Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Τα 3 νέα ροζ καφέ που ανοίγουν σύντομα στην Κύπρο

Το διάσημο ροζ καφέ της Λευκωσίας γίνεται αλυσίδα

Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2024

Έφερε αέρα Λονδίνου στη Λευκωσία ένα περίπου χρόνο πριν που έκανε την εμφάνισή του στην πρωτεύουσα. Έχει λουλλουδάτη διάθεση και προσγειώθηκε στην καρδιά της πρωτεύουσας και εμέσως έγινε talk of the town.

O λόγος για το Loca Cafe το οποίο δεν γίνεται να μην παρατηρήσεις περνώντας από την πολυσύχναστη λεωφόρο Λεμεσού και σταματώντας στα φανάρια της Αρμενίας. Ένας χώρος, σε έντονες αποχρώσεις του ροζ με μία τεράστια, λουλλουδάτη καρδιά να κλέβει τις εντυπώσεις στον εξωτερικό του χώρο. 

Πρόκειται, αναμφίβολα για το πλέον instagrammable spot που προσγειώθηκε στην πρωτεύουσα και έγινε πόλος έλξης για τους απανταχού instagrammers.

Το Loca Cafe άνοιξε επίσημα τις πόρτες τους στις 10 Μαΐου το 2023 και ένα χρόνο ακριβώς μετά έκανε εμφάνισή του με το ίδιο ακριβώς κόνσεπτ και ακόμα πιο φαντασμαγορικό στη Λεμεσό, όπως γράψαμε εδω.

Η επιτυχία όμως του συγκεκριμένου brand δεν σταματάει εδώ αφού η πορεία του σε Λευκωσία και Λεμεσό είναι πολύ καλή. Έτσι, το Loca Cafe γίνεται σταδιακά αλυσίδα με το άνοιγμα τριών καινούργιων καταστημάτων το επόμενο διάστημα σε Λάρνακα, Πάφο και Αγία Νάπα.

Ένα κόνσεπτ που λόγω της παιχνιδιάρικης αισθητικής και διακόσμησής του αγκαλιάστηκε από το κοινό και τους φίλους των social media.

Ανεμένουμε λοιπόν να μάθουμε περισσότερα σύντομα για τα 3 νέα καταστήματα του Loca Caf;e στην Κύπρο.

Σχετικά

Ατζέντα
July 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close