30 August 2023
Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Το Fork Food Market ετοιμάζει ένα μεγάλο street food πάρτι

Κάτι διαφορετικό έρχεται στο κλείσιμο του καλοκαιριού

Δημοσιεύτηκε στις 24 Αυγούστου 2023

Το Fork Food Market ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει το καλοκαίρι με έναν τρόπο ξεχωριστό και -όπως μας έχει συνηθίσει- πολύ νόστιμο.

Πιο κάτω η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Αυτή η περίοδος είναι πάντα πολύ ιδιαίτερη για όλους μας. Καθώς είμαστε ακόμα σε διάθεση καλοκαιρινή και απολύτως παραδομένοι στους Αυγουστιάτικους ρυθμούς, παράλληλα ξεκινά και μια φωνή μέσα στο μυαλό μας που μας υπενθυμίζει ότι έρχεται το τέλος των διακοπών. Αυτό σημαίνει επιστροφή στη δουλειά, επιστροφή στην πόλη (για όσους βγήκαν εκτός), επιστροφή στην κίνηση και στο στρες και στην κούραση. Back to reality, βασικά.

Έτσι σκεφτήκαμε, σε συνεργασία με την STS Events και το Σκαλί Αγλαντζιάς, να ετοιμάσουμε ένα ωραίο street food πάρτυ για να μας βοηθήσουμε όλους να προσγειωθούμε λίγο πιο ομαλά στην πραγματικότητα. Στις 30 του Αυγούστου, Τετάρτη, θα σας περιμένουμε λοιπόν στο Σκαλί Αγλαντζιάς από τις 7μμ και μετά για να αποχαιρετήσουμε παρέα το καλοκαίρι και να το διασκεδάσουμε.

Σε αυτό το πάρτυ θα μπορείτε να απολαύσετε ποιοτικό street food – με vendors και επιλογές που ήδη ξέρετε και αγαπάτε από τις αγορές μας αλλά και να γνωρίσετε μία νέα χορτοφαγική συμμετοχή -, ωραία ποτά από το μπαρ που θα στήσει η STS Events και καλή μουσική από τον DJ Marcos. Θα μπορείτε να απολαύσετε επίσης και ένα stand-up comedy act το οποίο θα λάβει μέρος κάποια στιγμή στο αμφιθέατρο και θα επιχειρήσει να δώσει μια χιουμοριστική νότα στην επιστροφή μας στην πραγματικότητα.

Για να μείνετε ενήμεροι για όλες τις πληροφορίες όσο αφορά το event μπορείτε να ακολουθήσετε το event στον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.facebook.com/events/3137212183249035, να επισκεφτείτε τη σελίδα μας (www.forkfoodmarket.com) ή να μας ακολουθήσετε στο Instagram (www.instagram.com/fork.food.market). Μπορείτε επίσης να μας στείλετε email (market@forkcy.com) ή να μας πάρετε τηλέφωνο στο +35799557777.

Εμείς θα ετοιμαζόμαστε και θα σας περιμένουμε στο τέλος του καλοκαιριού για τη μεγάλη προσγείωση!

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close