Θέατρο , News

Αυτοί είναι οι οικοδεσπότες του 1ου Φεστιβάλ Κωμωδίας

Το φεστιβάλ ξεκινάει στο θέατρο Ριάλτο στις 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου

Δημοσιεύτηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 2023

Γνωρίστε τους οικοδεσπότες του Πρώτου Φεστιβάλ Κωμωδίας που ξεκινάει στο θέατρο Ριάλτο 22,23 και 24 Σεπτεμβρίου.

Η σκηνή της κωμωδίας στην Κύπρο ετοιμάζεται να λάμψει με τον πιο αστείο τρόπο, καθώς το Πρώτο Φεστιβάλ Κωμωδίας πλησιάζει!

Το φεστιβάλ θα λάβει χώρα τις ημέρες 22, 23 και 24 Σεπτεμβρίου σε μια εορταστική ατμόσφαιρα γεμάτη γέλιο και χορό. Δείτε λοιπόν πως μας συστήνονται οι Host και Hostess του φεστιβάλ, οι οποίοι θα είναι οι ψυχές αυτής της αξέχαστης εκδήλωσης.

Μίλτος Λακκοτρύπης - Host του Open Μic (Πλατεία 22/09): Ο Μιλτιάδης έκανε μια ζωή working αλλά καθόλου networking. Για αυτό και είναι ‘απάκκιρος’. Δηλώνει τύπος υβριδικός, μισός κορμί μισός ψυχή. Τι εννοεί; Ο θεός τζαι η (μισή) ψυσχή του. Πάντως ότι εν μισός κορμί φαίνεται γιατί εν 1,70. Ξεκίνησε το Σταντ απ τάχα από αγάπη για την κωμωδία. Ψέματα. Αν τον δείτε θα καταλάβετε ότι είναι ξεκάθαρη πρόφαση για να λέει δημόσια ποιήματα και τσιαττιστά. Φταίει που έφαε μπαν που βραδιές ποίησης και το φεστιβάλ κατακλυσμού. Έτσι εφορτωθήκαμεν τον εμείς. Ξεκίνησε ως παρουσιαστής των όπεν μαικ για πολλούς λόγους και κυρίως γιατί κανένας άλλος δεν ήθελε να κάνει τον παρουσιαστή. Για να νοιώθει καλύτερα με τον εαυτόν του αυτοαποκαλείται ως υπεύθυνος των τσικό της κωμωδίας.

Κρίσταλ Χριστοφή - Hostess του Σταντ Απ στην Πλατεία (23/09): Είμαι η Κρίσταλ και όχι δεν είμαι Χρυστάλλα. Η σχέση μου με το σταντ απ ξεκίνησε στα φοιτητικά μου χρόνια μαζί με 2-3 άλλες παράλληλες!! Το 2007 λοιπόν σε ένα μικρό θεατράκι στην Θεσσαλονίκη μαζί με μια ομάδα 3 ατόμων. Λάτρεψα τόσο πολύ την επαφή και την διά δράση με το κοινό που έγινε πλέον σχέση ζωής. Στην Κύπρο λοιπόν το συνέχισα το 2019 γιατί όταν γύρισα το 2010 δεν βρήκα πρόσφορο έδαφος!!! Για μένα το πιο σημαντικό στη ζωή είναι να κάνεις τον κόσμο να γελά. Και στην Κύπρο έχουμε ένα δύσκολο και challenging κοινό. Οπότε όταν καταφέρνω να παίρνω το γέλιο του κόσμου είναι η δική μου προσωπική επιβράβευση!

Stantar KKomety_HOST_Post copy.jpg

Λούης Πατσαλίδης - Host (σκηνή Ριάλτο 23/09): Ξεκίνησα να κάνω stand-up comedy από την ηλικία των…βασικά από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου! Το 2005 έκανα την πρώτη μου παράσταση στην Λευκωσία σε ένα κατάμεστο μπαράκι γεμάτο από 5 συγγενείς πρώτου βαθμού, 4 δεύτερου βαθμού, 3 φίλους και 2 γκαρσόνια! Από τότε μέχρι σήμερα έκανα περισσότερες από 600 παραστάσεις σε Κύπρο, Ελλάδα, Αγγλία, Βέλγιο, Ολλανδία και Καναδά! Το 2018 ανέβασα για πρώτη φορά στην Κύπρο παιδική παράσταση Stand up Comedy για παιδιά 6-12 χρονών. Ο σκοπός πάντα παραμένει ο ίδιος, να περνά το κοινό καλά!

Κώστας Πρίγκιπας - Host (σκηνή Ριάλτο 24/09): Είμαι 45 χρονων. Παντρεμένος. Με την γυναίκα μου είχαμε αποφασίσει οτι εν θέλουμε μωρά. Τωρά πρέπει να έβρουμε τρόπο να τους το πούμε. Τζαι των θκυό. Είμαι καθηγητής στο επάγγελμα. Αλλά όταν κάμνω παραστάσεις τζαι λαλούν μου «είσαι ένας καθηγητής», εν παίρνω πάνω μου. Αφού εν αλήθκεια. Ξεκίνησα να κάμνω stand up comedy το 2009 σε ενα πολλά μικρό χώρο στην Λευκωσία. Την πρώτη φορά εν εκάλεσα κανένα που εν ήξερα. Ήρταν θείες θείοι , μάνα, τζίρης τζαι ο παππούς μου με το καλό το ακουστικό στο δεξί του αφτί. Το αριστερό του αφτί εν το καλό του, έτσι είπα του να κάτσει ζαβά για να με ακούει καλύτερα. Επιάστηκε το ζινίσσιην του αλλά εν έχασε λέξη. Ήρταν ξαδέρφια , ανηψιούες, κάτι γειτόνοι, που ευγένεια, τζαι οι κολλητοί μου. Επεράσαν ούλλοι τέλεια είπαν μου, ήμουν καταπληκτικός είπαν. Η μάνα μου έφερε μου ανθοδέσμη, ο παπάς μου εγέλαν, ο παππούς μου επέθανε που το γέλιο. Σε 3 μήνες, κυριολεκτικά. Εγώ όμως ξέρω οτι ήταν η σσειρότερη παράσταση της ζωής μου. Αν είχα βίντεο τζείντης νύχτας, θα μπορούσε να παιχτεί σε stand up comedy course για το «τι δεν πρέπει να κάμνεις όταν φκεις στην σκηνή.» Μετά εσυνέχισα τις παραστάσεις με τον Αντρέα Αθανασίου τον αχάνα, που με βοήθησε παρα πολλά. Μετά επήα τηλεόραση τζαι μετά the rest is history. οξα?

Θέατρο Ριάλτο, Ανδρέα Δρουσιώτη στη πλατεία Ηρώων 3040 Λ/σος
22-24 Σεπτεμβρίου 2023
E-ticket: www.rialto.com.cy
€ 12/10 (€20 Κάρτα Φεστιβάλ / Festival pass)
Ταμείο Θεάτρου: 77777745 (Δευτέρα - Παρασκευή 10:00-15:00)

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close