Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το νέο look του Kawacom’s στον Άγιο Δομέτιο

Τα καφέ που έχουν ταυτιστεί τόσο με τον καλό καφέ όσο και με την άνεση, σε περιμένουν με ανανεωμένη διάθεση

Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2024

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, δεν μπορείς να παραμένεις ο ίδιος! Ομοίως και η γνωστή αλυσίδα καφέ Kawacom's που αλλάζει πλέον συνήθειες, ανανέωσε τον κατάλογό της και την εμφάνισή της, κρατώντας φυσικά τον ίδιο καφέ Ipanema Espresso που όλοι έχουμε λατρέψει!

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή! Τα Kawacom's είναι κυπριακή αλυσίδα καφέ που παρέχει υπηρεσίες franchise. Μετρά σήμερα 22 καταστήματα, σε ολόκληρη την Κύπρο, τα οποία προσφέρουν 100% Arabica καφέ, απευθείας από τη Βραζιλία και τη διάσημη φάρμα καφέ, Ipanema.

Το δε όνομά της συνδυάζει το «Kawa» (η αραβική ονομασία του καφέ) και το «com» (το πρώτο συνθετικό λέξεων που αποπνέουν οικειότητα, όπως comfort, companion, community και commitment, λέξεις που αντικατοπτρίζουν το brand).

399A1474.png

Η αλυσίδα καφέ Kawacom's, λοιπόν, κάνει το επόμενο βήμα, σε σχέση με την πορεία και την εξέλιξη ενός από τους πλέον αγαπημένους καφέδες στο νησί και επανασυστήνεται στους καταναλωτές με μία ολότελα νέα ταυτότητα, μέσω μιας ανανεωμένης και πολύ πιο φρέσκιας εικόνας, σερβίροντας το ίδιο χαρμάνι καλoύ και ποιοτικού καφέ Ipanema Espresso! Εξ ου λοιπόν και σε περιμένει για να θαυμάσεις τον υπέροχο χώρο του ανανεωμένου μαγαζιού της αλυσίδας στον Άγιο Δομέτιο (Γρηγόρη Αυξεντίου 134β, Άγιος Δομέτιος), απολαμβάνοντας συνάμα καλό καφέ και σνακ!

Εξάλλου, το νέο concept των Kawacom’s εξακολουθεί να εστιάζει στην ανώτερης ποιότητας espresso, δίνοντας προτεραιότητα στη γεύση, στο άρωμα και το χαρμάνι, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον που συνδυάζει τη μίνιμαλ αισθητική με μια μοντέρνα προσέγγιση, προσαρμοσμένη στη σύγχρονη εποχή που ζούμε, με στόχο το χτίσιμο μιας πιο ισχυρής και δυναμικής εικόνας.

Πέρα από τα ροφήματα, όμως, διαθέτει και μια πλούσια γκάμα νόστιμων snacks όπως αλμυρά, σάντουιτς και γλυκά, όλα φρέσκα και φτιαγμένα με άριστες πρώτες ύλες, στοιχεία που εξασφαλίζουν την καλύτερη ποιότητα.

Δίνουμε λοιπόν ραντεβού για καφέ στον Άγιο Δομέτιο, για μια μοναδικά απολαυστική εμπειρία καφέ!

(22270707) Kawacom’s Ipanema Espresso Άγιος Δομέτιος, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close