Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Μια νέα, πανέμορφη ταράτσα για έξοδο στην καρδιά του Πρωταρά

Το νέο ενδιαφέρον bar/restaurant του νησιού λειτουργεί ψηλά, είναι χαλαρό και συνάμα κομψό, και έχει θέα τον καλοκαιρινό Πρωταρά

Δημοσιεύτηκε στις 08 Αυγούστου 2023

Σίγουρα υπάρχουν πολλές ταράτσες στο νησί, που και καλοφτιαγμένες είναι και ωραία ποτά φτιάχνουν. Εξάλλου, και σε ποιον δεν αρέσει η θέα της πόλης από ψηλά; Επειδή όμως, όπως είναι λογικό, μας αρέσουν πολύ τα ολοκαίνουρια μαγαζιά, δεν σταματούμε ποτέ να τα ψάχνουμε! Εξ ου λοιπόν και σήμερα σου παρουσιάζουμε το Nubila Rooftop restaurant - bar.

Έναν νέο καλοκαιρινό προορισμό διασκέδασης που άνοιξε τις «πύλες» του στην καρδιά του Πρωταρά, ο οποίος δεν ποντάρει ακριβώς σε αυτήν τη θέα που «κόβει την ανάσα», ωστόσο είναι τόσο γοητευτικός όσο χρειάζεσαι στις καλοκαιρινές σου διακοπές!

nubila1.jpg

Πρόκειται λοιπόν για ένα rooftop restaurant που λειτούργησε πριν από μόλις μερικές ημέρες στη λεωφ. Πρωταρά και πιο συγκεκριμένα στον κυκλικό κόμβο που οδηγεί στη διάσημη παραλία Fig Tree Bay (απέναντι από το συντριβάνι και πάνω από supermarket).

Το Nubila σε φιλοξενεί σε ένα χώρο υψηλής αισθητικής με boho chic διάθεση... Ωστόσο, όπως ήδη αναφέραμε, δεν είναι εκείνη η ταράτσα που σου υπόσχεται θέα 360 μοιρών στην περιοχή, όμως το γύρω τοπίο, αυτό που σχηματίζουν τα κτήρια και το vibe της περιοχής, θα το βρεις κι εσύ πολύ ενδιαφέρον.

Εδώ λοιπόν, θα ζήσεις μία νόστιμη γαστρονομική εμπειρία, με κύριους πρωταγωνιστές τα κρεατικά και τα steaks, ενώ θα απολαύσεις δροσιστικά και ευφάνταστα κοκτέιλ.

nubila2.jpg

Πιο συγκεκριμένα στο μενού του θα βρεις ορεκτικά όπως σούπα γκασπάτσο, Black Angus Beef Carpaccio, pinsa romana, bao buns, cheese platters, σαλάτες όπως burrata, ζυμαρικά όπως Pappardelle chicken, Pappardelle Cacio e Pepe κ.ά. Στα κυρίως πιάτα θα συναντήσεις επιλογές όπως το Black Angus Striploin Tagliata, Black Angus burger, φιλέτο σολομού, γαρίδες στη σχάρα κ.λπ. Το μενού συμπληρώνουν τα steaks, ανάμεσά τους μερικές απός τις πιο σημαντικές και περιζήτητες ειδικές κοπές κρεάτων (USDA Creekstone Farms), καθώς και steaks από την Αυστραλία και την Ιρλανδία.

Πλούσια είναι και η κάρτα με τα ποτά, η οποία πέρα από καλοφτιαγμένα κοκτέιλ και μοκτέιλ (χωρίς αλκοόλ), διαθέτει και μεγάλη γκάμα σε κρασιά (αφρώφη, λευκά, ροζέ, ερυθρά, επιδόρπιους οίνους, σαμπάνιες), καθώς επίσης και αλκοολούχα ποτά.

(23831626) Λεωφ. Πρωταρά 62, Πρωταράς. Δ-Κ 17.30-01.00.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close