Δημοσιεύτηκε στις 05 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Arnold Schwarzenegger είναι το νέο πρόσωπο της σειράς προϊόντων PARKSIDE. Με τη φράση «Το ‘χεις άνετα!» δίνει το κίνητρο στην τηλεόραση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς μοιράζεται τα μυστικά της επιτυχίας του στη διαφημιστική ταινία PARKSIDE. Οι θεατές βιώνουν θρυλικές στιγμές της καριέρας του, που διαδραματίζονται στον κόσμο του PARKSIDE DIY. Ο Arnold Schwarzenegger γίνεται πρεσβευτής για τη σειρά προϊόντων PARKSIDE. Εμπνέει τους ανθρώπους να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και τους συνοδεύει στην πορεία προς την επιτυχία. Και όλα αυτά με μια καλή δόση χιούμορ και αυτοσαρκασμού.
Schwarzenegger και PARKSIDE: Αυτό και αν είναι ταίριασμα. Ο Christoph Pohl, Διευθυντής Αγορών της Lidl International, εξηγεί: «Χάρη στη συνεχή ανάπτυξη επί σειρά ετών, η PARKSIDE έχει γίνει μία μάρκα που έχει ήδη καταφέρει να εμπνεύσει πολλούς πελάτες με την υψηλή ποιότητα, την ασυναγώνιστη σχέση ποιότητας-τιμής, την εντυπωσιακή γκάμα και τον ελκυστικό της σχεδιασμό. Με τον Arnold Schwarzenegger, καταφέραμε να κερδίσουμε κάποιον που ενσαρκώνει πολλές από τις αξίες μας. PARKSIDE σημαίνει να αντιμετωπίζεις τα πράγματα μόνος σου. Θέλουμε να δώσουμε στους ανθρώπους την αυτοπεποίθηση ότι μπορούν να τα καταφέρουν. Ο Arnold Schwarzenegger είναι άνθρωπος των έργων, είναι αυθεντικός, αποφασισμένος και προσγειωμένος. Είμαστε υπερήφανοι που είναι πλέον μέλος της ομάδας PARKSIDE».
«DIY Φτιάξ’ το μόνο σου για όλους» - αυτό είναι το PARKSIDE. Η μάρκα απευθύνεται ιδιαίτερα σε όλους εκείνους που τους αρέσει να επισκευάζουν, να κατασκευάζουν και να ασχολούνται με την κηπουρική - το μόνο που χρειάζεται είναι να σηκώσετε τα μανίκια σας. Η γκάμα εργαλείων, εξοπλισμού κηπουρικής και αξεσουάρ είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Lidl.
Ο Arnold Schwarzenegger είναι εξοικειωμένος με τα εργαλεία. Εργαζόταν ως χτίστης και του αρέσει να δημιουργεί. Αυτός είναι άλλος ένας λόγος για τον οποίο η συνεργασία είναι μία καθ' όλα επιτυχημένη για τον ηθοποιό, όπως τονίζει ο ίδιος: «”Το ‘χεις άνετα” – αυτή ακριβώς είναι η στάση μου. Πρέπει να πιστεύεις στον εαυτό σου, γι' αυτό και είμαι PARKSIDER.».
Σχετικά με τη σειρά προϊόντων PARKSIDE
Η μάρκα PARKSIDE, που διατίθεται αποκλειστικά στα καταστήματα Lidl, προσφέρει προϊόντα «DIY Φτιάξ’ το μόνος σου» που επιτρέπουν σε όλους και όλες να εκτελέσουν μόνοι τους και σε ελάχιστο χρόνο εργασίες στον κήπο, το σπίτι ή το εργαστήριο. Η σειρά PARKSIDE Performance απευθύνεται επίσης σε ιδιαίτερα φιλόδοξους, προχωρημένους λάτρεις του DIY. Με τη σειρά μπαταριών X20V, προσφέρονται στους πελάτες πάνω από 100 εργαλεία για το εργαστήριο και τον κήπο, τα οποία μπορούν να λειτουργήσουν με μία μόνο συμβατή μπαταρία. Ανεξάρτητα από το αν είστε επαγγελματίας ή αρχάριος, η PARKSIDE έχει ήδη καταφέρει να πείσει πολλούς με την υψηλή ποιότητα, την ασυναγώνιστη σχέση τιμής-απόδοσης, την ευρεία γκάμα και, φυσικά, τον ελκυστικό σχεδιασμό της. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες για την PARKSIDE στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://parkside-diy.com .
Επισκεφθείτε τη Lidl Κύπρου και στα:
orporate.lidl.com.cy
team.lidl.com.cy
lidlfoodacademy.com.cy
facebook.com/lidlcy
instagram.com/lidl_cyprus
youtube.com/lidlcyprus
twitter.com/Lidl_Cyprus_
linkedin.com/company/lidl-cyprus
Σχετικά
Το Enavsma Foundation επενδύει ξανά στα όνειρα και το μέλλον των νέων
Απονομή υποτροφιών για την ακαδημαϊκή περίοδο 2026-2027
Αίθριος καιρός με βροχές στα ορεινά - Το σκηνικό μέχρι και την Κυριακή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτοί είναι οι πιο φθηνοί προορισμοί για ένα city break στην Ευρώπη
Πόσο κοστίζει ένα Σαββατοκύριακο στις πιο οικονομικές πόλεις της Ευρώπης - Το εντυπωσιακό εύρημα της μελέτης
Η Ryanair ανακοίνωσε προσφορές για 9 προορισμούς, με τις τιμές να ξεκινούν από μόλις €14.99
Για τρεις μόνο μέρες
H Wizz Air επαναφέρει 4 προορισμούς στη Μέση Ανατολή για τον χειμώνα, με τιμές που αρχίζουν από €24.99
Το Ντουμπάι, το Άμπου Ντάμπι, η Τζέντα και το Αμμάν επιστρέφουν από τις 25 Οκτωβρίου, με 12 δρομολόγια, 49 εβδομαδιαίες πτήσεις και ναύλους από μόλις €24.99
Ένας νέος, άκρως εντυπωσιακός, χώρος για events κάθε εποχή
Το Lapatsa Countryside αλλάζει και φέρνει την ύπαιθρο μέσα από έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο
Πανσέληνος Σεπτεμβρίου: Πότε θα απολαύσουμε το εντυπωσιακό «Φεγγάρι του Καλαμποκιού»
Το «Φεγγάρι του Καλαμποκιού» (Corn Moon) είναι η παραδοσιακή ονομασία που δίνεται στη συγκεκριμένη πανσέληνο στη Βόρεια Αμερική.
Νέα Chief Operating Officer της Partners Connected Communications η Ειρήνη Χατζηπαύλου
Γιατί για την Partners, η αλλαγή δεν είναι κάτι που απλώς ακολουθεί. Είναι μέρος του τρόπου με τον οποίο συνεχίζει να αλλάζει το παιχνίδι
Έφυγε από τη ζωή ο σπουδαίος συγγραφέας και εκδότης Βάσος Φτωχόπουλος
Υπήρξε άνθρωπος των γραμμάτων και των εκδόσεων, έχοντας συνδέσει το όνομά του με τις εκδόσεις «Αιγαίον»