους τις καθημερινές για καλό σουβλάκι, μπίρα και κουβεντούλα.
Εδώ, στην ΑΕΚ Κυθραίας, θα φας πολύ καλό σουβλάκι χοιρινό και κοτόπουλο, ζουμερή σεφταλιά, εξαιρετικές φρέσκες τηγανητές πατάτες και πολύ καλό χωριάτικο λουκάνικο κρασάτο, χαλλούμι, μπριζόλα, παϊδάκια, πιατέλες κρεατικών και άλλα, τα οποία θα πληρώσεις σε πολύ λογικές τιμές.
Ο χώρος απλός, ένα κλασικό αθλητικό σωματείο, αλλιώς σύλλογος ή και καφενείο, που φτιάχνει νόστιμα είδη σχάρας. Σύντομα, η αυλή του με τα ατμοσφαιρικά φωτάκια της και τα φυτά της, αν μας το επιτρέψει ο καιρός θα μας αφήσει για να καθίσουμε πια στο εσωτερικό, εκεί σε μία ήσυχη γειτονιά με νόστιμο σουβλάκι, ζεστή φιλοξενία και κυρίως πολύ καλές τιμές.

Το σουβλάκι του Δημήτρη (ΑΕΚ Κυθραίας) ξεχώρισε για την σεζόν 2024-2025 γι' αυτό και φιγουράρει ανάμεσα στα 87 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου. Το συνοικιακό ταβερνάκι της Αγλαντζιάς διεκδικεί το βραβείο για το Καλύτερο Σουβλάκι αφού είναι υποψήφιο στην συγκεκριμένη κατηγορία στα Cyprus Eating Awards 2024 που απονεμηθούν τον ερχόμενο Φεβρουάριο.


Η φηφοφορία συνεχίζεται μέχρι και τις 3 Νοεμβρίου γι' αυτό μπορείς μέχρι τότε να ψηφίσεις το αγαπημένο του Σουβλάκι του Δημήτρη διαδικτυακά ΕΔΩ είτε μέσω SMS στέλνοντας μήνυμα στο 5588 γράφοντας ΕΑ15 και μέσω τηλεφώνου στον αριθμό 900-31-391.
>> (22252951) Καντάρας 6, Αγλαντζιά, Λευκωσία. Δευτέρα-Σάββατο 18:30-23:30.
Facebook: Το σουβλάκι του Δημήτρη στην ΑΕΚ Κυθραίας
Σχετικά
Όταν η κουζίνα του Αθηναγόρα Κωστάκου συναντά στη Λευκωσία τη Νάπολη του Francesco Granata
Καθίσαμε στο SCALE και ζήσαμε μια γαστρονομική εμπειρία ανάμεσα σε δύο σεφ και δύο κουζίνες, δοκιμάζοντας από καπνιστό ταραμά και γιουβέτσι με γαρίδες μέχρι αυθεντική Bufalina και linguine alla Nerano
Το roll into sunset έφερε το απόλυτο καλοκαιρινό vibe στη Μαρίνα Λεμεσού
Γιατί, οι καλύτερες καλοκαιρινές στιγμές είναι αυτές που μοιράζεσαι
Από food truck έγινε μαγαζί: Το αγαπημένο street food spot της πόλης ανοίγει σήμερα το εστιατόριό του
Το Feedos μετακόμισε κι από σήμερα μας περιμένει στη νέα του διεύθυνση!
Νέα άφιξη στον Πρωταρά: Το «ΚΥΠΡΙΑΚΟΝ» άνοιξε με θέα το Fig Tree Bay
Στόχος του να φέρει την αυθεντική κυπριακή κουζίνα δίπλα στη θάλασσα
Ξέρουμε πού θα φας ψάρι οφτό στον ξυλόφουρνο
Κάθε Δευτέρα ο ξυλόφουρνος γεμίζει με το πιο νόστιμο οφτό ψάρι
Η νύκτα πέφτει στ’ Αγρίδια: Μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία κάτω απο τον έναστρο ουρανό του Τροόδους
Το εστιατόριο Alley ενώνει δυνάμεις με το Αστεροσκοπείο Τροόδους και το Οινοποιείο Τσιάκκας
Small bites. Big flavour: Η απόλυτη sushi εμπειρία στα wagamama
H αυθεντική ιαπωνική έμπνευση συναντά τη φρεσκάδα, την ποιότητα και τη δημιουργικότητα
Η ομάδα του επιτυχημένου Sentio στήνει νέο μαγαζί στη Λευκωσία
Αποκλειστικό sneak peek από τη νέα άφιξη της πρωτεύουσας
7 μαγαζιά στην Κύπρο που ξέρουν από καλή μπριζόλα
Ζουμερές κοπές, σωστό ψήσιμο και κρέατα που αξίζουν κάθε μπουκιά
11 κυπριακά οινοποιεία σε κερνούν κρασί στο Πισσούρι
Στην έκθεση κυπριακού οίνου Πισσούρια 2026
Το καλοκαίρι αποκτά ιταλική γεύση
Το Ristorante Locatelli στο AMARA παρουσιάζει το νέο καλοκαιρινό μενού, μια γαστρονομική εμπειρία εμπνευσμένη από τη La Dolce Vita και τη μαγεία της Μεσογείου
Τάκος, φαχίτας, εντσιλάδας, μπουρίτος κ.ά. στο μεξικάνικο που κάνουμε στάση κάθε καλοκαίρι
Κάποιοι μετράνε τα καλοκαίρια σε μέρες... στον Πρωταρά τα μετράνε σε tacos, burritos και παγωμένες μαργαρίτες