Δημοσιεύτηκε στις 16 Απριλίου 2014
Το γνωστό εργαστήρι ζαχαροτεχνικής, με έδρα τη Λεμεσό (οδός Αγίας Ζώνης), το οποίο εξειδικεύεται αποκλειστικά στη χειροποίητη διακόσμηση σε τούρτες και κεραστικά, ονόματι Sugar Designs, διοργανώνει δύο καινούργια εργαστήρια ζαχαροτεχνίας! Στο πρώτο φτιάχνουμε Επώνυμη Τσάντα με τρισδιάστατο σκυλάκι. Το μάθημα θα ξεκινήσει Δευτέρα 5 Μαΐου ή Τρίτη 6 Μαΐου (Δευτέρα: 09.30-11.30 & 18.15-20.15 ή Τρίτη 18.15-20.15) και θα διαρκέσει 4 συνεδρίες των 2 ωρών. Στο μάθημα θα καλυφθεί η ακόλουθη ύλη: Σχεδιασμός και μορφοποίηση τούρτας σε σχήμα τσάντας (από πολυστερίνη), Επικάλυψη τούρτας και δίσκου, Κατασκευή τρισδιάστατου σκύλου τύπου boxer (θα βγαίνει από την τσάντα). Κόστος €75 (συμπεριλαμβάνει όλα τα υλικά). Στο δεύτερο εργαστήριο θα διδαχθεί μια ολοκαίνουργια τεχνική, η τέχνη των λουλουδιών από μπισκοτόχαρτο (wafer paper), διαρρυθμισμένα σε τούρτα γάμου. Το μάθημα θα ξεκινήσει Τετάρτη 7 Μαΐου (09.30-11.30 ή 17.00-19.00) και θα διαρκέσει 4 συνεδρίες των 2 ωρών. Στο μάθημα θα καλυφθεί η ακόλουθη ύλη: Μεθοδολογία πολύπατης τούρτας και τρόποι στήριξης ανάλογα με τις γεμίσεις, Επικάλυψη τρίπατης τούρτας (από πολυστερίνη), Μπισκοτόχαρτο και τρόποι χρήσης του, κατασκευή λουλουδιών από μπισκοτόχαρτο, patchwork, δαντέλα. Και για τα δύο εργαστήρια είναι απαραίτητη η προκράτηση θέσης στο τηλέφωνο 25342274.
Σχετικά

15+2 υπέροχα πράγματα να κάνεις στην Κύπρο τις επόμενες μέρες
Όλα όσα υπέροχα θα συμβούν στο νησί μας αυτήν την εβδομάδα

Μία υπέροχη βραδιά παρέα με τα αστέρια, στο Αστροπάρκο Τροόδους
Διαλέξεις, ουρανογραφία και παρατήρηση μέσα από τηλεσκόπια.... για να ανακαλύψεις την ομορφιά και τα μυστικά του σύμπαντος!

Erroneous Encounters: Η Κύπρος στο Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού με το έργο του Παναγιώτη Τοφή
Το έργο πραγματεύεται τον κατακερματισμό του εαυτού, ο οποίος προκύπτει ως αποτέλεσμα μετατραυματικών εμπειριών

22 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτό το τριήμερο στην Κύπρο
Γιορτές, συναυλίες, φεστιβάλ, μουσική, θέατρο, τέχνη και χορός.... όλα σε ένα τριήμερο

MAKERS FAIR 2025: Η γιορτή της δημιουργίας επιστρέφει στη Λάρνακα
Το Σάββατο 14 Ιουνίου, ο χώρος του Youth Makerspace δίπλα στο πάρκο Σαλίνα στη Λάρνακα, θα γεμίσει με χρώμα, ιδέες και έμπνευση!

Ένα τετραήμερο αφιερωμένο στον Άγιο Τύχωνα με πλούσιο πρόγραμμα
Ο Δήμος Αμαθούντας μας καλεί να γιορτάσουμε μαζί

Ευρωπαϊκές Ημέρες Αρχαιολογίας στο Πολιτιστικό Κέντρο της Τράπεζας Κύπρου
Μια σειρά δράσεων/εργαστηρίων, εμπνευσμένα από τις συλλογές του Αρχαιολογικού και Νομισματικού Μουσείου του

Το πιο νεανικό beach party επιστρέφει για 2η χρονιά!
Με φιλανθρωπικό χαρακτήρα, πάνω στην χρυσή άμμο
Όλα όσα θα γίνουν το τριήμερο του Κατακλυσμού στον Δήμο Παραλιμνίου - Δερύνειας
Ο Δήμος Παραλιμνίου – Δερύνειας σας προσκαλεί να διασκεδάσετε στο τριήμερο των εκδηλώσεων του Κατακλυσμού, από τις 6 μέχρι και τις 8 Ιουνίου 2025


14 υπέροχα πράγματα για να κάνεις αυτή την βδομάδα στην Κύπρο
Ο Ιούνης φέρνει αγαπημένους καλλιτέχνες, φεστιβάλ, θέατρο και γέλιο

Η αγαπημένη τετράδα του κυπριακού stand-up comedy επιστρέφει
Με μία από τις τέσσερις παραστάσεις να είναι ήδη sold out