Μη χάσετε , Μουσική

Οι 6 συναυλίες που θα απολαύσουμε το σαββατοκύριακο

Τα μεγάλα ονόματα που θα μας διασκεδάσουν

Δημοσιεύτηκε στις 25 Αυγούστου 2023

Το σαββατοκύριακο έφτασε και η ατζέντα είναι και πάλι γεμάτη!

Συγκεντρώσαμε τις πιο αξιόλογες συναυλίες του τριημέρου για τους φίλους που θέλουν να διασκεδάσουν... αλλιώς αυτό το σαββατοκύριακο!

Μιλτιάδης Πασχαλίδης Κύπρος νυν και αεί
Οι Κύπριοι της Διασποράς θυμούνται τη μαύρη επέτειο της εισβολής του 1974. Μια μουσικοποιητική εκδήλωση η οποία διοργανώνεται στα πλαίσια του Παγκόσμιου Συνεδρίου Κυπρίων Διασποράς. Με τους ερμηνευτές: Μιλτιάδης Πασχαλίδης, Μαρίνα Βερζανλή, Πάρης Παράσχος και Χρυσάνθη Σχίζα. Με τη συμμετοχή της Χορωδίας της “Αδούλωτης Κερύνειας” υπό τη διεύθυνση της Ρούλα Τυρίμου. Με τους ηθοποιούς Αστέρω Κυπριανού και Ανδρέα Τσέλεπο. Συμμετέχει ο Πόλυς Κυριάκου. Μουσική επιμέλεια και ενορχηστρώσεις: Φώτης Μουσουλίδης.
>> Παρασκευή 25 Αυγούστου, Σκαλί Αγλαντζιάς, Λευκωσία. Εισιτήρια: €12 (soldoutticketbox.com).

Παντελής Θαλασσινός
Η Δημοτική Ορχήστρα και η Χορωδία Σωτήρας μας προσκαλούν σε ένα ξεχωριστό μουσικό συναπάντημα με τον τραγουδιστή Παντελή Θαλασσινό με τίτλο «Ν’ αγαπάς». Μαζί τους συμμετέχει και ερμηνεύει τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, ο καταξιωμένος Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης και κλασσικός κιθαρίστας Παντελής Θαλασσινός, σε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη! Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Άμυνας, κυρίου Μιχάλη Γιωργάλλα. Παρουσίαση Προγράμματος: κος. Χριστόδουλος Χριστοδούλου. Καλλιτεχνική Επιμέλεια - Διεύθυνση: κος. Λουκάς Ζυμαράς. Συμμετέχουν: Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος Σωτήρας - Τμήμα Ενηλίκων & Παιδικός Δημοτικός Χορευτικός Όμιλος Σωτήρας.
>> Σάββατο, 26 Αυγούστου 2023, Δημοτικό Κηποθέατρο Σωτήρας, πίσω από το Δημαρχείο Σωτήρας, 20.30. Συμβολική Είσοδος: €5. Εισιτήρια θα διατίθενται στην Είσοδο του Κηποθεάτρου.

Melisses
Έχοντας στις αποσκευές τους όλες τις επιτυχίες που μας έχουν χαρίσει εδώ και περίπου μια δεκαετία, αλλά και νεότερες όπως τα τραγούδια «Κρυφτό», το «Κύμα» και «Δεν έχω ιδέα», αλλά και το «Ένα λεπτό», που κυκλοφόρησε ο Χρήστος Μάστορας σε συνεργασία με τον Δημήτρη Μπάση πριν από λίγο καιρό, οι Μέλισσες ετοιμάζονται να επιστρέψουν στο νησί μας για ένα ακόμα ανεβαστικό live! Οι Melisses λοιπόν είναι πανέτοιμοι να μας χαρίσουν μια μοναδική βραδιά θα εντυπωσιάσει. Με πολύ κέφι και απόλυτα ανανεωμένοι, οι αγαπημένοι καλλιτέχνες επιστρέφουν δυναμικά για να μας χαρίσουν έναν ακόμα αξεπέραστο καλοκαιρινό live στο Theama Venue στη Λεμεσό και την επομένη, στο Ammos Beach Bar, σε ένα πάρτι του Rocka Rolla.
>> Σάββατο 26 Αυγούστου, Theama Venue, Λεμεσός, 22.00. Πληρ. 99341341.
>> Κυριακή 27 Αυγούστου, Ammos Beach Bar, Μακένζι, Λάρνακα. Πληρ. 24828844.

Νίκος Μακρόπουλος
Ετοιμαστείτε για μια από τις πιο επικές συναυλίες του καλοκαιριού στις Πλάτρες! Το Cyprus Property Gallery σε συνεργασία με το Agro Cyprus παρουσιάζουν τον αναγνωρισμένο Έλληνα καλλιτέχνη, Νίκο Μακρόπουλο, ζωντανά στο Platres Arena το Σάββατο 26 Αυγούστου! Πάμε να διασκεδάσουμε παρέα με μία μεγάλη λίστα μουσικών επιτυχιών, στο γραφικό χωριό των Πλατρών
>> Σάββατο 26 Αυγούστου, Platres Arena, Πλάτρες, επ. Λεμεσού. Πληρ. 97902609.

Δέσποινα Βανδή - Έλενα Παπαρίζου
Το Φεστιβάλ Γάλακτος αποτελεί μια γιορτή που προβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη ντόπια παραγωγή γάλακτος και γαλακτοκομικών προϊόντων, καθώς όπως έχει καθιερωθεί, στο πλαίσιο της διοργάνωσης, πέραν της μεγάλης συναυλίας, οι επισκέπτες μπορούν να γευτούν δωρεάν φρέσκα εγχώρια προϊόντα. Φέτος, το φεστιβάλ επιστρέφει και πάλι στο Γήπεδο Χαλκάνωρας Ιδαλίου στο Δάλι (επ. Λευκωσίας), το Σάββατο 26 Αυγούστου. Οι καλλιτέχνες που θα κάνουν τη βραδιά ακόμα πιο ιδιαίτερη είναι δύο εκρηκτικές γυναίκες. Η Δέσποινα Βανδή και η Έλενα Παπαρίζου θα ανεβάσουν τη διασκέδαση στα ύψη, με τραγούδια που αγαπήσαμε και μας ξεσηκώνουν κάθε φορά!
>> Σάββατο 26 Αυγούστου, Γήπεδο Χαλκάνωρας Ιδαλίου, Δάλι, Λευκωσία. Προπώληση: €20 Στην είσοδο €25. Παιδικό εισιτήριο: €5 για παιδιά από 3-12 ετών. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 7777 8844. Προπώληση : www.tickethour.com.cy.

Γιώργος Κακοσαίος - Κατερίνα
O Γιώργος Κακοσαίος, όσο και η Κατερίνα Κακοσαίου, έχουν ήδη κάνει τα πρώτα τους βήματα στο τραγούδι με μεγάλη επιτυχία. Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες θα μας διασκεδάσουν με τα τραγούδια και τις επιτυχίες τους την Κυριακή 27 Αυγούστου στο Lush Beach Bar, στη Λάρνακα. Μια ξέγνοιαστη βραδιά με τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε.
>> Κυριακή 27 Αυγούστου, Lush Beach Bar, Λάρνακα, 21.00. Πληροφορίες/Κρατήσεις στο 70008089.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close