Δημοσιεύτηκε στις 09 Αυγούστου 2023
Λίγο η σκέψη πως - ημερολογιακά τουλάχιστον - το καλοκαίρι πλησιάζει προς το τέλος, λίγο οι άδειες που μαζεύονται συχνά τον Αύγουστο, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού είναι ταυτισμένος με την καλοπέραση. Ολοήμερες αποδράσεις στη θάλασσα, δροσιστικά κοκτέιλ και μια ωραία ατμόσφαιρα που σε ελκύει να αράξεις για ώρες κάτω από τον ήλιο, είναι συστατικά που φτιάχνουν τον πιο όμορφο, καλοκαιρινό μήνα.
Πιο κάτω, μαζέψαμε και παρουσιάζουμε τα 5 νέα beach bars που έκαναν την εμφάνισή τους φέτος και μας καλούν να τα ανακαλύψουμε.

Granny's Island by Granny's Ford
Tο τετράτροχο Granny's Ford έχει παρκάρει στο Governor's και μάλιστα έστησε ένα υπέροχο, εξωτικό σκηνικό που σίγουρα θα πρωταγωνιστήσει το καλοκαίρι.
Ο χώρος, που πλέον ονομάζεται Granny's Island by Granny's Ford, υποδέχτηκε και επίσημα τον κόσμο τον περασμένο Μάιο.
Φοινικόδεντρα, αναπαυτικοί καναπέδες και τραπεζάκια, κιόσκια με ψάθες και φωτεινά λαμπάκια συνθέτουν ένα άκρως καλοκαιρινό τοπίο, πάντα με κέντρο το δημοφιλές cocktail bar και δυνατή μουσική να μας ανεβάζει. Το βράδυ δε, η ατμόσφαιρα γίνεται ακόμα πιο ιδιαίτερη με τα πολύχρωμα φώτα, με φόντο τη θάλασσα.
(99 560857) Governor's Beach, 3300 Πεντάκωμο, Λεμεσός

Petite Plage
Το νέο talk-of-the-town αποτελεί ιδανικό προορισμό για όσους θα ήθελαν να απολαύσουν την αμμώδη παραλία και τα καταγάλανα μεσογειακά νερά της, κάνοντας ηλιοθεραπεία στις πολυτελείς ξαπλώστρες και ομπρέλες του εστιατορίου. Για όσους ψάχνουν την περιπέτεια, προσφέρονται εγκαταστάσεις και υπηρεσίες για θαλάσσια αθλήματα πολύ κοντά στον εστιατόριο, καθώς και μια σειρά από παραλίες με μπλε σημαία κατά μήκος της ειδυλλιακής ακτογραμμής της Λεμεσού.
Το προσεκτικά διαμορφωμένο μενού περιλαμβάνει λαχταριστές μεσογειακές επιλογές, με μια διευρυμένη λίστα από κρασιά και εμβληματικά κοκτέιλ. Το Petite Plage είναι επίσης ο καλύτερος προορισμός για πρωινό ή brunch δίπλα στη θάλασσα, σε ένα καταπράσινο περιβάλλον με χαλαρωτική ατμόσφαιρα και ζεστή διακόσμηση.
(25 755555) Λεωφόρος Αμαθούντος 51Α, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός

Plage du Soleil
Πρόκειται για ένα κομψό αλλά χαλαρό περιβάλλον, που αποπνέει αέρα από Αιγαίο και με μικρές νότες από ethnic αισθητική. Εκεί σε πολύ λίγες μέρες θα απολαμβάνεις τα καλύτερα από την κουζίνα του Αιγαίου, φρέσκα ψάρια, στρείδια, μαλάκια και πολλά άλλα. Στον χώρο, επίσης, θα διασκεδάζουμε με δυνατά καλοκαιρινά πάρτι.
Στο Plage Du Soleil θα απολαύσουμε την εμπειρία πλάι στο κύμα, με νόστιμο φαγητό και ωραία μουσική.
(96 689697) Παραλία Lady's Mile, Λεμεσός.

Omprela Beach Bar
Μια από τις πιο λαχταριστές καλοκαιρινές επιλογές για μαγαζί δίπλα στη θάλασσα λοιπόν, είναι το Omprela Beach Bar, το οποίο θα συναντήσεις στα Περβόλια (επ. Λάρνακας) και μας περιμένει για την πιο ανέμελη σεζόν της χρονιάς - το καλοκαίρι. Τη μέρα μπορείς να συνδυάσεις μπάνιο στην παραλία με το φαγητό και κρύα μπίρα ενώ αργά το απόγευμα με cocktail να χαζέψεις το ηλιοβασίλεμα.
Άνετες ξαπλώστρες σε απόσταση τόση ώστε να διασφαλίζουν ιδιωτικότητα, με ψάθινες ομπρέλες που δένουν αρμονικά με το περιβάλλον, προσφέροντας απλόχερα αγνή και αυθεντική καλοκαιρινή διασκέδαση.
(99 082204) Μακαρίου 23Α, Περιβόλια, επ. Λάρνακας.

S for Summer
Η νέα άφιξη της Λεμεσού, ήρθε για να συμβάλει ώστε να περάσουμε όσο το δυνατό καλύτερα και πιο χαλαρά το φετινό καλοκαίρι.
Το S for Summer είναι ένα all day beach concept, ανοιχτό καθημερινά από τις 8:00 μέχρι τις 20:00 και μας περιμένει στον Άγιο Τύχωνα.
Open air μπαρ για δροσιστικά κοκτέιλ, ολοήμερο παιχνιδότοπο για να διασκεδάζουν τα παιδιά όσο απολαμβάνεις τον ήλιο, ντους και αποδυτήρια δωρεάν. Για όσο μείνεις εκεί, μπορείς να ενοικιάσεις κρεβατάκια, ομπρέλα, καμπάνα και πετσέτα θάλασσας.
(996 880118) Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
Σχετικά
Isola: Εκεί που το καλοκαίρι συνεχίζεται
Ένας από τους πιο ξεχωριστούς καλοκαιρινούς προορισμούς σε πριμένει και τον Σεπτέμβρη
Η Παλαιά Πινέζα μεταμορφώνεται σε μια τροπική ζούγκλα για ένα ακόμη επικό street party!
Jungle Street Party στην Παλαιά Πινέζα
Το Grecophilia επιστρέφει στην παλιά Λευκωσία για ένα φθινοπωρινό gathering στην αυλή
Ένα ακόμη gathering που υπόσχεται να συνδυάσει μουσική, γεύσεις, ανθρώπους και την ξεχωριστή ενέργεια του χώρου
Pattiha Street: Το καλοκαιρινό street party με πρωταγωνίστρια την παττίχα επιστρέφει
Ένα μικρό, ζουμερό «καρκασσιαλλίκιν» γεμάτο ενέργεια, καλοκαιρινή διάθεση και καλή παρέα
Το καλοκαιρινό spot στον Κάππαρη που αγαπάμε
Θάλασσα, χαλαρή διάθεση, καλό φαγητό, δροσιστικά ποτά και μουσική.
Ξέρουμε πώς φτιάχνεται και πού σερβίρεται το πιο viral κοκτέιλ του φετινού καλοκαιριού στον Πρωταρά
23 μέρη σερβίρουν το Protaras Riviera Signature Cocktail
Blockhead, ProleteR & Arms and Sleepers, για πρώτη φορά live στην Κύπρο
Τρία καταξιωμένα ονόματα της instrumental hip-hop και της ηλεκτρονικής μουσικής ενώνουν τις δυνάμεις τους για ένα ξεχωριστό live στη Λεμεσό, στις 12 Σεπτεμβρίου 2026
Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΟΣ ΘΡΥΛΟΥ: Μετά το σαρωτικό launch, η ομάδα του «Lick R&B» φέρνει το «Y2K4EVER» στο Summer Breeze
Την Παρασκευή, 28 Αυγούστου, ο θρύλος επιστρέφει επίσημα στην ιστορική του έδρα, το εμβληματικό Summer Breeze!
BEONIX x Wet Glam: Η απόλυτη εμπειρία ηλεκτρονικής μουσικής στο City of Dreams Mediterranean
Mια βραδιά υψηλών προδιαγραφών σε έναν από τους πιο εμβληματικούς προορισμούς της Κύπρου.
Ένα beach bar σε μία μαγευτική τοποθεσία, ιδανική για να θαυμάσεις το ομορφότερο ηλιοβασίλεμα
To beach bar στη βορειοδυτική ακτογραμμή του νησιού που πρέπει να επισκεφτείς
Η πιο εντυπωσιακή πισίνα της Αγίας Νάπας και δύο events που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον τον Δεκαπενταύγουστο
Το AYA Summer Club στο Aya Resort γίνεται το απόλυτο σημείο συνάντησης του καλοκαιριού, με day passes, tropical vibes και δύο δυνατά μουσικά events στις 14 και 15 Αυγούστου.
Η επιστροφή ενός θρύλου: Η ομάδα πίσω από το θρυλικό «Lick R&B» της Λεμεσού επιστρέφει
Οι δημιουργοί του Lick R&B, του θρυλικού brand που άφησε το αποτύπωμά του σε Ελλάδα, Λίβανο και Κύπρο, ετοιμάζονται για τη μεγάλη τους επιστροφή!