Δημοσιεύτηκε στις 06 Ιουνίου 2024
Οι κορυφαίες εμφανίσεις του Sir Tom Jones και του Ed Sheeran θα πραγματοποιηθούν σε παρακείμενο χώρο στον κόλπο της Λάρνακας.
Υπό το φως των πρόσφατων ειδήσεων σχετικά με τον τερματισμό της σύμβασης μεταξύ της Κυπριακής Κυβέρνησης και των διαχειριστών της ανάπτυξης της Μαρίνας Λάρνακας, οι διοργανωτές των μεγαλύτερων εκδηλώσεων της Κύπρου αυτό το καλοκαίρι είναι στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουν ότι οι παραστάσεις έχουν μεταφερθεί στο νέο χώρο «Land of Tomorrow».
Ο νέος αυτός χώρος στον κόλπο της Λάρνακας απέχει 800 μέτρα από τη Μαρίνα και οι διοργανωτές επιβεβαίωσαν ότι οι ημερομηνίες, η διαχείριση, η διοργάνωση των εκδηλώσεων και η ρύθμιση των θέσεων παραμένουν ακριβώς οι ίδιες.
Η τοποθεσία «Land of Tomorrow» επωφελείται επίσης από πρόσθετους χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων και ειδικούς χώρους αποβίβασης πούλμαν και ταξί.
Εκπρόσωπος των διοργανωτών δήλωσε: «Είμαστε ευτυχείς που οι υπεύθυνοι για το Land of Tomorrow μπόρεσαν να μας προσφέρουν αυτόν τον χώρο για να φιλοξενήσουμε τις συναυλίες χωρίς να θέσουμε σε κίνδυνο την ποιότητα των προγραμματισμένων εκδηλώσεων. Ανυπομονούμε να καλωσορίσουμε τους θαυμαστές από όλο τον κόσμο στις μεγαλύτερες συναυλίες που θα γίνουν φέτος στην Κύπρο».
Όλες οι λεπτομέρειες για το χώρο του Land of Tomorrow, τους χώρους στάθμευσης και αποβίβασης είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση www.ticketmaster.cy/.
Σχετικά
Η Diana Tishchenko συναντά τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου
Η βραβευμένη βιολονίστρια ερμηνεύει το Κοντσέρτο του Barber υπό τη διεύθυνση του Μύρωνα Μιχαηλίδη, σε ένα πρόγραμμα που περιλαμβάνει επίσης το Adagio για έγχορδα και την Πέμπτη Συμφωνία του Τσαϊκόφσκι.
Η Αρτέμης Κυριακοπούλου έρχεται στο Ella Music House
Μια φωνή που μαγεύει. Από αυτό το Σάββατο, δύο φορές τον μήνα.
East Cyprus Music Meetings: δωρεάν συζητήσεις και εργαστήρια για τη μουσική βιομηχανία που φέρνουν κοντά μουσικές κοινότητες από όλο το νησί
Η πρωτοβουλία φέρνει κοντά μουσικούς, τραγουδοποιούς, παραγωγούς, διοργανωτές συναυλιών και άλλους επαγγελματίες του μουσικού χώρου στην Αμμόχωστο και τη Λάρνακα
Ο Θοδωρής Βουτσικάκης έρχεται στην Κύπρο για 3 μουσικές βραδιές με τίτλο «Τώρα»
Οι μελωδίες του Κώστα Κακογιάννη και η ποίηση του Πάμπου Κουζάλη συναντούν τη φωνή του σε Λεμεσό, Λευκωσία και Λάρνακα, την 1η, 2 και 3 Δεκεμβρίου.
Ο Ηλίας Βρεττός στο Monte Caputo για το «Wish for the Stars»
Mια ξεχωριστή βραδιά γεμάτη μουσική, αγαπημένα τραγούδια και εντυπωσιακές ερμηνείες
Το "Full House" απογειώνει τις Παρασκευές στο Παλαιά Ελιά Live Stage!
Η νύχτα που σου αλλάζει τη διασκέδαση στη Λευκωσία!
Η Ελένη Δήμου επιστρέφει στη Λεμεσό για μία ξεχωριστή live βραδιά
Το ραντεβού δίνεται στο Vinylio Wine Etc, στη Λεμεσό, για μια μουσική έξοδο με καλό κρασί και τραγούδια που παραμένουν διαχρονικά
Οι Hermaphrodite’s Child επιστρέφουν στην Κύπρο για τρεις βραδιές rock 'n' roll!
Ετοιμαστείτε να χορέψετε με τη μουσική θρύλων όπως τους The Beatles, The Rolling Stones, The Beach Boys, Elvis Presley, Chuck Berry και The Kinks
200 Κιθάρες με τον Γιώργο Περρή, σε δυο μοναδικές συναυλίες στην Κύπρο
Συμμετέχει στο τραγούδι η Μαρίζα Αναστασιάδη
Windcraft Back: 10 χρόνια Windcraft Loud, με τη μουσική στο προσκήνιο
Μια σειρά εργαστηρίων και συναυλιών μεταξύ 31 Οκτωβρίου-29 Νοεμβρίου 2026 στη Λευκωσία
Το ZAZZA Music Theater έκανε δυναμικό opening
Φέτος, συστήνεται στο κοινό μέσα από ένα πρόγραμμα που συνδυάζει αγαπημένες φωνές, διαχρονικά τραγούδια και μια ξεχωριστή εμπειρία νυχτερινής διασκέδασης
Ο Γιώργος Θεοφάνους έρχεται στο Olio για μια ξεχωριστή βραδιά
Ο αγαπημένος δημιουργός συναντά το κοινό της Λευκωσίας μαζί με τέσσερις ερμηνευτές.