Bars & Clubs

Αυτό είναι το πιο παράξενο μπαρ στον κόσμο: Αρχαϊκές γραφές και κεφάλια μωρών διακοσμούν τους τοίχους (βίντεο)

Ένα σκηνικό βγαλμένο από εφιάλτη επιστημονικής φαντασίας

Δημοσιεύτηκε στις 12 Απριλίου 2024

Σε έναν ελβετικό πύργο 400 ετών βρίσκεται ένα μοναδικό μπαρ που δεν υπάρχει πουθενά αλλού, συνδυάζοντας τη φαντασία και το μακάβριο, όπου οι επισκέπτες πρέπει να είναι προετοιμασμένοι πριν μπουν για το τι θα αντικρίσουν.

Εμπνευσμένο από τη φαντασία του καλλιτέχνη H.R. Giger, το μπαρ μεταφέρει τους επισκέπτες σε ένα βασίλειο όπου εξωγήινοι σκελετοί και γλυπτά κοσμούν τους τοίχους, δημιουργώνταςΑπό τη στιγμή που κάποιος πατάει το πόδι του στο εσωτερικό, τυλίγεται σε έναν κόσμο όπου η γραμμή μεταξύ επιστημονικής φαντασίας και πραγματικότητας γίνεται όλο και πιο δυσδιάκριτη.

Οι φωτογραφίες του μπαρ αποκαλύπτουν ένα σκηνικό βγαλμένο από εφιάλτη επιστημονικής φαντασίας, με κεφάλια μωρών τοποθετημένα στους τοίχους και αρχαϊκές γραφές σε αντιπαράθεση με εξωγήινες εικόνες. Το ταβάνι, στολισμένο με τα σκελετικά υπολείμματα ενός εξωγήινου πλάσματος, ρίχνει μια απόκοσμη λάμψη στο χώρο, ενώ τα περίπλοκα μοτίβα και σχήματα του δαπέδου ενισχύουν το αποπροσανατολιστικό αποτέλεσμα.

Κάθε πτυχή του μπαρ είναι σχολαστικά σχεδιασμένη ώστε να προκαλεί μια αίσθηση δέους και θαυμασμού, από τις γιγάντιες καρέκλες του μπαρ με τον νωτιαίο μυελό μέχρι τα τραπέζια και τα εξαρτήματα που έχουν διαμορφωθεί με τη μορφή του σκελετού ενός εξωγήινου. Ακόμη και τα σταντ μοιάζουν εντυπωσιακά με τα νύχια ενός απόκοσμου πλάσματος, αποτελώντας μια συνεχή υπενθύμιση του εξωγήινου θέματος του μπαρ.

Για τους τουρίστες που ταξιδεύουν στη μεσαιωνική περιοχή του St Germain της Ελβετίας, το μουσείο και μπαρ προσφέρει μια μοναδική πολιτιστική εμπειρία που είναι εξίσου ενδιαφέρουσα και ανησυχητική. Είτε είστε φανατικοί οπαδοί της σειράς Alien είτε απλά περίεργοι να εξερευνήσετε το άγνωστο, αυτό το αινιγματικό μπαρ υπόσχεται ένα αξέχαστο ταξίδι στα βάθη της φαντασίας.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close