Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το Cunia Café είναι το νέο coffee spot στο κέντρο της Λευκωσίας

Εκλεκτός καφές, αλμυρά, σαλάτες, σάντουιτς, homemade energy balls αλλά και νόστιμα platters από τη νέα άφιξη της πρωτεύουσας

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιανουαρίου 2024

Η αγάπη και το μεράκι για την τέχνη του καφέ, ήταν η αφορμή, για ένα νεαρό ζευγάρι να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ανοίξει το δικό του μαγαζί στην καρδιά της Λευκωσίας, σε μία μικρή πάροδο της λεωφόρου Μακαρίου, στην οδό Αγίας Ελένης 7. Ένας χώρος που ήρθε να στεγάσει το δικό τους όνειρο και παραμύθι στον μαγευτικό κόσμο του καφέ, γι’ αυτό του έδωσαν ένα παιχνιδιάτικο όνομα, Cunia (Κούνια).

Το Cunia Café, διαθέτει ένα γουστόζικο, φωτεινό εσωτερικό χώρο, με ξύλινα τραπεζάκια και μπλε βελούδινες αναπαυτικές καρέκλες. Στον χώρο πρωταγωνιστεί μία εντυπωσιακή καταπράσινη, λουλουδάτη ξύλινη κούνια, που στην κορυφή της σε μπλε neon χρώμα αναγράφεται το γεμάτο αισιοδοξία moto του καταστήματος: «Every day is a new day».

1.jpg

Αυτή την αισιοδοξία θα νιώσεις μόλις φτάσεις στον φωτεινό χώρο του Cunia Cafe όπου κυριαρχεί το λευκό χρώμα, οι instagrammable neon επιγραφές και οι αποχρώσεις του μπλε. Μία μεγάλη λευκή τέντα καλύπτει τον γουστόζικο εξωτερικό χώρο του καφέ, με φυτά περιμετρικά της όπου μικρά τραπεζάκια και καρέκλες θα σε βρουν να απολαμβάνεις ήρεμα τον καφέ σου σε ένα κεντρικό και ήσυχο σημείο της πόλης.

Ο δεύτερος όροφος του μαγαζιού είναι ιδανικός για διάβασμα αφού υπάρχει ειδικά διαμορφωμένος χώρος για να τοποθετήσεις το pc σου, να μελετήσεις ή να εργαστείς μόνος ή με την παρέα σου. Ιδανικός για φοιτητές και άτομα που αναζητούν χώρους για διάβασμα και μελέτη στο κέντρο της πόλης.

2.jpg

Εκεί στο Cunia Café, οι ιδιοκτήτες γνωρίζουν πολύ καλά την τέχνη του καφέ και επέλεξαν να σου σερβίρουν τον εξαιρετικό Utopia 100% Arabica μαζί με μία σειρά από τσάγια, σπιτική λεμονάδα που φτιάχνουν οι ίδιοι, κρύα και ζεστή σοκολάτα και άλλα ροφήματα που θα βρεις στο μενού.

Στο ψυγείο του Cunia Café θα βρεις καθημερινά φρεσκοψημένα αρτοποιήματα (pastries) για να συνοδέψεις τον καφέ σου, επιλογές για μεσημεριανό όπως δροσερές και πρωτότυπες σαλάτες, χορταστικά σάντουιτς και tortilla wraps, homemade energy balls, mini bites (μικρά σαντουιτσάκια), τοστ και healthy γιαουρτάκια. Όλα αυτά μπορείς να τα απολαύσεις στον χώρο του καφέ, να πάρεις take away για το σπίτι ή το γραφείο και να παραγγείλεις delivery.

3.jpg

Παράλληλα, το Cunia Café δέχεται παραγγελίες για sandwich platters για γιορτές, γενέθλια και άλλες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Grand Opening

Το Cunia Café το Σάββατο 27 Ιανουαρίου από τις 10:00 το πρωί μέχρι και τις 14:00 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσει τα επίσημα εγκαίνια του με ένα μικρό πάρτυ για τους νέους του φίλους και μας προσκαλεί να γιορτάσουμε μαζί του. Μουσικές επιλογές από τον DjDoro θα μας ανεβάσουν τη διάθεση, θα απολαύσουμε εκλεκτό καφέ και θα κεραστούμε τα νόστιμα wraps του νέου καφέ της πόλης. Ραντεβού εκεί!

4.jpg

Πληροφορίες:
Διεύθυνση: Αγίας Ελένης 7, Λευκωσία, τ.κ. 1061.
Μέρες & Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 07:00-17:00, Σάββατο-Κυριακή 08:30-17:00.
Τηλέφωνο: 99053509.
Email: cuniacy@gmail.com

Social Media:
Facebook: Cunia Coffee & More
Instagram: cunia.cy

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close