Μουσική , Music News

Η Μαρίνα Σάττι πάει Eurovision με το “Ζάρι”

Τι λένε οι πληροφορίες για την ελληνική συμμετοχή

Δημοσιεύτηκε στις 13 Φεβρουαρίου 2024

Πολλές πληροφορίες φαίνεται πως είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας σχετικά με την ελληνική συμμετοχή στην Eurovision 2024. Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε πριν λίγο ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή Super Κατερίνα, το τραγούδι με το οποίο θα μας εκπροσωπήσει η Μαρίνα Σάττι στο διαγωνισμό, έχει τον τίτλο “Ζάρι” και είναι μία σύνθεση του OGE, της ίδιας αλλά και άλλων δημιουργών.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μετέδωσε και πλάνα από τα γυρίσματα του video clip τα οποία πραγματοποιούνται αυτή την ώρα, στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ενώ στα πλάνα αυτά είδαμε και τον Φωκά Ευαγγελινό, επιβεβαιώνοντας αυτό που πρώτα διαβάσατε μέσα από την ιστοσελίδα Eurovisionfun, πως δηλαδή θα είναι ο καλλιτεχνικός διευθυντής της συμμετοχής της Ελλάδας στην Eurovision 2024.

Στα πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή η Μαρίνα Σάττι κρατά την ελληνική σημαία, επάνω στην Ακρόπολη με φόντο τις ελληνικές αρχαιότητες, ενώ όπως αντιλαμβανόμαστε έχει την ιδιότητα της ξεναγού. Όλα αυτά φυσικά για τις ανάγκες του video clip, που όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει έχει πολλά εξωτερικά γυρίσματα.

Σύμφωνα τέλος με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή, το “Ζάρι” θα περιέχει κυρίως ελληνικούς στίχους, ενώ εξετάζεται και η χρησιμοποίηση κάποιων ελάχιστων αγγλικών στίχων, ώστε το μήνυμα του τραγουδιού να γίνει ευκολότερα αντιληπτό στο διεθνές κοινό της Eurovision. Επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά πως ο ζουρνάς είναι το μουσικό όργανο που χαρακτηρίζει το τραγούδι.

Το video θα είναι σύντομα διαθέσιμο στο κανάλι μας στο YouTube και φυσικά εδώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Eurovisionfun για όλες τις εξελίξεις!

Marina-Satti-Zari-1030x541.jpg

Πηγή: https://eurovisionfun.com/

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close