Wine Guide , Εστιατόρια

5 προτάσεις ποτών για τα δώρα σας για την Πρωτοχρονιά

Δημοσιεύτηκε στις 21 Δεκεμβρίου 2023

Τι κι αν έχουμε εορταστικό κλίμα, σίγουρα υπάρχουν ακόμα άτομα που δεν έχουν αποφασίσει για τα δώρα για τους φίλους ή τους συναδέλφους τους .

Η συντακτική ομάδα του Check In Cyprus σε συνεργασία με το PUNIN WINE προτείνει 5 επιλογές δώρων με αρωματικό τόνο.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκέφθείς το καταστήμα τους για να βρεις αυτό που ταιριάζει στον καθένα. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, κατά την αγορά οποιοδήποτε κρασιού ή αφρώδους κρασιού από το PUNIN WINE, θα ισχύει έκπτωση 10% με τον προωθητικό κωδικό “checkincyprus”.

DSC07601_resized.jpg

Σετ "μπάρμαν" για την παρασκευή κοκτέιλ
Εάν οι φίλοι σου είναι λάτρεις των κοκτέιλ, αυτό το δώρο θα είναι ιδανικό ενώ θα αποτελέσει και το αξεσουάρ σε κάθε πάρτι. Περιλαμβάνει σέικερ, μεζούρα, σουρωτήρι, ενώ το σετ μπορεί να ολοκληρωθεί με την επιλογή των ποτηριών και το κατάλληλο ποτό για την παρασκευή κοκτέιλ.

DSC07658_resized.jpg

Σετ "σομελιέ" για κρασί
Κανένας λάτρης του κρασιού δεν θα αντισταθεί σε ένα τέτοιο δώρο. Μπορεί να περιλαμβάνει: Coravin (για να απολαμβάνετε ένα κρασί χωρίς να ανοίγετε το μπουκάλι), πώμα για μπουκάλια (για να διατηρείται ανοιχτό μπουκάλι στο ψυγείο), ανοιγόμενο φελιζόλ, κουβάς πάγου και ντεκαντέρ (καράφα, που επιτρέπει στο κρασί να "αναπνεύσει").

DSC07624_resized.jpg

Ποτήρια
Ο Georg Riedel, επικεφαλής της εταιρείας Riedel που παράγει ποτήρια, πρώτος προσάρμοσε το σχήμα των ποτηριών σύμφωνα με συγκεκριμένα κρασιά. Μπορείς να επιλέξεις ποτήρια για τα κρασιά που πίνετε συχνότερα και να τα χαρίσεις. Ένα για Sauvignon Blanc, ένα για Pinot Noir ή Chardonnay, ένα για Bordeaux, ένα για Chianti και Shiraz. Ακόμα και για αφρώδη, γλυκά κ.ά.

DSC00621_resized.jpg

Καλάθια δώρων
Επίλεξε από έτοιμες προτάσεις ή δημιιούργησε κάτι που να ταιριάζει στα γούστα και τον προϋπολογισμό σου. Στο καλάθι μπορείς να επιλέξεις κρασί, αφρώδες ή αποστάγματα, συνοδευμένα με τα κατάλληλα εδέσματα και επιδέξια διακοσμημένα για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα γιορτών.

DSC07464_resized.jpg

Δώρο με πιστοποιητικό
Για όσους δεν έχουν αποφασίσει, μπορούν να αγοράσουν ένα πιστοποιητικό δώρου από το PUNIN WINE και να δώσουν στον φίλο τους τη δυνατότητα να αποφασίσει ο ίδιος τι θέλει να λάβει ως δώρο.

DSC03067_resized.jpg

Είτε επιλέξετε οτιδήποτε, μην ξεχνάτε ότι στο PUNIN WINE μπορείτε επίσης να αγοράσετε ή να παραγγείλετε αλκοόλ, αναψυκτικά και νοστιμιές με δωρεάν αποστολή στο σπίτι.

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου, με τον ειδικό κωδικό "checkincyprus", για κάθε αγορά κρασιού και αφρώδους κρασιού θα έχεις έκπτωση 10%.

Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά! Σας περιμένουμε για αλκοόλ και δώρα στο PUNIN WINE!

PUNIN WINE (99 305276) Γεωργίου Α΄ 67, Γερμασόγεια, 4047 Λεμεσός.
Ώρες λειτουργίας: Δ-Κ 10.00 - 23.00.
Website: Puninwine.com
PUNIN WINE: Instagram
PUNIN WINE: Facebook

DSC03770_resized.jpg

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close