Επόμενες Εκθέσεις , Τέχνη

Livery: Offsite εικαστική έκθεση στη Σχολή Ιππασίας Lapatsa

Δημοσιεύτηκε στις 30 Οκτωβρίου 2023

Το Korai project space σάς προσκαλεί στην offsite έκθεση που διοργανώνει στη Σχολή Ιππασίας Lapatsa, μια συνεργασία του Ανδρέα Μαλλουρή, Scott Rogers και της Θέλμας Μαυρονικόλα.

Για περισσότερα από 40 χρόνια η Σχολή Ιππασίας Lapatsa είναι ο κορυφαίος ιππικός όμιλος στην Κύπρο. Το συγκρότημα που βρίσκεται στο Τσέρι, συγκεντρώνει ένα αξιοσημείωτο σύνολο από στάβλους, εξειδικευμένες εγκαταστάσεις εκπαίδευσης, κλαμπ και κατοικίες, αφιερωμένα στη φροντίδα και την προετοιμασία των αλόγων.

Ένας χώρος πολυτελούς αποκλειστικότητας στο παρελθόν, μετατράπηκε με την πάροδο του χρόνου σε ένα πολύ πιο ρεαλιστικό περιβάλλον εργασίας. Αυτή η επικάλυψη διαφορετικών ταυτοτήτων και προσωρινότητας, δημιουργεί ένα μοναδικό, σχεδόν κινηματογραφικό πλαίσιο - η ξεθωριασμένη δόξα της Lapatsa περιέχει μια αίσθηση ανυπάκοης ανανέωσης μέσα στα ερείπια του παρελθόντος. Η έκθεση Livery, ανταποκρίνεται σε αυτή την πολυπλοκότητα εξετάζοντας τις υποκείμενες δυναμικές ισχύος που σχετίζονται με την τάξη, το φύλο, τη φυλή και τη σεξουαλικότητα που κωδικοποιούνται σε μια ατμόσφαιρα διαπραγματευτικής συνύπαρξης μεταξύ ζώων και ανθρώπων.

Τοποθεσία: Σχολή Ιππασίας Lapatsa, 1518 Μισιαούλη & Καβαζόγλου, Τσέρι 2480

Εγκαίνια: Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, 3 – 6μμ 

∆ιάρκεια: 26 Οκτωβρίου - 12 Νοεμβρίου 

Ανοιχτά Σάββατο και Κυριακή 2-5μμ

Το πρόγραμμα υλοποιείται με τη στήριξη του Τμήματος Νεότερου & Σύγχρονου Πολιτισμού του Υφυπουργείου Πολιτισμού Κύπρου και του Creative Scotland.

Website: koraispace.com

Instagram: @koraiprojectspace

@andeas_mallouris @tserkotissa @sc.rog

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close