Μουσική , Συναυλίες & Events

Φωταγώγηση Χριστουγέννων: 2 (δωρεάν) συναυλίες που θα απολαύσουμε

Μουσική με φως, λάμψη και χαρά!

Δημοσιεύτηκε στις 17 Νοεμβρίου 2023

Η πιο αγαπημένη γιορτή του χρόνου πλησιάζει και οι πόλεις της Κύπρου ετοιμάζονται να μας υποδεχτούν με φως, λάμψη και χαρά στη φωταγώγηση τους!

Σημείωσε τις πιο "δυνατές" που θα απολαύσουμε με δωρεάν είσοδο.

Ήβη Αδάμου
Η Φωταγώγηση Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου στην Αγία Νάπα, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 και επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Μια μαγική και μοναδική εμπειρία, που θα φωτίσει τις ψυχές μας! Με τις συναυλίες των νεαρών καταξιωμένων νεαρών τραγουδιστών ΄Ηβης Αδάμου και Γιάννη Σοφίλλα και με πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα και πολλές εκπλήξεις, θα πλαισιώνεται η εκδήλωση Φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Διάκοσμου στην Αγία Νάπα, η οποία όπως όλα δείχνουν θα είναι και φέτος φαντασμαγορική. Το πρόγραμμα αρχίζει στις 4.00μ.μ με τον Γιορτινό Φιλανθρωπικό Μαραθώνιο, o οποίος θα διεξαχθεί κατά μήκος της Λεωφόρου Μακαρίου και στον οποίο συμμετέχουν ο Άγιος Βασίλης οι Μασκότ της Disney και η Μπάντα Κρουστών Batukinio. Στις 4.30μ.μ η Ακαδημία Ρυθμικής Γυμναστικής Λιούποβ Ζαχάροβα θα παρουσιάσει στην κεντρική σκηνή το δικό της πρόγραμμα. Ακολουθούν στις 4.40μ.μ το Evolution Dance Studio με την παράσταση «Evolution Dance Spectacular», στις 4.50μ.μ το Vision Dance Studio με την παράσταση «Magic Christmas» ενώ στις 5.10 θα κάνει την εμφάνισή της η Σχολή Χορού «Dancando School of Dance». Στη συνέχεια η Σχολή ΄Εντεχνου Χορού «Freedom Dance Studio» θα παρουσιάσει η ώρα 5.20μ.μ την παράσταση «I Believe in Santa» και στις 5.30μ.μ θα κάνει την εμφάνισή της η Μπάντα Κρουστών Batukinio. Ο Δήμαρχος Αγίας Νάπας κ. Χρίστος Ζαννέττου η ώρα 5.40μ.μ θα ανάψει με το πάτημα ενός κουμπιού την Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση και θα χαιρετήσει την εκδήλωση ενώ αμέσως μετά, γύρω στις 6.00μ.μ, η Σχολή Χορού «Passion Dance Scholl» θα παρουσιάσει την χορευτική παράσταση «It’s Passion Christmas». Ακολουθεί στις 6.15μ.μ καλλιτεχνικό πρόγραμμα από τον Γιάννη Σοφίλλα και τη λήξη της εκδήλωσης θα σηματοδοτήσει η μεγάλη συναυλία που δώσει στις 6.45μ.μ η αγαπημένη στο Κυπριακό κοινό κι όχι μόνο, η νεαρή καταξιωμένη Κύπρια τραγουδίστρια ΄Ηβη Αδάμου, η οποία αναμένεται να χαρίσει στους παρευρισκόμενους αξέχαστες και ανεπανάληπτες στιγμές. Στο χώρο θα διεξάγεται επίσης, το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζαράκι των Συνδέσμων Γονέων του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Νάπας «Αντώνης Τσόκκος» και του Δημόσιου Κοινοτικού Νηπιαγωγείου Αγίας Νάπας καθώς και του Πρότυπου Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας για ενήλικα άτομα στο φάσμα του Αυτισμού «Smile Project ενώ ο Άγιος Βασίλης θα βρίσκεται και φέτος στον χώρο της εκδήλωσης και θα μοιράζει σε όλα τα παιδιά δώρα.
>> Σάββατο 18 Νοεμβρίου, Αγία Νάπα, 18.45.

Ανδρομάχη
Η Ανδρομάχη έρχεται Κύπρο και μας πάει στο χωριό! Πιο συγκεκριμένα, η Ανδρομάχη έρχεται την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στο Αυγόρου, για την πιο μαγική χριστουγεννιάτικη φωταγώγηση που έγινε ποτέ! Κατά τη διάρκεια της βραδιάς θα ακούσουμε αγαπημένα τραγούδια, όπως "Ela", ''Βάσανό μου'', ''Να'σουν ψέμα'', ''Σ'αγαπώ'', ''Δεν Μπορώ'' και άλλα. Ραντεβού στο Αυγόρου.
>> Κυριακή 26 Νοεμβρίου, Αυγόρου, επ. Αγίας Νάπας. Πρόγραμμα εδώ.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close