Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Με ζωντανή μουσική και μεζέ τον Δεκαπενταύγουστο στο Φουρνιστό στην Κοφίνου

Εδώ θα φας καλάτον Δεκαπενταύγουστο

Δημοσιεύτηκε στις 05 Αυγούστου 2021

Η Κύπρος διαθέτει ποικίλες επιλογές για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τις νοστιμιές μιας ταβέρνας, σε πανέμορφους κήπους, τόσο στην πόλη όσο και στην ύπαιθρο. Ωστόσο η πιο κάτω επιλογή κλέβει τις εντυπώσεις όχι μόνο για τον χώρο της αλλά και για το νόστιμο μενού της, την αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων της, αλλά και τη φιλοξενία τους! Τι άλλο λοιπόν να ζητήσει κανείς από ένα ταβερνάκι; 

Ο λόγος λοιπόν για το δημοφιλές πλέον ταβερνάκι της Κοφίνου, Το Φουρνιστό, το οποίο από το 1975 που λειτουργεί (είχε το όνομα Καντάρα), ξέρει πολύ καλά πώς να περιποιείται το κοινό της! 

Κάτι που ετοιμάζεται να κάνει και την Κυριακή 15 Αυγούστου. Όπως λοιπόν μας ανακοίνωσε, ειδικά για την ημέρα του Δεκαπενταυγούστου, μας περιμένει και πάλι από τις 12.00-17.00 για να μας σερβίρει τα σπιτικά του, όλο γεύση και παράδοση, πιάτα, στον υπέροχο χώρο που δημιούργησε, αλλά και στο δροσερό και πολύ ατμοσφαιρικό εσωτερικό του χώρο. Φυσικά, από αυτήν τη γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπει η ζωντανή μουσική.

Ένα πλούσιο μενού όλο γεύση
Όσο δε για τα τα μεζεδάκια του, έφτιαξε ένα ειδικό "μενού" γεμάτο πεντανόστιμα πιάτα και σπεσιαλιτέ που μόνο στο Φουρνιστό μπορείς να απολαύσεις.

Το μενού θα αποτελείται από Σαλάτα, Γιαούρτι, Ταχίνι, Ελιές και χαλλούμι, όλα δικής τους παραγωγής, Μπέικον, Λουκάνικο καπνιστό χωριάτικο, Αυγά από τον κήπο τους, πομηλόρκα, μουσακά, κουπέπια, τα φημισμένα Ψευτοκούπεπα τ' Άη Γρόση, Συκωτάκι με γλυτζιά αρνίσιο, Συκωτάκι βοδινό, Οφτό Κλέφτικο, Πουργούρι, Πατάτες φούρνου και Ανθούς γεμίσουμε με χαλλούμι στο τηγάνι συνοδευμένους με μέλι. 

Ακόμα και οι vegaterian εδώ μπορούν να βρουν και να απολαύσουν πιάτα που θα τους ικανοποιήσουν πλήρως, αρκεί βέβαια να ενημερώσουν για τις προτιμήσεις και τις διατροφικές ιδιαιτερότητές τους λίγο νωρίτερα! 

Στις 15 Αυγούστου το μεσημέρι λοιπόν από τις 12.00 μέχρι τις 17.00 θα μας βρεις στο ταβερνάκι Το Φουρνιστό στην Κοφίνου να απολαμβάνουμε live μουσική και μεζέδες.

Όλα αυτά μόνο με 20 ευρώ το άτομο. Απαραίτητη βέβαια η κράτηση, λόγω περιορισμένων θέσεων. Απαραίτητη και η προσκόμιση SafePass.

Το Φουρνιστό
(99837957) Κερύνειας 1, Κοφίνου, επ. Λάρνακας.
Website: https://www.food4you.com.cy/to-fournisto/
Facebook: https://www.facebook.com/Fournistobyfood4you/
Instagram: https://instagram.com/fournisto_by_food4you?igshid=1ijircexl0593 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close