Τα καλύτερα της Κύπρου , Bars & Clubs

Η πιο ατμοσφαιρική αυλή της πόλης για τέλεια cocktails και events

Εκεί που κάθε φορά είναι σαν να είναι η πρώτη σου

Δημοσιεύτηκε στις 08 Ιουλίου 2021

Το Patio Cocktail Wine Tapas Bar δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις στον κόσμο της Λευκωσίας –ίσως και ολόκληρου του νησιού– καθώς αποτελεί ορόσημο για τη νυχτερινή ζωή της πρωτεύουσας, την οποία άλλαξε ριζικά από τότε που έκανε δυναμικά την εμφάνισή του! 

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε και τις διακρίσεις που έχει ήδη στο ενεργητικό του, ανάμεσά τους και τη βράβευσή του ως Καλύτερο Bar/Restaurant στα Cyprus Eating Awards 2019.

Άσε που αν ρωτήσεις έναν Λευκωσιάτη να σου προτείνει ένα ιδιαίτερο μέρος για να απολαύσεις ένα κοκτεϊλάκι το καλοκαίρι στη Λευκωσία, τότε αποκλείεται το Patio να μη συγκαταλέγεται στις προτάσεις του! 

Κρατάει… χρόνια αυτή η κολόνια! 
Εδώ και 8 κιόλας χρόνια, το αγαπημένο σποτ της πρωτεύουσας μας σερβίρει τα ξακουστά και κοσμαγάπητα κοκτέιλ του... Κι όμως, δεν επαναπαύεται ποτέ στις δάφνες του, αλλά ανανεώνεται, συστήνοντάς μας όλες τις γαστρονομικές τάσεις, ενώ διατηρεί την ίδια πάντα φρεσκάδα και διάθεση που είχε από την αρχή... Ίσως είναι κι αυτό που σου δημιουργεί την ψευδαίσθηση ότι άνοιξες μόλις χθες…

Κάθε σου επίσκεψη εδώ σε κάνει να αισθάνεσαι τον ίδιο ενθουσιασμό και «ζωγραφίζει» στο πρόσωπό σου την ίδια έκφραση έκπληξης και θαυμασμού, σαν αυτή που είχες την πρώτη φορά που πέρασες τις πύλες της πιο ατμοσφαιρικής, σχεδόν παραμυθένιας εσωτερικής αυλής της πόλης. 

Τι είναι όμως αυτό που σε ξετρελαίνει κάθε φορά; Είναι η ονειρική διακόσμηση με τα ψάθινα διακοσμητικά που μοιάζουν να αιωρούνται; O πολυτελής πολυέλαιος που δεσπόζει στο κέντρο της οροφής; Τα μικρά καλαίσθητα φωτάκια που σου δίνουν την αίσθηση ότι αποτελούν συνέχεια του έναστρου καλοκαιρινού ουρανού που απλώνεται πάνω από το κεφάλι σου; Ο iconic τοίχος με τα πολύχρωμα παραθυρόφυλλα που σου δίνουν την αίσθηση ότι πίνεις το κοκτεϊλάκι σου στην Paseo de Marti, τον δρόμο της Αβάνας με τα πολύχρωμα κτήρια; 

Ή μήπως είναι τα υπέροχα κι απολαυστικότατα cocktails αλλά και classic drinks συνοδευόμενα από εκλεκτά tapas; Η εναλλακτική ταξιδιάρικη μουσική; Το παρεΐστικο κλίμα που αποπνέει ο χώρος παρά την πολυτελή και άκρως επιβλητική του διακόσμηση; Το έμπειρο και πάντα πρόθυμο να εξυπηρετήσει προσωπικό που δεσμεύεται να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να διασφαλίσει τη διασκέδαση με την παρέα σου;

Μα φυσικά είναι όλα αυτά μαζί! 

Εσύ λοιπόν που είσαι ήδη μόνιμος θαμώνας και ένθερμος θαυμαστής του Patio Cocktail Wine Tapas Bar αλλά και εσύ που θα το επισκεφθείς για πρώτη φορά και θα κολλήσεις, οφείλεις να γνωρίζεις ότι εδώ μπορείς να διοργανώσεις όλων των ειδών τις εκδηλώσεις, όπως Corporate events, γενέθλια, γάμους, βαφτίσεις κ.ά.  

Patio και στο χώρο σου
Το Patio σου δίνει τη δυνατότητα να μεταφέρεις τη μαγεία του στο χώρο σου ή σε όποιον άλλο χώρο επιθυμείς, αφού μπορείς να «δανειστείς» την επιτυχία του και να διοργανώσεις το δικό σου πάρτυ με… δεδομένη επιτυχία! Απλώς κάλεσε τους να έρθουν στο χώρο σου, και άφησε τα υπόλοιπα σε αυτούς! 

Το Patio έχει γενέθλια και κάνει πάρτι! 
Το καλύτερο σού το αφήσαμε για το τέλος. Στις 17 Ιουλίου το Patio γιορτάζει τα 8α γενέθλιά του και φυσικά δεν θα μπορούσε να το κάνει με κάτι λιγότερο από ένα μεγάλο πάρτι το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Ιουλίου! Οι ιδιοκτήτες, θέλοντας να πουν ένα τεράστιο ευχαριστώ για την αγάπη και τη στήριξη του κόσμου, προσκαλούν το κυπριακό συγκρότημα Παπιγιόν band, το οποίο θα μας διασκεδάσει σε ένα πάρτι γεμάτο μουσικη, ενέργεια, καλοφτιαγμένα ποτά και πολύ καλή  διάθεση!  

Ανεξαρτήτως παρέας, διάθεσης, ανάγκης και περίστασης επιλέγουμε το Patio Cocktail Wine Tapas Bar για να ζήσουμε μοναδικές και ανεπανάληπτες εμπειρίες, όπως αυτό ξέρει να μας χαρίζει εδώ και 8 χρόνια… 

Patio Cocktail Wine Tapas Bar
Μεγάλου Αλεξάνδρου 55, παλιά Λευκωσία.
Τηλ.: 22664488.
FacebookPatio Cocktail Bar
Instagrampatiococktailbar

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close