Eating News , Εστιατόρια

Η Άννα Βίσση απόλαυσε μεζεδάκια σε γνωστή ταβέρνα της Λεμεσού

Η ταβέρνα-προορισμός όλων όσοι αγαπούν την καλή κυπριακή κουζίνα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Οκτωβρίου 2023

Στο νησί μας βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η Άννα Βίσση, η οποία δεν παραλείπει να βγαίνει και να απολαμβάνει καλές στιγμές με φίλους.

Η απόλυτη Ελληνίδα σταρ -όπως δικαίως την αποκαλούν- δεν έμεινε μόνο στη γενέτειρά της τη Λάρνακα, ούτε περιόρισε τις επισκέψεις της μόνο στην πρωτεύουσα, αλλά το βράδυ της Κυριακής 15 Οκτωβρίου, δεν παρέλειψε να απολαύσει την κυπριακή κουζίνα σε γνωστή ταβέρνα της Λεμεσού.

Τις τελευταίες ώρες, μάλιστα, κυκλοφορούν εικόνες στο instagram, στο οποίο είδαμε την τραγουδίστρια που φέτος γιορτάζει πενήντα χρόνια στη μουσική βιομηχανία, να κάθεται στην πιο instagrammable κούνια του νησιού, η οποία βρίσκεται στη βραβευμένη στα Cyprus Eating Awards ταβέρνα Άγιος Επίκτητος στη Λεμεσό.

Εξάλλου, είναι γνωστό ότι το εν λόγω ταβερνάκι αποτελεί τον αγαπημένο προορισμό τραγουδιστών, ηθοποιών, πολιτικών, αθλητών, παρουσιαστών, όχι μόνο από το νησί αλλά και από την Ελλάδα καθώς και ευρύτερα, ξένων και Κυπρίων, Λεμεσιανών και μη, που εκτιμούν την καλή κυπριακή κουζίνα, θέλουν και να φάνε καλά και να περάσουν καλά.

Η ίδια μάλιστα όχι μόνο έφαγε καλά και πέρασε ακόμα καλύτερα, αλλά θέλησε να φωτογραφηθεί με όλο το φοβερό team της ταβέρνας.

Δες πιο κάτω:

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close