Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2023
H Στασικράτους, ο δρόμος που πάντα λάμπει, προετοιμάζεται να υποδεχθεί το πιο φαντασμαγορικό γεγονός της χρονιάς, το STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET υπό την αιγίδα Ομάδας Καταστηματαρχών Στασικράτους και Παράδρομων!
Το γιορτινό αυτό event θα λάβει χώρα στις 16 και 17 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 20:00, με μια πληθώρα δραστηριοτήτων για όλη την οικογένεια (αναλυτικό πρόγραμμα επισυνάπτεται). Κατά μήκος της οδού Στασικράτους αλλά και στις παρόδους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν μια ποικιλία εκδηλώσεων.
Στον χώρο στάθμευσης δίπλα στο Pralina Experience, θα στηθεί ένα ζεστό, χριστουγεννιάτικο χωριό,με γαστρονομικές απολαύσεις, γλυκούς πειρασμούς αλλά και ποτό καθώς και μια αγορά με χειροποίητα προϊόντα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις. Στην οδό Κουμανούδη, θα στηθεί ένας συναυλιακός χώρος, με χριστουγεννιάτικες μελωδίες να πλαισιώνουν την γιορτινή ατμόσφαιρα. Καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, τα παιδιά θα απολαμβάνουν δραστηριότητες ενώ χορωδίες, μπάντες και σχολές χορού θα κρατήσουν συντροφιά στους επισκέπτες.
Εκπλήξεις, δώρα και happenings θα περιμένουν τους επισκέπτες καθ' όλη τη διάρκεια του STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET. Με παρόντα βέβαια τον Άγιο Βασίλη και τα ξωτικά-βοηθούς του! Η Στασικράτους σας περιμένει να χορέψετε με ζωντανή μουσική, να απολαύσετε την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και να δημιουργήσετε αξέχαστες στιγμές για όλη την οικογένεια.
Η συμμετοχή και παρακολούθηση των δραστηριοτήτων θα είναι δωρεάν, με προαιρετικές εισφορές για το Ίδρυμα ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΥ για παιδιά με ογκολογικές και αιματολογικές παθήσεις. Στο χριστουγεννιάτικο χωριό θα γίνεται συλλογή ζεστών ρούχων και καινούριων παιχνιδιών για τον Κυπριακό Ερυθρό Σταυρό, Κλάδος Λευκωσίας.
Το STASIKRATOUS CHRISTMAS MARKET παρουσιάζει ο ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ.
Μέγας Χορηγός: ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΥΠΡΟΥ
Χρυσοί Χορηγοί: REMEDICA, NESPRESSO, BEAUTY LINE
Χορηγοί: CYFIELD, TRUST, PRALINA EXPERIENCE, JOLTIE, JO MALONE LONDON
Υποστηρικτές: Δήμος Λευκωσίας, Χαραλαμπίδης-Κρίστης, PETROLINA, A.P Scaffolding Solutions, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ, ΟΜΑΔΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΩΝ ΣΤΑΣΙΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΡΟΜΩΝ
Χορηγός Επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο
Διοργανώνει: PUBLICIST
Μη χάσετε αυτήν την ευκαιρία να ζήσετε τη μαγεία των Χριστουγέννων στον πιο λαμπερό δρόμο της πόλης!
Σχετικά
Η Πάφος ανάβει τα φώτα των γιορτών με τον Akyla
Μετά τη συναυλία, ακολουθεί ένα μεγάλο DJ Party μέχρι αργά το βράδυ, με μουσική, χορό και ατελείωτη γιορτινή διάθεση
Η Λευκωσία υποδέχεται ξανά το Χριστουγεννιάτικο Χωριό της!
Το Handmade in Cyprus φέρνει για δεύτερη χρονιά τη μαγεία μιας παραδοσιακής ευρωπαϊκής Χριστουγεννιάτικης Αγοράς στην Πλατεία Ελευθερίας.
Η Λάρνακα ανάβει τα χριστουγεννιάτικα φώτα της με τον Γιώργο Τσαλίκη
Συναυλία, χορός, χορωδία και εκπλήξεις για τα παιδιά την Τετάρτη 11 Νοεμβρίου στην Πλατεία Ερμού.
Χριστουγεννιάτικο Χωριό στη Λακατάμεια με 100 περίπτερα και ελεύθερη είσοδο
Από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου, το Πάρκο Αγίου Γεωργίου φιλοξενεί γιορτινή αγορά και δραστηριότητες για όλη την οικογένεια. Το Σάββατο ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Δήμου.
To Christmas Strawberry Land ανακοίνωσε ολόκληρο το πρόγραμμά του
Φέτος θα κάνουμε γιορτές στο σπίτι της Φράουλας
Η Λευκωσία θα γεμίσει και φέτος Aγιοβασίληδες
Φορέστε τη στολή του Άγιου Βασίλη και γίνετε μέρος της πιο χαρούμενης χριστουγεννιάτικης βόλτας
Weekend Agenda: 26 ιδέες για έξοδο στην Κύπρο το πρώτο σαββατοκύριακο του Νιόβρη
Θεατρικές πρεμιέρες, μουσική, τα εγκαίνια της Μπιενάλε Αγίας Νάπας και φεστιβάλ με ζιβανία, παραγεμωστό και καυτερές πιπεριές.
Πέντε μέρες με περφόρμανς και πειραματικό ήχο στο κτίριο Τσαούση
Το Space of Tapes ανοίγει έναν χώρο στην παλιά Λευκωσία από τις 11 έως τις 15 Νοεμβρίου, με τη Σαβίνα Γιαννάτου στην εναρκτήρια παράσταση, διαδραστική περιήγηση και εργαστήριο κατασκευής ηλεκτρονικών οργάνων.
Η Ξυλοφάγου στήνει το Χριστουγεννιάτικο Χωριό Αγάπης για δύο μέρες
Το γιορτινό διήμερο θα πραγματοποιηθεί στις 11 και 12 Δεκεμβρίου στην Πλατεία Αγίου Γεωργίου, με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου το Σάββατο.
Το Χριστουγεννιάτικο Χωριό ΕπιΔραση επιστρέφει στην Επισκοπή για τρεις μέρες
Δημιουργικά εργαστήρια, παιχνίδια, μουσική και γιορτινές λιχουδιές στην Πλατεία Ελευθερίας, από τις 18 έως τις 20 Δεκεμβρίου.
Yoga & Wine Experience: Ένα πρωινό για κίνηση, χαλάρωση και απόλαυση στο Marathasa Wines
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 28 Νοεμβρίου
Μια ξεχωριστή βραδιά μόδας με την υπογραφή του Κύπριου Σχεδιαστή Παντελή Μήτσου, MITSU|MITSU, για καλό σκοπό.
Η φιλανθρωπική επίδειξη μόδας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου