Δημοσιεύτηκε στις 23 Αυγούστου 2023
Η συναυλία ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Με φόντο το Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου, την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 και ώρα 21:00, ο Π. Νικόδημος Καβαρνός, ένας νέος άνθρωπος και κληρικός όπου έχει διακριθεί με πολυπληθείς βραβεύσεις στο χώρο της ιεροψαλτικής ως ένα φαινόμενο της ορθοδοξίας, υπόσχεται να παρουσιάσει μια ξεχωριστή Βυζαντινή Συναυλία.
Τόσο η δεινότητα του λόγου του, όσο και η καλλικέλαδη φωνή του, τον καθιστούν έναν από τους σπουδαιότερους πρωτοψάλτες και καθηγητές της βυζαντινής μουσικής, γεμίζοντας από κόσμο «ασφυκτικά» τους ναούς για τον ακούσει. Η ομορφιά της εκκλησιαστικής τέχνης και η αρμονία της βυζαντινής υμνογραφίας χαρακτηρίζουν και διέπουν το έργο του σε όλες τις εκφάνσεις της «εν Χριστώ» ζωής του.
Με πάνω από 80 εκατομμύρια προβολές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πλέον η εμφάνιση του θεωρείται μια από τις μεγαλύτερες μουσικές υλοποιήσεις όλων των εποχών στην βυζαντινή μουσική.
Ποσό €1 από κάθε εισιτήριο θα δοθεί στο «Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου».
Ο σκοπός του Ιδρύματος Μαργαρίτας Λιασίδου, το οποίο έχει ιδιαίτερη ανάγκη ενίσχυσης, είναι να προσφέρει διαμονή, προστασία, φροντίδα, κοινωνική προσαρμογή, άσκηση, ψυχαγωγία, αποκατάσταση, κ.α., για άτομα με ειδικές ανάγκες.
Διοργάνωση: P.P. PETRIDES EVENTS LTD
Προπώληση εισιτηρίων: www.SoldOutTicktetbox.com και καταστήματα Stephanis Electronics
Εισιτήρια: €20 (Ενήλικες) | €15 (Συνταξιούχοι, κληρικοί, στρατιώτες, φοιτητές, πολύτεκνοι, λήπτες ΕΕΕ) | €10 (παιδιά μέχρι 17 ετών)
Διάρκεια: 1 ώρα 30 λεπτά
Ώρα έναρξης: 21:00
Πληροφορίες: 99339941
Σχετικά
Ο Maurizio Mastrini παρουσιάζει το CAPELLI στο Κυπριακό Οινομουσείο
Ο Ιταλός πιανίστας και συνθέτης ερμηνεύει δικά του έργα στις 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της σειράς συναυλιών μουσικής δωματίου Commandaria Orchestra & Friends.
Eurovision 2027: Στη Θεσσαλονίκη ο ελληνικός εθνικός τελικός - Πότε θα πραγματοποιηθεί
Το «Sing for Greece - Εθνικός Τελικός Eurovision 2027» θα περιλαμβάνει τρεις μουσικές βραδιές, δύο ημιτελικούς και έναν μεγάλο τελικό
Η Camille έρχεται πρώτη φορά στην Κύπρο με μια «ερωτική επιστολή» γεμάτη τραγούδια
Από τη Sinéad O’Connor και τον David Bowie μέχρι τον Nick Cave, η Ιρλανδή περφόρμερ μεταμορφώνει αγαπημένα τραγούδια σε προσωπικές ιστορίες στο «Loveletter».
«CINEMA IN CONCERT»: Η sold out μουσική εμπειρία έρχεται στη Λευκωσία για έναν ξεχωριστό σκοπό
Έρχεται για να στηρίξει το Simba Animal Aid Cyprus
Μάθαμε την ημερομηνία για τη μεγαλειώδη συναυλία του Robbie Williams στην Κύπρο
Τι αναφέρουν οι πληροφορίες
Bending Time: Η Λευκωσία γίνεται μουσική και εικόνα σε μια παράσταση που «κάμπτει» τον χρόνο
Οι Copper Curios και η εικαστικός Αυγή Σταύρου συναντιούνται στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας, συνδυάζοντας ακουστικά όργανα, ηλεκτρονικούς ήχους και εικόνες που δημιουργούνται ζωντανά.
Το κρητικό λαούτο συναντά το rock και το metal στη Λευκωσία
Το Ιδαίον Project παρουσιάζει για πρώτη φορά τις νέες του συνθέσεις, σε μια βραδιά που μοιράζεται με το Andreas Krambias Quintet στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.
«Τούτες Ενεί»: Τρεις φωνές, χιούμορ και ανατροπές στο Downtown Live
Η Άντρεα Μαύρου, η Άννα Χρυσάνθου και η Νωαίνα επιστρέφουν στη σκηνή την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου, με τραγούδια από τη δισκογραφία τους, απρόσμενα mashups και διάθεση για παιχνίδι.
Ο Τεμπέλης Δράκος του Γιώργου Χατζηπιερρή έρχεται στη Λευκωσία τον Δεκέμβριο
Η προπώληση των εισιτηρίων για τις παραστάσεις του «Τεμπέλη Δράκου» στη Λευκωσία αρχίζει την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 14:00.
Nέα ημερομηνία για τη συναυλία της Ρίας Ελληνίδου στην Αγία Νάπα
Mια ξεχωριστή μουσική βραδιά, γεμάτη ενέργεια, αγαπημένα τραγούδια και μοναδικές στιγμές
Ο Γιάννης Κουτής παρουσιάζει το «Words of Silence» στο Κυπριακό Μουσείο
Μαζί με τον Markus Stockhausen στο φιλικόρνο και τον Μάριο Τακούσιη στο πιάνο, ο Κύπριος ουτίστας και συνθέτης δίνει ραντεβού την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου για μια βραδιά όπου οι μουσικές της Ανατολικής Μεσογείου συναντούν τη σύγχρονη σύνθεση.
Με αυτή τη διαδικασία θα επιλέξει το ΡΙΚ τον καλλιτέχνη και το τραγούδι του για την Eurovision 2027
Ο κύβος ερρίφθη στην Κύπρο και το ΡΙΚ φαίνεται πως κατέληξε στη μέθοδο μέσω της οποίας θα επιλεγεί η κυπριακή συμμετοχή (καλλιτέχνης και τραγούδι) για την Eurovision 2027.