Μουσική , Music News

Ανακοινώθηκαν οι παρουσιάστριες της φετινής Eurovision

H Petra Mede και η Malin Åkerman θα μας καλωσορίσουν στο Μάλμε!

Δημοσιεύτηκε στις 05 Φεβρουαρίου 2024

Η λαϊκή απαίτηση των fan της Eurovision φαίνεται ότι έπιασε τόπο, και το SVT έκανε πράξη αυτή την απαίτηση. Έτσι λοιπόν, η αγαπημένη σε όλους Petra Mede θα είναι και φέτος η οικοδέσποινα της φετινής Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας.

image euro.png

Όπως αναφέρει το gpstomusic.gr, αυτή θα είναι η τρίτη φορά που η Petra θα βρεθεί σε αυτή τη θέση: η πρώτη ήταν το 2013 όταν και πάλι από το Μάλμε παρουσίασε για πρώτη φορά τον διαγωνισμό και η δεύτερη το 2016 από τη Στοκχόλμη παρέα με τον Måns Zelmerlöw. Και φέτος όμως δε θα βρίσκεται μόνη της στο τιμόνι της παρουσίασης. Μαζί της θα βρίσκεται η ηθοποιός Malin Åkerman.

Η Petra Mede είναι μία από τις πιο αγαπημένες τηλεοπτικές παρουσίες και κωμικούς της Σουηδίας, έχοντας φιλοξενήσει το Melodifestivalen, το QX-gala και το Guldbaggegalan και, φυσικά, το δικό της Petra Mede Show, στο TV3. Η Petra φιλοξένησε τον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision το 2013 και επαινέθηκε διεθνώς για την απόδοσή της, ενώ το 2016 επέστρεψε ως οικοδέσποινα μαζί με τον Måns Zelmerlöw. Μαζί, παρουσίασαν το ξεκαρδιστικό και αξέχαστο νούμερο του διαλείμματος “Love, Love, Peace, Peace”.

Φανταστείτε να έχετε την ευκαιρία να φιλοξενήσετε τη Eurovision για άλλη μια φορά! Είναι μια απίστευτη τιμή. Αφού πρώτα την φιλοξένησα μόνη μου και στη συνέχεια μαζί με τον υπέροχο Måns Zelmerlöw στο πλευρό μου, τώρα ανυπομονώ πραγματικά να συνεργαστώ με τη Malin. Δεν γνωριζόμαστε από παλιά, αλλά έχουμε συναντηθεί μερικές φορές τώρα, και είμαι ήδη ενθουσιασμένη. Θα είναι χαρά μου να δουλέψω μαζί της! Petra Mede

Η Malin Åkerman γεννήθηκε στη Στοκχόλμη και μεγάλωσε στον Καναδά. Σήμερα ζει στο Λος Άντζελες με την οικογένειά της. Ο πατέρας της κατοικεί σήμερα στο Falsterbo, οπότε η Malin θεωρεί το Μάλμε και τις γύρω περιοχές πολύ οικεία περιοχή. Η φιλμογραφία της περιλαμβάνει τηλεοπτικές σειρές όπως “The Comeback” και “Entourage” και ταινίες όπως” “The Heartbreak Kid” και “Watchmen”. Έχει παίξει στο πλευρό του Tom Cruise, της Jennifer Aniston, της Sandra Bullock και του The Rock. Στη Σουηδία έχει εμφανιστεί στο μιούζικαλ “A Piece of My Heart”, όπου είχε την ευκαιρία να αναδείξει το ταλέντο της στο τραγούδι. Πιο πρόσφατα εμφανίστηκε στην ταινία “The Final Race”.

Δεν μπορώ πραγματικά να περιγράψω τα συναισθήματά μου γι’ αυτό. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη και λίγο νευρική, αλλά με θετικό τρόπο. Πάντα μου άρεσε η Eurovision και το να συμμετέχω σε αυτό το φανταστικό σόου μαζί με την Petra είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Επιπλέον, η Petra είναι μια από τις πιο αστείες γυναίκες που έχω γνωρίσει ποτέ. Malin Åkerman

Ο 68ος Διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision θα φιλοξενηθεί στο Μάλμε της Σουηδία στις 7, 9 και 11 Μαΐου!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close