Δημοσιεύτηκε στις 27 Μαΐου 2024
To Kέντρο Φωτογραφίας 6x6 φιλοξενεί στην Κύπρο έκθεση φωτογραφίας που διοργανώνει η διεθνής φωτογραφική πλατφόρμα GuruShots, στις 7 Ιουνίου 2024. Πρόκειται για την πλέον δημοφιλή φωτογραφική πλατφόρμα με εκατομμύρια ακόλουθους ανά το παγκόσμιο, η οποία διοργανώνει φωτογραφικά "challenges" και αναδεικνύει φωτογράφους και το έργο τους μέσα από ένα οργανωμένο σύστημα διαδικτυακής ψηφοφορίας.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν δύο εκθέσεις με τίτλο “Η τέχνη της φωτογραφίας” και "Δραματικός Φωτισμός", που θα τρέχουν παράλληλα τόσο σε μορφή έντυπων φωτογραφιών όσο και σε ψηφιακή μορφή, μέσα από οθόνη.
Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν στην κατηγορία “Η τέχνη της φωτογραφίας” αναδείχθηκαν μέσα από 62 εκατομμύρια ψήφους παγκοσμίως, και σε αυτή διαγωνίστηκαν 57 χιλιάδες φωτογραφίες από 39 χώρες. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν φωτογραφίες από 511 μέλη της πλατφόρμας.


Οι φωτογραφίες που θα παρουσιαστούν στην κατηγορία "Δραματικός Φωτισμός", αναδείχθηκαν μέσα από 39 εκατομμύρια ψήφους παγκοσμίως, και σε αυτή διαγωνίστηκαν 28 χιλιάδες φωτογραφίες από 35 χώρες. Στην έκθεση θα παρουσιαστούν φωτογραφίες από 288 μέλη της πλατφόρμας.
Τα εγκαίνια της διπλής αυτής έκθεσης θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024, και ώρα 7μ.μ., ενώ η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Κυριακή, 9 Ιουνίου.
Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή 19:00 - 21:00, Σαββατοκύριακο: 10:00 - 18:00
Είσοδος Ελεύθερη

Σχετικά με την πλατφόρμα GuruShots:
Η πλατφόρμα GuruShots είναι σχεδιασμένη για να δίνει στους ανθρώπους ένα χώρο για να εκθέσουν και να καλλιεργήσουν το ταλέντο τους. Στόχος είναι να γίνει η ενασχόληση με τη φωτογραφία ένα διασκεδαστικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες για να αναδείξει κανείς το ταλέντο του. Επιπλέον, η πλατφόρμα GuruShots προσφέρει την δημοσίευση σχολίων για τις φωτογραφίες από άλλους χρήστες και φυσικά την ευκαιρία να παρουσιαστούν οι φωτογραφίες που συγκέντρωσαν τις πιο πολλές ψήφους σε γκαλερί και περιοδικά σε όλο τον κόσμο. Κατά μέσο όρο, η πλατφόρμα GuruShots λαμβάνει 6 δισεκατομμύρια ψήφους κάθε μήνα, με πέραν των 50 νέων φωτογραφικών προκλήσεων και προσφέρει πέραν των 800 χιλιάδων δολαρίων σε βραβεία, ενώ πραγματοποιεί εκθέσεις σε ολόκληρο τον κόσμο σε εβδομαδιαία βάση!
To Kέντρο Φωτογραφίας 6x6 βρίσκεται στην οδό Βασιλείου Μακεδόνος 30, στη Λεμεσό και υπηρετεί την τέχνη της φωτογραφίας μέσα από τακτικές εκθέσεις, σεμινάρια, και ποιοτικές εκτυπώσεις.

Κέντρο Φωτογραφίας 6x6, στη Λεμεσό
Εγκαίνια: Παρασκευή, 7 Ιουνίου 2024, 7μ.μ.
Διάρκεια Έκθεσης: 7 – 9 Ιουνίου 2024
Eπικοινωνία: www.centreforphotography6x6.com, info@cyprus6x6.com,
T: +357 25354810, Facebook | Instagram: 6x6 Centre for Photography
-
Κέντρο Φωτογραφίας 6x6
07 Ιουνίου - 09 Ιουνίου 2024
Σχετικά

Το έργο «Η Κορού εν Στύλλος τζαι Καμάρα» στο Critical Intersections Symposium
Μια σημαντική κυπριακή παρουσία στο Λονδίνο

H εικαστικός Μαρία Λοΐζίδου παρουσιάζει περφόρμανς στη σκηνή του Ριάλτο
H περφόρμανς είναι μέρος της νέας έκθεσης της εικαστικού με τίτλο «Νewcomers / Έφθασαν μόλις»

Τα "Νήματα" της Άννας Κακουλλή στην Γκαλερί Αποκάλυψη
Ζωγραφικά έργα που δεν απεικονίζουν απλώς την φύση, την ονειρεύονται.

Layers of Being: Έκθεση φωτογραφίας Layers of Being της Άντριας Κωνσταντινίδη στο NYX Hotel Limassol
Μέσα από δυνατές εικόνες και έντονο συναίσθημα, η έκθεση εξερευνά την ταυτότητα και τις λεπτές πτυχές που διαμορφώνουν το "είναι" μας

Η Eins Gallery παρουσιάζει την ατομική έκθεση του Λεόντιου Τουμπουρή
Mια νέα σειρά επιτοίχιων γλυπτών, που αξίζει να δεις

«UFO: Robots Attack» - Οι φλεγόμενες πετσέτες της Camille και του Nikita, στην Isnotgallery
Μια «έκρηξη» υφαντικής τέχνης ανάμεσα στο κιτς, την ποπ κουλτούρα και την οπτική αλχημεία


The Icons: Το Maison Anemi θα γεμίσει illustration art
Η πολυδιάστατη Αντωνία Ηρωίδου δημιούργησε αποκλειστικά έργα για το Maison Anemi και τα εκθέτει για πρώτη φορά στην Κύπρο

Έκθεση της Αλεξίας Πασιά φιλοξενεί το οίκημα Ε.ΚΑ.ΤΕ.
Ένας χώρος βαθιά προσωπικός, σχεδόν ονειρικός, όπου ο θεατής καλείται να συνδεθεί με τη δική του εσωτερική σιωπή και ανάγκη για ανάσα

Shedding Skin: Mια εικαστική εξερεύνηση της εμπειρίας της μετάβασης και της μεταμόρφωσης
Τι χάνεται, τι επιστρέφει και τι επιλέγουμε να κρατήσουμε μαζί μας;

Newcomers | Έφθασαν μόλις: Η νέα έκθεση της Μαρίας Λοϊζίδου
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Μινέρβα στις Πλάτρες

Υδάτινοι Καθρέφτες: Έκθεση φωτογραφίας της Δάφνης Γεωργιάδη
Στην 3η της ατομική έκθεση φωτογραφίας η αρχιτέκτονας Δάφνη Γεωργία Γεωργιάδη παρουσιάζει ένα συναπάντημα τοπίων και αντανακλάσεων