Style Stories , Shopping

Η Lidl Κύπρου συνεχίζει να μειώνει τις τιμές σε πάνω από 260 προϊόντα έως -26%

«Ρίχνει» τις τιμές σε ακόμα περισσότερα βασικά προϊόντα και τις κρατάει μόνιμα χαμηλές, διασφαλίζοντας στους καταναλωτές ότι μπορεί να τα έχουν όλα, και ποικιλία και οικονομία.

Δημοσιεύτηκε στις 26 Οκτωβρίου 2023

Με πρωταρχική δέσμευσή της να προσφέρει την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή, η Lidl Κύπρου εξασφαλίζει μόνιμα χαμηλές τιμές σε πάνω από 260 προϊόντα έως -26%.

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στο καταναλωτικό κοινό, η Lidl Κύπρου προχωρά σε νέα μείωση τιμών ώστε να απολαμβάνουν όλοι, κάθε στιγμή, ποιοτικά προϊόντα σε μόνιμα χαμηλή τιμή. Η κίνηση αυτή έχει ως στόχο να διευκολύνει τους καταναλωτές να καλύψουν όλες τις βασικές ανάγκες του νοικοκυριού εύκολα, γρήγορα και κυρίως οικονομικά.

Η Lidl Κύπρου αξιοποιώντας τη διαπραγματευτική δύναμη του δικτύου της, εξασφαλίζει σε συνεργασία με τους προμηθευτές της για ακόμα μία φορά τις πιο συμφέρουσες τιμές της αγοράς, τόσο στα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της, όσο και σε επώνυμα είδη. Επιλέγει προσεκτικά ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ποια αξίζουν να μπουν στα ράφια της, ώστε να μπορούν οι καταναλωτές, να επιλέγουν από μια πλούσια γκάμα προϊόντων.

Επιπλέον, οι πελάτες της Lidl Κύπρου έχουν τη δυνατότητα να επωφελούνται καθημερινά από τις πολυάριθμες επιπρόσθετες προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια που είναι διαθέσιμα μέσα από το πρόγραμμα πιστότητας Lidl Plus για ακόμη μεγαλύτερη εξοικονόμηση.

Η Lidl Κύπρου παραμένει πιστή στη φιλοσοφία της να προσφέρει την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής και το αποδεικνύει καθημερινά με πράξεις μέσα από σταθερά χαμηλές τιμές και πολυάριθμες προσφορές, ώστε να είναι σταθερά η πρώτη επιλογή του Έλληνα καταναλωτή.

Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:
corporate.lidl.com.cy
team.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy
instagram.com/lidl_cyprus
youtube.com/lidlcyprus
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close