Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Tα 5 πολυτελή ξενοδοχεία που περιμένουμε να ανοίξουν το 2024

Τα νέα project φιλοξενίας υψηλού επιπέδου που θα τραβήξουν τα βλέμματα μέσα στο 2024

Δημοσιεύτηκε στις 16 Ιανουαρίου 2024

Ανέγερση νέων ξενοδοχείων αλλά και ανακαινίσεις υφιστάμενων μονάδων συνθέτουν τις αφίξεις στον ξενοδοχειακό τομέα το 2024.

Νέα ή ανανεωμένα ξενοδοχεία αναμένεται να λειτουργήσουν, μεταξύ άλλων, σε Λάρνακα, Πάφο, Λεμεσό και Αγία Νάπα.

Πιο κάτω παρουσιάζονται ορισμένες από τις πολυαναμενόμενες αφίξεις της νέας χρονιάς στον ξενοδοχειακό τομέα.

1525596.jpg

Cali Resort
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ριζική ανακαίνιση του ξενοδοχείου Horizon, στην Πάφο, προκειμένου να αναβαθμιστεί σε ξενοδοχειακή μονάδα πέντε αστέρων και να λειτουργήσει τον Μάιο του 2024. Το Cali Resort & Spa, μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels, βρίσκεται στην περιοχή του Κόλπου των Κοραλλίων. Πάνω από 200 άνετα και κομψά δωμάτια και σουίτες, σχεδιασμένα για ενήλικες με σύγχρονες ανέσεις και ιδιαίτερες πινελιές, αναμένουν τους επισκέπτες. Στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου περιλαμβάνεται εσωτερική πισίνα και εξωτερική πισίνα (47 μέτρων), ένα χαλαρωτικό σπα, γυμναστήριο, σάουνα, steam room, καθώς και υδρομασάζ/εξωτερικό τζακούζι. Εκτός από το πλούσιο μπουφέ και τα show cooking stations στο κεντρικό εστιατόριο του ξενοδοχείο, ξεχωριστή νότα αναμένεται να αποτελέσει το a la carte ιαπωνικό εστιατόριο, Fiki Japanese Fusion.

Mercure City Hotel
Σε περαιτέρω εδραίωση της παρουσίας της στην Κύπρο προχωρά η Accor, καθώς μετά το Mercure Beach Resort, στη Βορόκλινη, ετοιμάζεται να ανοίξει ένα νέο ξενοδοχείο Mercure στον παραλιακό πεζόδρομο των Φοινικούδων. Το Mercure City Hotel, αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του στο κοινό εντός του δεύτερου τριμήνου του 2024. Το ξενοδοχείο απευθύνεται σε επισκέπτες που ταξιδεύουν τόσο για επαγγελματικούς σκοπούς όσο και για αναψυχή. Με 42 δωμάτια και έξι σουίτες το ξενοδοχείο ανταποκρίνεται στις διαφορετικές ανάγκες των πελατών του, ενώ διαθέτει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, όπως πισίνα στον τελευταίο όροφο, sky bar με θέα την πόλη της Λάρνακας, όπως επίσης και σύγχρονο γυμναστήριο.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Τα 4 boutique hotels που άνοιξαν τις πόρτες τους το 2023

nine.jpg

The Nines
Το THE NINES είναι το ολοκαίνουργιο, πολυτελές πεντάστερο ξενοδοχείο που αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του την άνοιξη του 2024 στην όμορφη Αγία Νάπα. Σε κάθε επισκέπτη που επιλέγει το THE NINES για τις διακοπές του, θα προσφέρεται μια εντελώς νέα εμπειρία. Το κόσμημα της Αγίας Νάπας, όπως το έχουν ήδη χαρακτηρίσει, βρίσκεται σε μία εκλεχτή τοποθεσία, στη διάσημη λεωφ. Nissi, πολύ κοντά από την παραλία και τη νυχτερινή ζωή της περιοχής. Με μια μοντέρνα και κομψή εσωτερική διακόσμηση, με ανέσεις και εγκαταστάσει παγκόσμιας κλάσης ανέσεις και εγκαταστάσεις συμπεριλαμβανομένων δύο εξωτερικών πισίνων, γυμναστήριο και ένα αναζωογονητικό σπα που θα προσφέρει πληθώρα απολαυστικών περιποιήσεων, το Nines αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις φέτος. Στις εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται επίσης πέντε εστιατόρια και μπαρ που καλύπτουν όλα τα γούστα. Το The Nines Hotel διαθέτει υπέροχα δωμάτια και σουίτες, καθένα εκ των οποίων είναι εξαιρετικά σχεδιασμένο και υπέροχα επιπλωμένο για να προσφέρει απόλυτη άνεση και πολυτέλεια. Όλα τα δωμάτια και οι σουίτες διαθέτουν ευρύχωρα μπαλκόνια τα οποία προσφέρουν εκπληκτική θέα στο γαλάζιο της θάλασσας. Κάθε λεπτομέρεια στο The Nines έχει σχεδιαστεί με προσοχή για να εξασφαλίσει μια άνετη και αξέχαστη διαμονή. Εξ ου και ανυπομονούμε!

palmbeachrenew3.width-800.width-800.jpg

Σε ρυθμούς ανανέωσης το Palm Beach Resort
Σε διαδικασία πλήρους ανανέωσης και αναβάθμισης βρίσκεται το ξενοδοχείο Palm Beach, στη Λάρνακα. Το ολοκαίνουργιο Palm Beach Resort θα αποτελείται, μεταξύ άλλων, από ένα ξενοδοχείο πέντε αστέρων, ιδιωτικές κατοικίες, γαστρονομικές απολαύσεις υψηλής ποιότητας και υπερσύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Ο Όμιλος Quality προχώρησε στην ανακαίνιση, αναβάθμιση και εμπλουτισμό του γνωστού ξενοδοχείου με στόχο να καταστεί ένα πολυτελές resort. Τις κατασκευαστικές εργασίες ανέλαβε η Psaras Construction.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΑ: Townhall Hotel: Το νέο μοναδικό boutique ξενοδοχείο, που έρχεται στην καρδιά της Λεμεσού

b_grand_resort_fb.jpg

Το GrandResort... σε νέα εποχή
Μετά την εξαγορά του GrandResort στη Λεμεσό, ο Όμιλος Fattal Hotel προχωρά στην ανακαίνιση του ξενοδοχείου, με στόχο να λειτουργήσει την επόμενη σεζόν. Το ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται σε γραφική παραθαλάσσια τοποθεσία, θα λειτουργεί ολόχρονα με έμφαση στη φιλοξενία συνεδρίων, καθώς διαθέτει αίθουσα δεξιώσεων που μπορεί ήδη να χωρέσει περισσότερα από 1.000 άτομα. Η ξενοδοχειακή μονάδα θα είναι μέρος της Limited Edition συλλογής από την Fattal Leonardo Hotels και θα είναι από τις λίγες σε όλη την Ευρώπη που θα προσφέρουν ιδιαίτερα υψηλές υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

*Με πληροφορίες από το InBusiness

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close