Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτό είναι το νέο, εντυπωσιακό all-day beachouse του νησιού

Riva Beachouse: Ο απόλυτος all-day καλοκαιρινός προορισμός στη Μαρίνα Αγίας Νάπας

Δημοσιεύτηκε στις 15 Ιουνίου 2021

Η Μαρίνα Αγίας Νάπας ανακοινώνει την ένταξη του Riva Beachouse στην εμπορική της ζώνη, το οποίο αναμένεται να καθιερωθεί ως ο απόλυτος καλοκαιρινός προορισμός. Προσφέροντας μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία σε ένα σκηνικό που αποπνέει ξεχωριστή μεσογειακή ατμόσφαιρα, το Riva Beachouse αποτελεί την πιο πρόσφατη ιδέα του AMARO Hospitality Group σε συνεργασία με την Μαρίνα Αγίας Νάπας και τον φημισμένο σεφ Δημήτρη Κατριβέση. 

Το νέο εντυπωσιακό all-day beachouse, το οποίο βρίσκεται στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας και απολαμβάνει μοναδική θέα, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του για το κοινό τον Ιούλιο. Διαθέτοντας πισίνα και άμεση πρόσβαση σε οργανωμένη παραλία, το Riva Beachouse είναι ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη γαστρονομική εμπειρία που θα εκπλήξει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους. Με κουζίνα εμπνευσμένη από κάθε γωνιά του κόσμου, ο σεφ Δημήτρης Κατριβέσης υπογράφει πιάτα τόσο δημιουργικά και καινοτόμα που ενώ δεν έχουν «σύνορα»,  παράλληλα αντανακλούν τις μεσογειακές ρίζες του σεφ και του νησιού μας. 

Ο κ. Σταύρος Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της Μαρίνας Αγίας Νάπας ανέφερε: «Καλωσορίζουμε το Riva Beachouse στη Μαρίνα Αγίας Νάπας και είμαστε σίγουροι ότι θα συγκεντρώσει τα βλέμματα τουριστών και ντόπιων. Η προσθήκη ενός προσεγμένου σε κάθε λεπτομέρεια και αναβαθμισμένου concept που προσφέρει υψηλή γαστρονομία, σε μια απίστευτη τοποθεσία με μοναδική θέα και μεσογειακό σκηνικό, θα ενισχύσει περαιτέρω την υψηλών προδιαγραφών αναψυχή καθώς και τη γαστρονομία του νησιού».

Από τη πλευρά του, ο κ. Παύλος Κυριάκου, Διευθυντής του Riva Beachouse δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη Μαρίνα Αγίας Νάπας για την άψογη συνεργασία και ανυπομονούμε να ανοίξουμε τις πόρτες μας για το κοινό, προσφέροντας μια ανεπανάληπτη και εμπλουτισμένη μεσογειακή εμπειρία. Η τοποθεσία του Riva Beachouse στη Μαρίνα Αγίας Νάπας είναι η ιδανική για εμάς, αφού αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές αναπτύξεις του νησιού μας». 

Το Riva Beachouse αποτελεί ένα φόρο τιμής στη δεκαετία του '60 και του '70 καθώς και της «χρυσής εποχής» των αεροπορικών ταξιδιών. Στοχεύοντας να ανεβάσει τον πήχη γαστρονομικών εμπειριών στο νησί, το Riva Beachouse αναμένεται να γίνει ο απόλυτος προορισμός για ταξιδιώτες και ντόπιους που θέλουν να απολαμβάνουν υψηλή γαστρονομία σε ένα από τα πιο μεγαλεπήβολα έργα παραθαλάσσιας ανάπτυξης στην Κύπρο. 


 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close