Δημοσιεύτηκε στις 11 Ιουνίου 2024
Η οργάνωση "55 Συν Πλην Μαζί" με πρωτοβουλία του «Κύπρου Νόστος» και σε συνεργασία με τους «Εραστές της Πανσέληνου», οργανώνει μια διαφορετική νυκτερινή βόλτα στην παλιά πόλη της Λευκωσίας με το λαμπερό φως της σχεδόν Πανσέληνου της Φράουλας του Ιουνίου την Παρασκευή 21 Ιουνίου που είναι η Ημέρα της Μουσικής και μεγαλύτερη μέρα του χρόνου. Θα περάσουμε και από κάποιες εκδηλώσεις μουσικής που θα γίνονται στο κέντρο της πόλης.
Για όσους θέλουν θα καταλήξουμε σε δείπνο στο Καφεστιατόριο του Ορφέα. Όσοι δεν θέλουν να περπατήσουν μπορούν να έρθουν κατευθείαν στο δείπνο στις 9:00 μμ.
Θα είναι μια βιωματική βόλτα σε φωτεινές αλλά λίγο κρυφές γωνιές του ιστορικού κέντρου της Λευκωσίας. Θα περπατήσουμε χαλαρά λέγοντας νυχτερινές ανείπωτες βιωματικές ιστορίες. Όσοι παίζουν κάποιο μουσικό όργανο που μπορεί να μεταφερθεί μπορούν να το φέρουν μαζί τους. Όσοι επίσης είναι καλοφωνάρηδες είναι ευπρόσδεκτοι να μας τραγουδήσουν.
Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις που μπορούν να κάνουν τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας καθώς και φίλοι/συγγενείς διαφορετικής ηλικίας μαζί. Στόχος είναι να περάσουμε δημιουργικό χρόνο με ψυχαγωγία μαζί και ταυτόχρονα να κάνουμε μια δράση που να προάγει την ενεργή ζωή κρατώντας σώμα και νου σε καλή φυσική κατάσταση.
Ελάτε να περπατήσουμε μαζί, να περιηγηθούμε την αλλόκοτη ομορφιά της φεγγαρόλουστης νύκτας στους δρόμους του κέντρου της πρωτεύουσας και στο τέλος να φάμε μαζί.
Θα συγκεντρωθούμε στις 6 το απόγευμα έξω από τα Λουτρά Ομεριέ (Hamam Omerye) στην Πλατεία Τηλλυρίας απέναντι από το χώρο στάθμευσης. Θα πάμε για ένα γρήγορο καφέ και σνάκ και μετα ξεκινάμε τη χαλαρή βολτα μας γύρω στις 6:30 . Το βράδυ γύρω στις 9:00 όσοι θέλουν θα καταλήξουμε για φαγητό στο εστιατόριο του Ορφέα.
Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε τηλεφωνήστε στο 99686791.
>> Παρασκευή 21 Ιουνίου, Πλατεία Τηλλυρίας, Λευκωσία, 18:00.
Σχετικά
Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, η οδός Γλάδστωνος κλείνει για τα αυτοκίνητα και ανοίγει για τους πεζούς
Η Λεμεσός θα κινείται Λάου Λάου για 9 ολόκληρες ώρες
End of Summer στην Άλασσα με παιχνίδια για όλους
Παιχνίδια και δραστηριότητες, μουσική, φουσκωτά, εκπλήξεις και πολλές στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια
Εργαστήριο παραδοσιακής υφαντικής με αργαλειό στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Γιόλου
Εργαστήρια HerCraft Cyprus: Γυναίκες, παράδοση και βιώσιμη χειροτεχνία
Φερ’ τη φουκού σου και έλα να ψήσουμε παρέα για καλό σκοπό!
Mια όμορφη μέρα γεμάτη παρέα, φαγητό και προσφορά!
Μια όμορφη βραδιά γεμάτη παράδοση, στην Ποταμιά
Με αφορμή το Πανηγύρι του Τιμίου Σταυρού
Στα ωραία Λεύκαρα τον Σεπτέμβριο θα στηθεί μια γιορτή με λευκαρίτικο ταβά, μουσική και χορό
Μια όμορφη διήμερη γιορτή που φέρνει κοντά την πίστη, την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά των Λευκάρων, με μουσική, χορό και αυθεντικές τοπικές γεύσεις
Let’s Do It! Nicosia 2026: Μία πόλη, δύο κοινότητες, ένα κοινό περιβάλλον
World Cleanup Day το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026
Τα κλασικά αυτοκίνητα βγαίνουν στους δρόμους για το 4ο Φθινοπωρινό Ράλι Κλασικού Αυτοκινήτου
Μια ξεχωριστή φθινοπωρινή διαδρομή, από το Σωματείο Παλαιού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ – ΦΙΠΑ, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Λυθροδόντα
Το υπέροχο Christmas Market 2026 θα στηθεί και φέτος στη Λευκωσία
Η μεγαλύτερη και πιο μεγάλη σε διάρκεια γιορτινή αγορά της πόλης, ετοιμάζεται και φέτος στην πλατεία!
Week Agenda: 14 εκδηλώσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου αυτή την εβδομάδα
Συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, θερινό σινεμά, κινηματογραφικά αφιερώματα και ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις σε όλη την Κύπρο
Weekend Agenda: 31 πράγματα που αξίζει να κάνεις αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου
Συναυλίες με μεγάλα ονόματα, παραδοσιακά φεστιβάλ, πάρτι, θέατρο, όπερα και οικογενειακές διοργανώσεις γεμίζουν την Κύπρο με επιλογές.