Δημοσιεύτηκε στις 20 Οκτωβρίου 2023
Την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ανοικτό σινεμά στη Μαρίνα Λάρνακας θα έχουν όσοι βρεθούν στη Λάρνακα στις 20, 21 και 22 Οκτωβρίου.
Η εταιρεία Starlit Cinemas, μεταφέρεται στη Λάρνακα από τη Λεμεσό, για 3 συνεχόμενες μέρες, παρέχοντας τη δυνατότητα σε οικογένειες και όσους επιθυμούν, να απολαύσουν σινεμά δίπλα από τα σκάφη της Μαρίνας, σε ένα ευχάριστο χώρο για μικρούς και μεγάλους, με μια γιγαντοοθόνη η οποία θα στηθεί για τις ανάγκες του σινεμά.
Στον χώρο της Μαρίνας θα προσφέρονται pop corn και άλλα εδέσματα, για τους λάτρεις του υπαίθριου σινεμά.
Πάρτε τα παιδιά και τους φίλους σας και περάστε ευχάριστο χρόνο κοντά στη θάλασσα, τα σκάφη και τον φιλόξενο χώρο της Μαρίνας Λάρνακας, σε τρεις μοναδικές νύχτες που θα προσφέρεται ανοικτό Cinema.
Κρατήσεις online, αλλά θα πωλούνται και στην είσοδο της Μαρίνας Λάρνακας, αναλόγως διαθεσιμότητας.
Πρόγραμμα
20 Οκτωβρίου
19.00: "The Grant Budapest Hotel"
21.30: "The Grant Budapest Hotel"
21 Οκτωβρίου
19.00: Animation - "Luca"
21.30: "Whiplash"
22 Οκτωβρίου
19.00: "Νοτιάς (Mythopathy)"
21.30: "Νοτιάς (Mythopathy)"
Σχετικά
Το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύφθηκε
Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός της Marvel ξεκίνησε, καθώς το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύπτει την πιο φιλόδοξη σύμπραξη ηρώων στην ιστορία του MCU.
Ξεπέρασε τις προσδοκίες η «Οδύσσεια» του Νόλαν: Πάνω από 264 εκατ. δολάρια έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο που προβλήθηκε
Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και η προώθησή της 125 εκατομμύρια δολάρια
Οι ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Τρέιλερ «Mayday»: Ράιαν Ρέινολντς και Κένεθ Μπράνα σε ψυχροπολεμική κωμωδία!
Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια buddy κωμωδία τοποθετημένη στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.
Μπρέντα Φρίκερ: Πέθανε η «κυρία με τα περιστέρια» από το Home Alone – Η πορεία της ως το Χόλιγουντ και η «κατάρα των Όσκαρ»
Η Φρίκερ είχε τιμηθεί με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου το 1990 για την ερμηνεία της ως μητέρα του Κρίστι Μπράουν στην ταινία «Το Αριστερό μου Πόδι»
Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μαγεία του καλοκαιρινού ουρανού
Mια σειρά από ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές Cinema Under the Stars, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα
Ματ Ριβς, Ρόμπερτ Πάτινσον και teaser για το «The Batman Part II»
Διότι μπορεί το έργο να μετατέθηκε για το 2028, αλλά κάπως πρέπει να μείνει η φωτιά αναμμένη.
«I Play Rocky»: Η ιστορία της ταινίας που καθιέρωσε τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Το πρώτο τρέιλερ
Η απόλυτη περιπέτεια ενός αουτσάιντερ. Ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 1976. Απέσπασε 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.
Το τρέιλερ του «The Uprising» αποκαλύπτει τον πιο φιλόδοξο Πολ Γκρίνγκρας των τελευταίων χρόνων
Το πρώτο τρέιλερ του νέου ιστορικού δράματος του Πολ Γκρίνγκρας έφτασε, με τον Αντριου Γκάρφιλντ να ηγείται μιας από τις σημαντικότερες εξεγέρσεις της μεσαιωνικής Αγγλίας.
Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το πολυαναμενόμενο sequel του «Τεντέν»
Υστερα από δώδεκα χρόνια μακριά από τη σκηνοθεσία ταινιών μεγάλου μήκους, ο Πίτερ Τζάκσον επιβεβαίωσε ότι η επόμενη κινηματογραφική του δουλειά θα είναι η συνέχεια του «Τεντέν».
Οι 10 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times
Η λίστα με τις 100 καλύτερες ταινίες δημιουργήθηκε μετά από την ψηφοφορία 500 σκηνοθετών, σταρ και άλλων επαγγελματιών του κινηματογράφου.
Ο «Εφιάλτης στον Δρόμο με τις Λεύκες» επιστρέφει - Ετοιμάζεται το reboot της ταινίας
Η νέα παραγωγή θα βασίζεται στην πρώτη ταινία του 1984