Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα κλασικό στέκι για μπίρα, μουσική, φαγητό και ποδόσφαιρο στη Λευκωσία

Ένας χώρος που σε παρασύρει στον κόσμο της μπύρας και της μουσικής

Δημοσιεύτηκε στις 03 Απριλίου 2024

Στην καρδιά της Έγκωμης, βρίσκεται μία μπιραρία-ορόσημο της περιοχής. Με ιστορία που ξεπερνά τη δεκαετία κι έναν κατάλογο με βαρελίσιες μπίρες κι ετικέτες που αγγίζουν τις 40 περίπου, αποτελεί must προορισμό.

Στην «Murphy's Pub» λοιπόν δίνουν σταθερό ραντεβού όσοι θέλουν να απολαύσουν μία παγωμένη μπίρα, να γευτούν πραγματικά καλό pub food, να ακούσουν καλή μουσική (τα events ποικίλλουν, από εμφανίσεις bands, καλλιτεχνών και Dj κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή), καθώς και οι φίλαθλοι που παρακολουθούν στη μεγάλη οθόνη τους αγώνες της αγαπημένης τους ομάδας πίνοντας μπίρες ή ουίσκι και βάζοντας στη μέση platters και nachos. Με λίγα λόγια πρόκειται πλέον για ένα στέκι για όλους!

Εξάλλου, η εν λόγω pub διατηρεί ακέραιη τη φιλόξενη και φιλική ατμόσφαιρα της, το χαλαρό χαρακτήρα της, τα ιρλανδέζικα στοιχεία τηε, καταφέρνοντας να προσελκύσει παρέες κάθε ηλικίας -ακόμα και οικογένειες-, κάθε στιγμή της ημέρας -είτε είναι μεσημέρι είτε βράδυ.

murphys.jpg

Στον κατάλογο του φαγητού επικρατεί το pub food, από νάτσος με τυρί μέχρι φτερούγες κοτόπουλου, κλασικό club sandwich, σαλάτες όπως του Καίσαρα, ή μία πίτσα πεπερόνι. Best sellers του μενού αποτελούν σίγουρα τα burgers, η μπριζόλα και τα steak, ενώ το φαγητό συνδυάζεται άψογα με μπύρες, κρασιά, ποτά και κοκτέιλ.

Όσον αφορά στις μπίρες θα επιλέξεις ανάμεσα σε 13 draught και 20-25 ετικέτες σε μπουκάλι. Ωστόσο, μπορείς να επιλέξεις και κοκτέιλ.

Στα της μουσικής τώρα, αν πας Παρασκευή θα πετύχεις παίζει ζωντανή μουσική με έντεχνο, λαϊκό ή pop (αναλόγως της φιλοξενούμενης μπάντας), ενώ το Σάββατο θα ακούσεις retro από DJ.

Θα ήταν παράλειψη να μην αναφερθούμε τέλος και στην γκάμα αθλητικών μεταδόσεων που προβάλλονται στις οθόνες, αφού εκτός από ποδόσφαιρο, παίζουν αγώνες μπάσκετ, formula ακόμα και rugby!

(96313263) Αλκαίου 11, Έγκωμη, Λευκωσία.
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Παρ 15.00-01.00, Σ-Κ 11.00-02.00 (μέχρι 24.00 η κουζίνα).

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close