Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2024
Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά και το εσωτερικό.
Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο και θα συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Η πρόγνωση του καιρού:
Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.
Σήμερα, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος αλλά αργότερα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά και το εσωτερικό. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί ασθενείς, 3 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 9 στα παράλια και στον 1 βαθμό στα ψηλότερα ορεινά.
Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα, θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα ορεινά.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο και θα συνεχίσει να κυμαίνεται πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Η Lidl παρουσιάζει τη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια «Γιατί όλα τα υπέροχα αξίζουν κάθε μέρα»
Η Lidl λανσάρει διεθνή χριστουγεννιάτικη καμπάνια, καλώντας μας να μεταφέρουμε αυτές τις μικρές χειρονομίες εκτίμησης και φροντίδας στην καθημερινότητά μας
5 ντοκιμαντέρ στο Netflix που δεν πρέπει να χάσεις
Από καθηλωτικές ιστορίες εγκλημάτων μέχρι θέματα που αγγίζουν την ψυχή
Η Αριάνα Γκράντε στην 13η σεζόν του «American Horror Story»
Η 13η σεζόν του «American Horror Story» αναμένεται να είναι μία από τις σημαντικότερες της σειράς
Το «The Voice of Greece» παραμένει στην κορυφή
Κατέκτησε μία ακόμη –διπλή– πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης
Μπεχντάτ Μπαρόνι: Η εκπομπή «24 Ώρες Μαζί» παρουσιάζει τη συναρπαστική ιστορία ενός ανθρώπου που πάλεψε κυριολεκτικά και μεταφορικά
Την Κυριακή 9 Νοεμβρίου, στις 18:50
H Cyprus Airways ανακοίνωσε ειδικές τιμές σε όλους τους προορισμούς του δικτύου της
Ανακάλυψε τη δική σου χειμερινή απόδραση
Οι κορυφαίοι προορισμοί για ταξίδια το 2026 σύμφωνα με την Expedia
Κάθε χρόνο, τέτοια περίπου εποχή, αναζητούμε νέες τάσεις στα ταξίδια και τους προορισμούς.
Ο πιο οικονομικός προορισμός για χριστουγεννιάτικο ταξίδι στην Ελλάδα
Χριστουγεννιάτικες εκδρομές μια ανάσα μακριά από την Αθήνα
Ο Νο1 κριτικός αερογραμμών στον κόσμο "κράζει" μία κυπριακή αεροπορική εταιρεία
Ο Josh Cahill και η viral ομελέτα που ρεζίλεψε την κυπριακή εταιρεία
A weekend well spent at the only Hilton in town!
Tο Hilton Nicosia στην Έγκωμη παρουσιάζει το ελκυστικό “Weekend Escape Package” προσκαλώντας όσους επιθυμούν να ζήσουν ένα αξέχαστο σαββατοκύριακο στην πρωτεύουσα