Cine News , Κινηματογράφος

Η ταινία «Peaky Blinders» με τον Κίλιαν Μέρφι έρχεται στο Netflix

«Θα είναι ένα εκρηκτικό κεφάλαιο στην ιστορία των Peaky Blinders». Τα γυρίσματα αρχίζουν τους επόμενους μήνες.

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2024

Είναι επίσημο: Ο βραβευμένος με Όσκαρ Κίλιαν Μέρφι επιστρέφει στον ρόλο του αρχηγού της περιβόητης συμμορίας του Μπέρμιγχαμ που τον έκανε διάσημο. Την ταινία «Peaky Blinders» θα σκηνοθετήσει ο Τομ Χάρπερ («Heart of Stone», «Wild Rose»), ο οποίος είχε υπογράψει τη σκηνοθεσία στα μισά επεισόδια της πρώτης σεζόν το 2013.

«Φαίνεται ότι ο Τόμι Σέλμπι δεν έχει τελειώσει μαζί μου… Είναι μεγάλη χαρά να συνεργάζομαι ξανά με τον Στίβεν Νάιτ και τον Τομ Χάρπερ στην κινηματογραφική εκδοχή του «Peaky Blinders». Αυτή [η ταινία] είναι για τους θαυμαστές», δήλωσε ο Μέρφι.

«Όταν σκηνοθέτησα για πρώτη φορά το «Peaky Blinders» πριν από 10 χρόνια, δεν ξέραμε πώς θα εξελισσόταν η σειρά, ξέραμε όμως ότι υπήρχε κάτι στη χημεία του καστ και στο σενάριο που έμοιαζε εκρηκτικό. Το «Peaky» ήταν πάντα μια ιστορία για την οικογένεια -και γι’ αυτό είναι απίστευτα συναρπαστικό να είμαστε ξανά με τον Στιβ και τον Κίλιαν για να φέρουμε την ταινία στο κοινό σε όλο τον κόσμο μέσα από το Netflix», πρόσθεσε από την πλευρά του ο Χάρπερ.

Τη συνέχεια της saga που διαδραματίστηκε στους δρόμους του Μπέρμιγχαμ τη δεκαετία του 1900, υπογράφει ο δημιουργός της σειράς, Στίβεν Νάιτ, ο οποίος θα είναι και συμπαραγωγός μαζί με τον Μέρφι, καθώς το Netflix έδωσε το «πράσινο φως» -η ταινία θα γυριστεί σε συνεργασία με το BBC, που έκανε και τη σειρά.

Οι λεπτομέρειες της πλοκής και το υπόλοιπο καστ της ταινίας, τα γυρίσματα της οποίας αρχίζουν τους επόμενους μήνες, δεν έχουν αποκαλυφθεί, αν και ο Νάιτ, ο οποίος δήλωσε ότι «θα είναι ένα εκρηκτικό κεφάλαιο στην ιστορία των Peaky Blinders», είχε αναφέρει ότι η ταινία θα διαδραματίζεται κατά τη διάρκεια του Β′ Παγκοσμίου Πολέμου.

Το Peaky που σημείωσε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως, άρχισε να προβάλλεται στη Βρετανία το 2013 από το BBC Two, με το Netflix να μπαίνει στο παιχνίδι το 2014. Η σειρά πέρασε από το BBC Two στο BBC One το 2019, όταν η τέταρτη σεζόν της κέρδισε το BAFTA Καλύτερης Δραματικής Σειράς. Συνολικά, προβλήθηκε για έξι σεζόν, κάνοντας φινάλε το 2022.

Σχετικά

Ατζέντα
October 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close