Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουλίου 2024
Ο θρυλικός τραγουδιστής και πολυπλατινένιος τραγουδοποιός Bryan Adams ετοιμάζεται να ξεσηκώσει την Κύπρο με μια ζωντανή εμφάνιση στο Τσίρειο Στάδιο, στη Λεμεσό, στις 16 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας "So Happy It Hurts" Tour 2024.
Ο Bryan Adams είναι ένας από τους πλέον συναρπαστικούς μουσικούς στον κόσμο. Με 17 άλμπουμ στο ενεργητικό του, συμπεριλαμβανομένου του τελευταίου "So Happy It Hurts" (υποψήφιο για Grammy), του "Pretty Woman - The Musical", και του Classic pt. I και pt. II, τα οποία περιλαμβάνουν νέες ηχογραφήσεις των μεγαλύτερων επιτυχιών του. Kυκλοφόρησαν ψηφιακά και σε ATMOS με την Platoon, και είναι επίσης διαθέσιμα σε συμβατική μορφή από την BMG. Τα τραγούδια του έχουν συγκεντρώσει πολυάριθμα βραβεία και διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένων τριών υποψηφιοτήτων για Όσκαρ, πέντε υποψηφιοτήτων για Χρυσή Σφαίρα, ένα βραβείο Grammy και 20 βραβεία Juno.

Αυτή η πολυαναμενόμενη συναυλία θα περιλαμβάνει κλασικές και νέες επιτυχίες ενός από τα μεγαλύτερα είδωλα στην ιστορία της ροκ. Για πάνω από τέσσερις δεκαετίες και με πάνω από 70 εκατομμύρια δίσκους, ο Bryan Adams κατέκτησε την κορυφή των charts σε όλο τον κόσμο και ενέπνευσε τo κοινό παγκοσμίως με all time classic επιτυχίες όπως το Summer of '69", "All For Love", "Have You Ever Really Loved A Woman", "Please Forgive Me", "Heaven", "Here I Am" και "Everything I Do".
Η συναυλία στη Λεμεσό διοργανώνεται από την NNC MEGAEVENTS PRODUCTIONS και θα είναι μια από τις πιο εντυπωσιακές που έχουν γίνει ποτέ στην Κύπρο. "Είναι μεγάλη τιμή και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα υποδεχθούμε τον Bryan στην Κύπρο για μια απίστευτη βραδιά διαχρονικής μουσικής και ψυχαγωγίας. Θα είναι μια μοναδική ευκαιρία για τους θαυμαστές του να βιώσουν την ενέργεια και το πάθος του σε ένα μεγάλο live show", δήλωσε η διευθύνουσα σύμβουλος Ναταλία Χαραλάμπους.
Λεπτομέρειες Συναυλίας:
Ημερομηνία: 16 Οκτωβρίου 2024
Ώρα: Οι πόρτες ανοίγουν στις 18.00/Η συναυλία αρχίζει στις 21:00
Χώρος Διεξαγωγής: Τσίρειο Στάδιο, Λεμεσός, Κύπρος
Η πώληση των εισιτηρίων ξεκινά στις 16 Ιουλίου 2024 στις 11:00 (Ώρα Κύπρου) αποκλειστικά στην πλατφόρμα SoldOut Tickets - www.soldoutticketbox.com.
-
Τσίρειο Στάδιο
16 Οκτωβρίου 2024
Σχετικά
Πέθανε η εμβληματική τραγουδίστρια Μαρινέλα
Η κορυφαία τραγουδίστρια άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της, ολοκληρώνοντας μια πορεία δεκαετιών στο ελληνικό τραγούδι.
ZAZZA Music Theater: Η εκρηκτική Ελληνίδα τραγουδίστρια που θα μας διασκεδάσει το Πάσχα
Ένα δυναμικό live πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες, έντονο ρυθμό και αληθινή διασκέδαση κάνει πρεμιέρα το Πάσχα και υπόσχεται αξέχαστες βραδιές
Άννα Βίσση: Μεγάλο φινάλε για μια δεκαετία στο Hotel Ερμού
Στις 4 Απριλίου η απόλυτη Ελληνίδα σταρ ρίχνει αυλαία σε δέκα χρόνια ανεπανάληπτων εμφανίσεων, σε μια βραδιά που αναμένεται γεμάτη ένταση, συγκίνηση και τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.
Η Άννα Βίσση εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία της, παρουσιάζοντας τη Vission Music
Όλα όσα γνωρίζουμε για το νέο της label σε συνεργασία με τη Δήμητρα Κούστα
Μια βραδιά γεμάτη retro, disco, funk και rock επιτυχίες στη Λάρνακα
Oι Time Surfers Party Band επιστρέφουν για μια βραδιά γεμάτη non-stop επιτυχίες από τις δεκαετίες του ’70, ’80, ’90 και ’00
Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος (και) στη Λάρνακα
Ανακοινώθηκε και δεύτερο "Μέτρημα" στην Κύπρο
Πασχαλινές συναυλίες από τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με το «Requiem» του Τζον Ράτερ
Το «Requiem» του Ράτερ ξεδιπλώνεται σε επτά μέρη
The Model: Αυτή η χώρα θα νικήσει στη Eurovision 2026 – Ποιες θα βρεθούν στην πρώτη 5άδα
Οι προβλέψεις που προκαλούν μια μικρή ανησυχία...
Η Κατερίνα Στανίση στην Κύπρο για ένα βράδυ
Η αγαπημένη λαϊκή τραγουδίστρια σε ένα live που δεν πρέπει να χάσεις
Ο Σωκράτης Σινόπουλος στο 2ο Φεστιβάλ Παραδοσιακού Πολιτισμού του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο μουσικοσυνθέτης θα είναι καλεσμένος σε δύο δράσεις οι οποίες είναι ανοικτές τόσο για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μουσικούς όσο και για το ευρύ κοινό