Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

9 μαγαζιά που σερβίρουν ποιοτικό street food, για όλα τα γούστα!

Το street food που αγαπάμε

Δημοσιεύτηκε στις 22 Δεκεμβρίου 2023

Εμπνευσμένοι από την τάση της εποχής και οδηγούμενοι από την αγάπη μας για το καλό -και νόστιμο, εννοείται- φαγητό, αποφασίσαμε, εν μέσω γιορτών να σας ετοιμάσουμε ένα υπέροχο αφιέρωμα στο street food, προτείνοντας κάποια από τα δικά μας αγαπημένα streetfood-άδικα.

Ετοιμαστείτε, λοιπόν, για 9 δυναμικές street food προτάσεις! Ένα αφιέρωμα που έχει προτάσεις για κάθε γούστο: Από ένα μαγαζί που φρεσκοψήνει κάθε μέρα λαχταριστά σάντουιτς, κι ένα μοναδικό στέκι που μας έχει σύστησει το ιαπωνικό sando, μέχρι το καραβάνι που μας δίνει στο "χέρι" τους ήρωες της Marvel, οι πιο κάτω προτάσεις είναι ξεχωριστές και νόστιμες!

Photo_04.JPG

Birdslut
Το Birdslut είναι το πρώτο bar με ιαπωνικό street food, που άνοιξε στο ιστορικό κέντρο της Λεμεσού το καλοκαίρι του 2021, λίγα βήματα από την εκκλησία της Αγίας Νάπας, σε ένα μαγαζί με σήμα κατατεθέν το φοβερό graffiti με τη Γιαπωνέζα, που καλύπτει την είσοδο του bar. Πρόκειται για ένα προτώτυπο concept, που υπηρετεί την κουλτούρα του street food, ένα πρωτότυπο concept, αυτό του izakaya bar! Ενός, δηλαδή, casual ιαπωνικού μπαρ που σερβίρει αλκοολούχα ποτά και σνακ, προτείνοντας αυθεντικές γεύσεις της Άπω Ανατολής, ως μία εναλλακτική λύση για γρήγορο φαγητό, νόστιμο και ποιοτικό φαγητό.

Photo_24.jpg

Στο μενού θα βρεις sando κοτόπουλο, ιαπωνικό smashed burger, hot dog, yakitori (ιαπωνικά σουβλάκια), κοτόπουλο karaage, sushi, noodles, gyoza και άλλα πολλά, που θα σε χορτάσουν και με το παραπάνω. Τις επιλογές σου μπορείς να τις συνδυάσεις με εξαιρετικά cocktails on tap εμπνευσμένα από την Ιαπωνία.
(25105999) Κουμανδαρίας 21, 3036 Λεμεσός.
Ωράριο λειτουργίας: Τρ-Πεμ & Κ 18.00-24.00, Παρ-Σ 18.00-02.00.
Instagram: birdslut

bolls.jpg

Bolls
Μια διαφορετική και εναλλακτική πρόταση για γρήγορο φαγητό, φτιαγμένη με άριστες πρώτες ύλες και σπιτικές σάλτσες. Αυτό είναι το Bollscy, το οποίο από τότε που έκανε την εμφάνισή του στην πρωτεύουσα, αποτελεί την καθημερινή μας συνήθεια! Πρόκειται άλλωστε για νόστιμα γεύματα που ετοιμάζονται καθημερινά, με ό,τι πιο φρέσκο κυκλοφορεί στην αγορά... και κλείνονται σε πίτα ή σε μπολάκι!

bolls2.jpg

Στο μενού του λοιπόν πρωταγωνιστούν διάφορες εκδοχές των bolls, όπως μπαλάκια μπαντζαριών, μπαλάκια γλυκοπατάτας, σε κοτόπουλο, κεφτέδες, τόνο, χαλλούμι κ.ά. Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή όμως είναι το Sweet Spud, τα μπαλάκια γλυκοπατάτας με πουρέ αβοκάντο, τηγανητά shallot, ντομάτα, μαρούλι, αγγούρι, σαλάτα μέντας και ντρέσινγκ mango korma καθώς επίσης και το Classic Falafel, η κλασική σαλάτα από φαλάφελ, με ντομάτα, μαρούλι, αγγούρι και δυόσμο, με tahini dressing χωρίς σκόρδο. Δοκίμασε όμως και το Chickinoua, το οποίο περιέχει μπαλάκια κοτόπουλου, κινόα και γλυκοπατάτας, τριμμένο χαλούμι, σαλάτα κορμά, ραπανάκι και μαγιονέζα. Εναλλακτική πρόταση και το Keftes boll το οποίο περιέχει μαλακούς κεφτέδες με ντρέσινγκ γιαουρτιού, κέτσαπ και σλαουά κ.ά. Από τα ζεστά γεύματα, στα must try είναι το Chicken and red pepper pesto on rice, με μπαλάκια με κοτόπουλο, γλυκοπατάτα και κινόα, πέστο κόκκινης πιπεριάς και καρότου, ρύζι μπασμάτι, και σαλατα με μαρούλι, ντομάτα, αγγούρι και δυόσμο. Μπορείς να τα συνοδεύσεις ιδανικά με τηγανητές πατατές, γλυκοπατάτες, ρύζι μπασμάτι και τα ξεχωριστά dressing του σε ταχίνι, μάνγκο, yogurt and mint. Μπορείς όμως να φτιάξεις και το δικό σου boll, με ό,τι υλικά θέλεις, στην πίτα, στη σαλάτα σου, στο ρύζι κ.ά. Κλείσε ιδανικά το γεύμα σου με γλυκό: Chocolate Panko (Mars bar chocolate σε τριμμένη φρυγανιά panko, με παγωτό σοκολάτα περιλουσμένο με σιρόπι σφενδάμου. Παραγγελίες και μέσω Wolt.
(77 111122) Μιχαήλ Γιωργαλλά, 4, Έγκωμη, Λευκωσία. Δ-Κ: 12:00-22:00.
Facebook: Bollscy
Instagram: Bollscy

bh.jpg

Burger Heroes
Το Burger Heroes... το βρίσκεις από τη γαργαλιστική μυρωδιά και το παιχνιδιάρικο food truck που βρίσκεται σταθμευμένο σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους του Στροβόλου, στη γωνία Ιωσήφ και Δημοκρατίας 69! Άλλωστε, από τότε που πρωτοέκανε την εμφάνισή του το καλοκαίρι του 2022 ,έχει γίνει γνωστό στόμα με στόμα και έχει κάνει φοβερές ουρές για ζουμερά τεράστια μπέργκερ, με ακαταμάχητο μπιφτέκι και μοναδικές πατάτες τηγανητές. Πρόκειται για το εγχείρημα τριών νεαρών φίλων, του Αντώνη, του Ανδρέα και του Στέφανου, οι οποίοι μοιράστηκαν τις γνώσεις του ως σεφ, τις εμπειρίες τους από τα ταξίδια τους στο εξωτερικό αλλά και την αγάπη τους για το burger και μετέτρεψαν ένα τροχόσπιτο σε ένα υπέροχο food truck, τοποθετώντας στη συνέχεια και μερικά τραπεζάκια έξω από αυτό.. για επιτόπου απολαύσεις! Αυτά στον Στρόβολο, γιατί λίγους μήνες αργότερα, το Burger Heroes στάθμευσε το δεύτερο food truck στο Αρεδιού.

bh2.jpg

Το μενού λοιπόν που έφτιαξαν ο Αντώνης με τον Στέφανο είναι εμπνευσμένο από τους ήρωες της Marvel. Εξ ου και σε αυτό φιγουράρουν εννιά burgers από τα οποία δεν θα ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις, με τεράστιες μερίδες, καλές τιμές και γεύσεις που θα σε φέρουν ξανά πίσω, πολύ σύντομα, με μαθηματική ακρίβεια. Πιο συγκεκριμένα στο μενού του θα βρεις το Captain burger (με american sauce, τυρί, μπέικον), το τεράστιο Hulk (τρίπατο burger, με αυγό, τυρί cheddar, μπέικον, hulk sauce και captain America sauce), το Iron (με τυρί τσένταρ, iron sauce και καραμελωμένα κρεμμύδια), το Thor Chicken Burger (με τηηανητό κοτόπουλο, τυρί τσένταρ, thor sauce και iron sauce), και το Black Widow (vegetarian burger, τυρί, widow sauce από αβοκάντο). Σημείωσε όμως και το Dr. Strange Burger (διπλό τυρί τσένταρ, Dr. Strange smoked Jack Daniel Sauce, 2 ροδέλες κρεμμυδιού) αλλά και το Superman Burger (με μπιφτέκι κοτόπουλου με superman basil yogurt sauce, κόκκινο λάχανο και σαλάτα καρότου). Σε όλα τα burgers μπαίνει επίσης ντομάτα, iceberg και πίκλες, κλείνονται σε ψωμάκι brios, ενώ υπάρχει η δυνατότητα να τα απολαύσεις μόνα τους ή ως meal με πατάτες. Και μιας και μιλήσαμε για πατάτες, εδώ θα δοκιμάσεις πατάτες τηγανητές, τραγανές απ΄ έξω και τρυφερές από μέσα, σκέτες ή με Melted Cheddar Cheese ή ακόμα και με smash μπιφτέκι αλλά και με μπέικον. Τέλος, το μενού ολοκληρώνουν Chicken Poppers σε διάφορες εκδοχές! Επισκέψου τους ή παράγγειλε μέσω Foodyκαι Wolt.
(96912004) γωνία Ιωσήφ & Δημοκρατίας 69, Στρόβολος, Λευκωσία.
(96906050) Γρίβα Διγενή, Αρεδίου (δίπλα στο Χρήστο Κόμη ΜΟΤ & Ζβότροφες Αρετούσα), Λευκωσία 2614.
Facebook: Burger Heroes
Instagram: Burger Heroes

churros.jpg

Churros Amigos
Το Churros Amigos στη Λακατάμια άνοιξε τις πόρτες του το 2020. Από τότε έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού, σερβίροντας τα αυθεντικά ισπανικά churros σε σχήμα πετάλου και τις μικρές τραγανές churro-μπουκιές.

churros2.jpg

Το Churros Amigos δραστηριοποιείται όχι μόνο στην ατομική εξυπηρέτηση στο κατάστημα αλλά λαμβάνει μέρος και στα μεγαλύτερα street food parties του νησιού. Τα churros αποτελούν μια διασκεδαστική και γευστική προσθήκη σε κάθε γιορτή, γι΄ αυτό φροντίζει να είναι κοντά σου αναλαμβάνοντας private και εταιρικά events, παιδικά πάρτυ, βαφτίσεις και άλλες εκδηλώσεις, προσφέροντας στους παρευρισκόμενους μια νόστιμη και λαχταριστή επιλογή που συνοδεύεται με μια ποικιλία από γαρνιτούρες και γεύσεις. Για παραγγελίες και περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα πακέτα προσφορών και τη διαθεσιμότητα για events, μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα πιο κάτω. Και αν δεν έρχεστε εσείς στα Churros έρχονται τα Churros σε εσάς μέσω delivery!
(95798287 & 97644249) Λεωφόρος Αγίου Γεωργίου 78Γ, Λακατάμια, 2304 Λευκωσία.
Facebook: Churros Amigos
Instagram: churros_amigos

hurry.jpg

Hurry Curry
Η ινδική κουζίνα, η ιστορία της οποίας μετρά πάνω από πέντε χιλιετίες, έχει παρουσία στη χώρα μας εδώ και μερικούς μήνες, ενώ σε μικρό χρονικό διάστημα έχουν αποκτήσει πολύ καλούς πελάτες και την αγάπη από την κυπριακή αγορά. Έχοντας μεγάλη αγάπη στα μπαχαρικά, το ινδικό φαγητό μπορεί να θεωρηθεί από πολλούς ότι είναι βαρύ ή καυτερό, κάτι που δεν ισχύει πάντα. Εξ ου κι εμείς βρήκαμε και σου προτείνουμε ένα από τα πιο «hot» στέκια για καλό ινδικό φαγητό στην πρωτεύουσα, το Hurry Curry, που σε υποδέχεται στον ατμοσφαιρικό του χώρο σερβίροντάς σου προσεγμένες και ισορροπημένες ινδικές γεύσεις, ενώ έρχεται εύκολα και γρήγορα σε εσένα με μερικά μόνο κλικ. Εξάλλου, πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, γνωστή τόσο για την άριστη εξυπηρέτησή του όσο και για την ποιότητα αλλά και τις απολαυστικές γεύσεις του!


hueey.jpg

Στο μενού του θα ανακαλύψεις πάνω από 100 πιάτα με αυθεντικά χρώματα κι αρώματα! Κοτόπουλο tikka που τσιτσιρίζει στο καυτό μαντεμένιο σκεύος ή κοτόπουλο κεμπάμ σε διάφορες εκδοχές που δεν θα χορταίνεις να απολαμβάνεις. Αξίζει όμως θα δοκιμάσεις τα χορτοφαγικά του σαμόσα, τη χορτόσουπα, τα signature πιάτα του όπως το κεμπάπ ανανά, με κοτόπουλο αναμεμειγμένο με κοκκοποιημένα βότανα, κομμάτια ανανά και τυρί, σεριρβιρισμένο σε ζεστό πιάτο, το κοτόπουλο σις ταβούκ με στήθος κοτόπουλο μαριναρισμένο με τριμμένη πάστα τσίλι, χυμό λεμονιού, φρέσκο μαϊντανό και γιαούρτι. Σερβίρεται σε ζεστό πιάτο, με κρεμμύδια. Επίσης, δοκίμασε το κοτόπουλο ταντούρι, τα παϊδάκια, με αρνί μαριναρισμένο σε πάστα λεμονιού, γιαουρτιού και λευκό χαρτί, σερβιρισμένο ζεστό, με κρεμμύδια, αλλά και τις γαρίδες makhni, μαγειρεμένες με βούτυρο και λεμόνι με σάλτσα makhni. Μην παραλείψεις να πάρεις το κοτόπουλο Korma μαγειρεμένο με κρεμμύδι, κάσιους, γάλα καρύδας και κρέμα γάλακτος, τα λαχανικά “Allu Ghobi” και τα ρεβίθια “Chana Masala”. Εκτός από τα γευστικά κάρυ, το μυρωδάτο ρύζι pulao και τα ποικίλα ψωμιά του, βάλε στη λίστα σου τις σαλάτες, τα noodles και τα γλυκά τους!
(22780781) Μπουμπουλίνας 11ΑΒ, Λευκωσία. Δ-Παρ 09.00-23.00 & Σ-Κ 12.00-02.00.
Website: https://hurrycurry.com.cy/#welcome
Facebook: HurryCurry

laika.jpg

Laika Sandwich
Το Λαϊκά Σάντουιτς είναι ένας μικρός ναός του σάντουιτς... εξ ου και όταν αναζητάς σάντουιτς, τότε δεν χρειάζεται να πας αλλού. Πρόκειται για ένα μαγαζί που έκανε την εμφάνισή του το 2019 στην πρωτεύουσα και συγκεκριμένα στην οδό Θεμιστοκλή Δέρβη 39και ξεχώρισε τόσο για το χιουμοριστικό του logo όσο και για τα πεντανόστιμα σάντουιτς του που έχουν κατακτήσει την πόλη. Εξάλλου, πίσω από την επιχείρηση βρίσκονται άτομα τα οποία διαθέτουν χρόνια εμπειρίας στο χώρο της εστίασης. Σκοπός τους είναι να δώσουν στον καταναλωτή ένα παραδοσιακό σάντουιτς, βάσει των δικών τους συνταγών. Οι συνταγές αυτές περιλαμβάνουν φρέσκο κρέας, χωριάτικα κοτόπουλα και μυρωδιές και βότανα από την Κύπρο.

laika2.jpg

Ναι, εδώ θα δοκιμάσεις (με χαρά) διαφορετικά σάντουιτς με κλασικά και όχι μόνο υλικά, σε νόστιμους συνδυασμούς όμως που θα σε ξετρελάνουν! Κι από επιλογές άλλο τίποτα. 32 διαφορετικά σάντουιτς, σε φραντζολάκι (άσπρο/μαύρο), τριάρα, τριγωνάκι, κυπριακή πίτα, ακόμα και toast! Αν πρέπει να σου προτείνουμε κάποια, τότε θα σου λέγαμε να δοκιμάσεις οπωσδήποτε το Laika Special. Με διαφορά το πιο πλούσιο και χορταστικό σάντουιτς που έχουμε φάει. Με λούντζα, χαμ, χαλλούμι, αβγό, λουκάνικο, μπέικον, πατάτες, ντομάτα, κραμπί και μαγιονέζα. Από κει και πέρα έχουμε το Ρόστο Special και το Κοτόπουλο turbo. Το καθένα με τη δική του νοστιμιά. Από τη μία έχουμε ρόστο, χαμ, πατάτες τηγανητές, μορταδέλα, τυρί, λούντζα, ντομάτα, αγγουράκι, κραμπί και μαγιονέζα και από την άλλη κοτόπουλο, λουκάνικο, μπέικον, τυρί, ντομάτα και κραμπί. Κι αναφέρουμε μόνο αυτά που ταιριάζουν στα δικά μας γευστικά γούστα. Γιατί μπορείς να βρεις και χωριάτικο, και αλλαντικών και κοτόπουλο ceasar και club sandwich και vegan όπως φαλάφελ wrap. Έχει και hot dog. Ή αν αναζητάς κάτι πιο ελαφρύ, υπάρχει η το χαμ-τυρί και η γαλοπούλα καπνιστή. Στο μενού θα βρεις ακόμα burgers, σαλάτες, καθώς επίσης και breakfast επιλογές. Επιπλέον, σου ετοιμάζουν πλούσια platters (36, 40 και 64 κομμάτια) για να τα μοιραστείς με την παρέα, με φραντζολάκια και σλάις.
(22765300) Θεμιστοκλή Δέρβη 39, Λευκωσία.
Facebook: Laika Sandwich
Instagram: Laika_Sandwich

CI-PHOTO1.png

Λοκουμάδες "ΟΙ ΔΑΛΙΤΕΣ"
Η παράδοση στους λουκουμάδες στη Λευκωσία πλέον συνδέεται με το όνομα...Οι Δαλίτες! Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία ασχολείται αποκλειστικά με τους παραδοσιακούς λουκουμάδες περιχυμένους με σιρόπι. Εδώ λοιπόν οι λουκουμάδες φτιάχνονται με τον παραδοσιακό τρόπο, στο χέρι δηλαδή, αλλά και με μηχανήματα ειδικά κατασκευασμένα για τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης παλιάς συνταγής, τηρώντας πιστά τους κανόνες καθαριότητας και υγιεινής.

photo.jpg

Οι λουκουμάδες ψήνονται επιτόπου, παρουσία του πελάτη, από τους ίδιους και σερβίρονται τραγανιστοί και μυρωδάτοι. Εξάλλου, οι δαλίτες γνωρίζουν καλά το μυστικό του τέλειου λουκουμά, που είναι φρέσκες πρώτες ύλες και η ΑΓΑΠΗ! Για όσους πάλι επιθυμούν να δουν την παράδοση με άλλο μάτι, τα τελευταία χρόνια, Οι Δαλίτες προτείνουν εναλλακτικές επιλογές, διατηρώντας παράλληλα τις βασικές παραδοσιακές αρχές και επιδιώκοντας συνεχή δημιουργία και διαφοροποίηση. Σκοπός τους εξάλλου είναι να κερδίσουν «το πιο γλυκό κομμάτι της καρδιάς των πελατών μας!»

Με γερά θεμέλια, δυνατές ρίζες, πολύχρονη πείρα και πάνω απ’ όλα πολλή αγάπη, οι Δαλίτες σε προσκαλούν να ανακαλύψις το γλυκό, τον παραδοσιακό αλλά και μοντέρνο κόσμο των λουκουμάδων. Γιατί η ζωή είναι πάντα πιο γλυκιά μετά από ένα λουκουμά!

Βρες τους στο καθιερωμένο τους πόστο στη Νήσου (Λεωφ. Λεμεσού, 2571 Νήσου), παρά τον κυκλικό κόμβο, απέναντι από ΠΕΤΡΟΛΙΝΑ.
Ώρες λειτουργίας: Σάββατο & Κυριακή 15:00 – 20:30.
Για περισσότερες πληροφορίες: 99993437
Facebook: Λοκουμάδες "Οι Δαλίτες"
Instagram: oidalites

8.jpg

Pasta Strada
Το Pasta Strada είναι το επιτυχημένο concept που παντρεύει με τον πιο νόστιμο τρόπο την ιταλική γαστρονομία με τη street food κουλτούρα κι έχει καταφέρει -σε πολύ σύντομο διάστημα- να «τρελάνει» τη Λευκωσία με τις μοναδικές του γεύσεις. Ένα concept που κατάφερε να ξεχωρίσει και να εδραιωθεί στην πρωτεύουσα, μετρώντας ήδη τρία καταστήματα, ένα στην περιοχή Αγλαντζιάς, ένα στην Έγκωμη και ένα στα Λατσιά... και που απευθύνεται στους λάτρεις της μακαρονάδας και όχι μόνο.

14.jpg


Εδώ θα απολαύσεις μακαρονάδες, φτιαγμένες με μεγάλη ποικιλία ζυμαρικών, χειροποίητες σάλτσες, και μοναδικές συνταγές που θα σε “ταξιδέψουν” γευστικά στις τρατορίες της Ιταλίας. Πιο συγκεκριμένα στο μενού του θα βρεις διάφορες επιλογές που μπορούν να ανταποκριθούν ιδανικά στην ανάγκη σου για κάθε στιγμή της ημέρας, σαν μία γρήγορη, ποιοτική και χορταστική λύση στο “πι και φι”. Αν είσαι κλασικός τύπος, επίλεξε την Bolognese, με μοσχαρίσιο και χοιρινό κιμά και PASTA STRADA σάλτσα ντομάτας, για να νιώσεις την απόλυτη γευστική ικανοποίηση που έρχεται από την Ιταλία. Δοκίμασε όμως και τις ιδιαίτερα δημοφιλείς Cheated Italian Carbonara, με μπέικον, μανιταράκια, κρεμμύδι, ρίγανη και αυθεντική PASTA STRADA cream sauce, και The One with The Steak, με Beef sirloin steak strips, μανιταράκια, κόκκινο κρεμμύδι, αποξηραμένα κράνμπερι, Worcestershire sauce, chili flakes και PASTA STRADA cream sauce και απογείωσε τον ουρανίσκο σου! Di Mare, με γαρίδες, μύδια, λευκό κρασί και σάλτσα ντομάτας, The One with The Paprika με κοτόπουλο, ντοματίνια, σπανάκι, πάπρικα γλυκιά και PASTA STRADA rose sauce και η χορτοφαγική The Broccoli One, με ντοματίνια, μπρόκολο, παρμεζάνα και PASTA STRADA σάλτσα πέστο βασιλικού είναι ακόμα κάποιες από τις γεύσεις που θα σε κάνουν να επιστρέφεις εκεί ξανά και ξανά. Πέρα από νόστιμες μακαρονάδες με διάφορες συνταγές και σάλτσες, θα βρεις και θα απολαύσεις βελουτέ σούπες, καλοφτιαγμένα ριζότο, φρέσκες σαλάτες και διάφορα άλλα φαγητά με έμπνευση από Ιταλία, καθώς επίσης και γλυκά. Δοκίμασε λοιπόν νόστιμη ιταλική pasta σε ένα Pasta Strada που μοιράζει γευστική ευτυχία είτε σε take-away είτε ως delivery.
Αγλαντζιά: Λεωφόρος Λάρνακος 109, Αγλαντζιά.
Έγκωμη:
Αριστείδου 34, Άγιος Δομέτιος.
Λατσιά: Αγίου Γεωργίου 5, Λατσιά.
Tηλέφωνο: 77773031
Ε-mail: info@pastastrada .com.cy
Website:
www.pastastrada.com.cy
Facebook:
Pasta Strada
Ιnstagram: Pasta_Strada

2.jpg

Streat Pizza
Το concept του Streat Food είναι να προσφέρει την εμπειρία του ποιοτικού street food από όλο τον κόσμο, με σεβασμό στην καταγωγή και την αυθεντική συνταγή του. Και η ομάδα από ό,τι φαίνεται τώρα βάλθηκε να μας ταξιδέψει στον ιταλικό νότο μέσα από την αυθεντική πίτσα ναπολιτάνα, την οποία φέρουν στο τραπέζι μας, ψημένη στον πετρόφουρνο, με ζύμη που φουσκώνει δημιουργώντας την πιο αφράτη κρούστα. Άλλωστε ο λόγος που κάποιος προτιμά την πίτσα ναπολιτάνα είναι ο συνδυασμός της αφράτης ζύμης και η έντονη γεύση των υλικών που πρωταγωνιστούν. Στην ουσία λοιπόν πρόκειται για μια ghost κουζίνα, η οποία σου δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνεις στον χώρο σου τις νοστιμιές της!

240733425_118390867199887_1329168516394832258_n.jpg

Πρωταγωνιστής λοιπόν στο μενού της είναι οι 10 διαφορετικές πίτσες της. Margherita pizza με τυρί Parmigiano Reggiano και μοτσαρέλα, Pepperoni pizza με Bastoncino Picante, μοτσαρέλα, Parmigiano Reggiano και Chili Oil, Tartufata pizza με truffle sauce, mozzarella, φρέσκα μανιτάρια, ροκά, λάδι τρούφας, Ham N Mushroom pizza με σάλτσα ντομάτας, μοτσαρέλα, φρέσκα μανιτάρια Portobello και ζαμπόν Cotto Ham. Δοκιμής αξίζει και η Burrata, με μοτσαρέλα, μπουράτα, parmigiano reggiano, ιταλικό μπέικον (καπνιστό ζαμπόν), ρόκα και ελαιόλαδο, αλλά και η Primavera πίτσα, μεσάλτσα ντομάτας, κολοκυθάκια, μελιτζάνα, κόκκινο κρεμμύδι, αγκινάρες, μαύρες ελιές και ρίγανη. Πέρα από νόστιμες πίτσες, με πολύ ενδιαφέροντες συνδυασμούς, στο μενού θα βρεις και την «ξαδέρφη» της ναπολιτάνικης πίτσας, την «pizza fritta», σαλάτες και συνοδευτικά όπως τηγανητές πατάτες, σκέτες η περιλουσμένες με λιωμένο τυρί τσένταρ, onion rings, γλυκοπατάτες, crispy chicken wings κ.ά.
Κάνε την παραγγελία σου μέσω Bolt Food, Foody και Wolt.
Streat Pizza Nicosia: Ανδρέα Αβρααμίδη 104, Στρόβολος, Λευκωσία.
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Κ 12:00-23:00.
Streat Pizza Limassol: Αλκιδάμου 3Α, Άγιος Αθανάσιος, Λεμεσός 4101.
Ωράριο λειτουργίας: Δ-Κ 12:00-15:00 & 18:00-23:00.
Website: https://streatonly.com/
Instagram: Streatonly

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close