Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι 10 συναυλίες του σαββατοκύριακου

Τα ονόματα που θα μας διασκεδάσουν

Δημοσιεύτηκε στις 22 Σεπτεμβρίου 2023

Το σαββατοκύριακο έφτασε και η ατζέντα είναι και πάλι γεμάτη!

Συγκεντρώσαμε τις πιο αξιόλογες συναυλίες για τους φίλους που θέλουν να διασκεδάσουν αλλιώς, αυτό το σαββατοκύριακο!

b-mat-an-gelo-BjT0iISmIz8-unsplas.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου

Απολαύστε τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου υπό τη διεύθυνση της χαρισματικής μαέστρου Ζωής Ζενιώδη σε δημοφιλή ρομαντικά έργα αλλά και αγαπημένες οπερατικές άριες και τραγούδια με τον καταπληκτικό Κύπριο βαρύτονο Γιώργο Ιωάννου.
>> Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, Πλατεία Ελευθερίας, 20:30. Είσοδος ελεύθερη.

hauser.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Hauser
Το «κακό» παιδί - και ιδρυτικό μέλος - του μουσικού διδύμου των 2Cellos, γνωστός απλά ως HAUSER, θα επισκεφθεί την Κύπρο στο πλαίσιο της περιοδείας του με τίτλο "Rebel with a Cello" για μία ανεπανάληπτη συναυλία στο Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» της Λεμεσού την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου. Οι συναυλίες του χαρακτηρίζονται από τον άρτιο συνδυασμό των εκρηκτικών ερμηνειών – σήμα κατατεθέν του σούπερ σταρ τσελίστα - με τον ρομαντικό και γεμάτο ψυχή, ήχο. Ένα σύνθετο στυλ που τον κάνει μοναδικό. HAUSER, μια μουσική κατηγορία μόνος του. Και ενώ ο ανυπότακτος, ρομαντικός μουσικός παρουσιάζει στις συναυλίες του τα δημοφιλή μουσικά του έργα που όλοι γνωρίζουν και αγαπούν, η περιοδεία "Rebel with a Cello" περιλαμβάνει και μια τρίτη πράξη - ροκ και ρυθμικού ρετρό με σύγχρονα ακούσματα – χορευτικών κομματιών από το σόλο άλμπουμ με τίτλο, The Player.
>> Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, Δημοτικό Κηποθέατρο «Μάριος Τόκας» της Λεμεσού. Εισιτήρια: Tickethour.

Hovig
Το Astromeritis Food Festival επιστρέφει για 2η χρονιά στο χωριό Αστρομερίτης. Από τις 22 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου, το Συσκευαστήριο Αστρομερίτη που το φιλοξενεί το φεστιβάλ θα γεμίσει με Food Trucks με επιλογές φαγητού από όλον τον κόσμο, Dj sets, live μουσική και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Την πρώτη μέρα του φεστιβάλ (22/9) θα τραγουδήσει ο Hovig.
>> Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, Συσκευαστήριο Αστρομερίτη, επ. Λευκωσίας. Περισσότερα εδώ.

Γιώργος Τσαλίκης
Την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου στις 7.30 μ.μ. στο Alion Park στο Δάλι θα πραγματοποιηθεί μια μοναδική εκδήλωση αγάπης για τους τετράποδους φίλους μας, με τον Γιώργο Τσαλίκη. Κτηνίατροι, εκπαιδευτές σκύλων θα μας μεταδώσουν την εμπειρία και το πάθος τους για τα αδέσποτα με στόχο την ευαισθητοποίηση του κοινού για την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων από καταφύγια.
>> Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, Alion Park, Δάλι, επ. Λευκωσίας, 19.30. Είσοδος: €20. Περισσότερα εδώ.

Ο Γιάννης Κότσιρας και ο Μίλτος Πασχαλίδης για πρώτη φορά μαζί στη σκηνή
Ο Γιάννης ρομαντικός, τελειομανής, πολυτάλαντος, ταξιδευτής του κόσμου, ανήσυχος και παρατηρητικός από πάντα. Με την καλλιτεχνική του ευαισθησία σε συνεχή εγρήγορση και τη λατρεία του για τη μουσική με σχεδόν 30 χρόνια καλλιτεχνικής πορείας, ξεχωρίζει στις ζωντανές του εμφανίσεις με τον τρόπο που προσεγγίζει τις ρίζες µε βαθύ σεβασμό αλλά και µε ματιά «προσωπική». Ο Μίλτος ευαίσθητος δημιουργός και χαρισματικός ερμηνευτής, δυναμικός και αυθόρμητος, κοινωνικά ευαίσθητος και ταυτόχρονα βαθιά ερωτικός, ξεχωρίζει για τις ζωντανές εμφανίζεις του, που συνδυάζουν στοιχεία ετερόκλητα, έχουν καθορισμένη αρχή αλλά άγνωστο τέλος και μας παρασύρουν σε μια μουσική περιπέτεια που μένει αξέχαστη. Μίλτος Πασχαλίδης και Γιάννης Κότσιρας μαζί στην σκηνή. Δημιουργικές διασκευές γεμάτες φαντασία και πάθος, καινούργια και παλιά τους τραγούδια, κοινές ερμηνείες σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα που δεν πρέπει να χάσετε.
>> Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας, 21.00. Εισιτήρια: 96455848.

alkinoos2.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Αλκίνοος Ιωαννίδης
O Αλκίνοος Ιωαννίδης έρχεται Κύπρο τον Σεπτέμβριο, για δύο συναυλίες, εκ των οποίων η πρώτη στην Πάφο και η δεύτερη, μία μέρα μετά, στα Λύμπια. Η επανένωση της ιστορικής μπάντας του Αλκίνοου Ιωαννίδη αποτέλεσε ένα μεγάλο καλλιτεχνικό γεγονός. Περισσότερο από δύο δεκαετίες μετά τις πρώτες τους κοινές εμφανίσεις και ηχογραφήσεις, οι σπουδαίοι μουσικοί παρουσιάζουν για δεύτερο καλοκαίρι ένα πρόγραμμα συναυλιών γεμάτο δημιουργικότητα, συγκίνηση και ενέργεια. Ένα πρόγραμμα γεμάτο από αγαπημένα τραγούδια, απρόσμενες διασκευές, αυτοσχεδιασμό και επικοινωνία, που παρουσίασαν αυτό τον χειμώνα περιοδεύοντας σε διάφορους κλειστούς χώρους στην Ελλάδα. Μια ηλεκτρική γιορτή μέσα στα δύσκολα της εποχής μας, μια ολοζώντανη επιβεβαίωση της σχέσης μεταξύ των μουσικών και του κοινού, μια πολύτιμη μοιρασιά ψυχής που όλοι χρειαζόμαστε. «Δεν νοσταλγούμε το παρελθόν, ζητούμε το παρόν! Παίζουμε ξανά μαζί γιατί λείψαμε ο ένας στον άλλον, μουσικά και ανθρώπινα. Και γιατί μας λείψατε!».
>> Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, Μεσαιωνικό Κάστρο Πάφου. Εισιτήρια: TicketHour.
>> Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, Κοινοτικό Θεατράκι Λυμπιών, Λευκωσία., 20.30. Εισιτήρια: rolloutvs.com

peggy_1.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Πέγκυ Ζήνα
Το Φεστιβάλ Αγίας Νάπας είναι αναμφισβήτητα η δημοφιλέστερη εκδήλωση στην Αγία Νάπα και μια απο τις γνωστότερες εκδηλώσεις του νησιού. Το πρώτο Φεστιβάλ έγινε γνωστό το Σεπτέμβριο του 1985 και έκτοτε έχει καθιερωθεί σαν μια ετήσια εκδήλωση που γίνεται πάντοτε την τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, ώστε να συμπίπτει με την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού. Οι εκδηλώσεις αντικατοπτρίζουν τις Ιστορικές, Πολιτιστικές και γεωργικές παραδόσεις της Αγίας Νάπας και ολόκληρης της Κύπρου. Όπως ανακοινώθηκε, στο πλαίσιο του 39ου Φεστιβάλ, θα έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε την Πέγκυ Ζήνα, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, μαζί με την Ορχήστρα Μίκη Θεοδωράκη.
>> Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου, Αγία Νάπα, 21.00.

andromaxi-eurovision-2022.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Ανδρομάχη

Το Astromeritis Food Festival επιστρέφει για 2η χρονιά στο χωριό Αστρομερίτης. Από τις 22 έως και τις 24 Σεπτεμβρίου, το Συσκευαστήριο Αστρομερίτη που το φιλοξενεί το φεστιβάλ θα γεμίσει με Food Trucks με επιλογές φαγητού από όλον τον κόσμο, Dj sets, live μουσική και εκπλήξεις για τους μικρούς μας φίλους. Η τρίτη μέρα και τελευταία μέρα του φεστιβάλ (24/9)... θα είναι γεμάτη εκπλήξεις και μουσική, μιας και φιλοξενούμενη θα είναι η εκρηκτική Ανδρομάχη!
>>Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, Συσκευαστήριο Αστρομερίτη, επ. Λευκωσίας. Περισσότεραεδώ.

vitali_qkNF0QN.2e16d0ba.fill-1375.2e16d0ba.fill-1375x729.jpg


Ελένη Βιτάλη
Το Φεστιβάλ Αγίας Νάπας είναι αναμφισβήτητα η δημοφιλέστερη εκδήλωση στην Αγία Νάπα και μια απο τις γνωστότερες εκδηλώσεις του νησιού. Το 39ο του έτος διανύει φέτος το Διεθνές Φεστιβάλ Αγίας Νάπας και υπόσχεται μέσα από το αξιόλογο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει πολύ προσεγμένα ο Δήμος Αγίας Νάπας και την πλούσια γκάμα εκθέσεων και δραστηριοτήτων που προβάλλουν τα ήθη τα έθιμα και τις παραδόσεις του τόπου μας, να χαρίσει στους επισκέπτες όμορφες και αξέχαστες στιγμές αλλά και να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Τουρισμού η οποία εορτάζεται κάθε χρόνο στις 27 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο, λοιπόν, του 39ου Φεστιβάλ, πάμε για να απολαύσουμε τη μοναδική Ελένη Βιτάλη και τους Τζουμ, την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στην κεντρική πλατεία της Αγίας Νάπας.
>> Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, κεντρική πλατεία Αγίας Νάπας. Είσοδος ελεύθερη.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close