Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ο πιο cool φούρνος/ζαχαροπλαστείο άνοιξε στο χωριό!

Εδώ θα φας γλυκά χωρίς ζάχαρη και ψωμιά από αλεύρι ζέας!

Δημοσιεύτηκε στις 11 Αυγούστου 2023

Ποιος θα μπορούσε να φανταστεί πως σε ένα μικρό χώρο στο χωριό Λιοπέτρι της ελεύθερης επαρχίας Αμμοχώστου δημιουργούνται τα πιο λαχταριστά, εκλεπτυσμένες και κυρίως υγιεινά γλυκά!

Κι όμως, το Koukoucao είναι αυτό ακριβώς! Ο ναός Ο απόλυτος σταθμός για κάθε γλυκατζή, που ψάχνει μία άλλη, σαφώς πιο υγιεινή γλυκών, που όμως δεν στερείται γεύσης και εμφάνισης

Εμπνευστής και ιδιοκτήτης του πρωτοποριακού αυτού μαγαζιού είναι η Κωνσταντία Μηνά, η οποία φτιάχνει και προσφέρει εξαιρετικής ποιότητας γλυκά, ψωμιά, μικρές πιτούλες (buns), βούτυρο από ξηρούς καρπούς και διάφορα άλλα.

Ένα ζαχαροπλαστείο που το έχει μελετήσει το θέμα. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι αποκλειστικά βιολογικές και όλες οι νόστιμες δημιουργίες καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα διατροφικών προτιμήσεων ( όπως vegan,healthy vegan,whole food plant based, clean eating) αφού δεν θα εντοπίσεις πουθενά επεξεργασμένη ζάχαρη, αλεύρι, αβγά ή γαλακτοκομικά.

ko.jpg

Άλλωστε η ίδια η Κωνσταντίνα ακολουθεί κι αυτή έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής! Ως φανατική οπαδός του φυστικοβούτυρου μάλιστα σού προτείνει φυστικοβούτυρο, αμυγδαλοβούτουρο και φουντουκοβούτυρο, όλα φτιαγμένα με τοπικούς ξηρούς καρπούς.

Επιπλέον στο μαγαζάκι της θα βρεις γλυκά όπως blue butterfly banana pie, vanilla lemon cake, lime mango cake καθώς επίσης τάρτα με βιολογική, ωμή σοκολάτα, μια πιο υγιεινή εκδοχή του banoffee, mini smash cake χωρίς ζάχαρη, φανταστικό ψωμί με αλεύρι ζέας, κριτσίνια μήλο- κανέλα, μίνι πρασοπιττάκια κουρού από αλεύρι ζέας ολικής και βίγκαν φέτα και πολλά, πολλά ακόμα.

Μία επίσκεψη θα σε πείσει... να τα δοκιμάσεις όλα!

(961535850) Χρήστου Σαμάρα 7, Λιοπέτρι, ελ. επαρχία Αμμοχώστου.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close