Δημοσιεύτηκε στις 02 Αυγούστου 2023
Κι όμως και αυτή τη φορά κερδήθηκε το στοίχημα των Costa Coffee. Γιατί η καμπάνια με τα συλλεκτικά ποτήρια που φέρουν την υπογραφή της Κύπριας καλλιτέχνιδας Άννας Μιλτιάδου, συγκέντρωσε €3.175, ποσό που θα διατεθεί για τα παιδιά της Παιδονευρολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου.
Τα Costa Coffee και η οικογένεια της Symeonides Coffee Cyprus Ltd., τα τελευταία τρία χρόνια στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις, το έργο της Παιδονευρολογικής Κλινικής του Μακάρειου Νοσοκομείου στη Λευκωσία. Οι ανάγκες της είναι συνεχόμενες και αυξανόμενες γι’ αυτό και η αγαπημένη αλυσίδα καφέ προσπαθεί με τη διάθεση των καθαρών εσόδων από τις πωλήσεις limited edition προϊόντων, να συμβάλει στη συνεχή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και φροντίδας των παιδιών που νοσηλεύονται με νευρολογικές παθήσεις και σοβαρές αναπηρίες.

Κατά το 2022, η καμπάνια υπό το σύνθημα Let’s do it again, περιλάμβανε ένα μοναδικό συλλεκτικό limited edition cup που φιλοτέχνησε η Άννα Μιλτιάδου, με τα καθαρά έσοδα από τις πωλήσεις να διατίθενται για τις ανάγκες των παιδιών της Παιδονευρολογικής Κλινικής. Σκοπός των Costa Coffee ήταν με το που αντικρύζει κάποιος το limited edition cup να καταλάβει ακριβώς πώς μοιάζει η αγάπη. Επρόκειτο για τρεις υπέροχους χαρακτήρες που δημιουργήθηκαν με την αποστολή να κάνουν τον κόσμο να χαμογελάει κάθε φορά που τους κοιτάει. Σ’ ότι αφορά το design, περιγράφεται ως εναλλακτικό, για τους λάτρεις των διαφορετικών πραγμάτων! Τα ποτήρια διατέθηκαν σε όλα τα Costa Coffee παγκύπρια και μέσω του Costa Coffee Club Cyprus App στην τιμή των €22.95.
Πέρσι ήταν η δεύτερη χρονιά που πραγματοποιήθηκε η ενέργεια αυτή. Η πρώτη ήταν το 2021, με το limited edition cup που είχε φιλοτεχνήσει η γνωστή σχεδιάστρια μόδας Έφη Παπαϊωάννου. Φέτος, τα Costa Coffee ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους με την Έφη Παπαϊωάννου, γι’ αυτό stay tuned!
Σχετικά

Επέστρεψε στο Mall of Cyprus μία αγαπημένη αλυσιδά καταστημάτων
Με δώρα για τους πρώτους 100 πελάτες

Το διάσημο παζαράκι καλλυντικών, επιστρέφει ανανεωμένο, με 70% έκπτωση
Το MPM BAZAAR αλλάζει τοποθεσία και μεταφέρεται στην Κρατική Έκθεση

Βραδινό shopping, δωρεάν μπίρα, ζεστό κρασί, μουσική και ξέφρενο παιχνίδι
Την Παρασκευή απολαμβάνουμε το κέντρο της πόλης by Night

Black Friday 2025: Πότε είναι φέτος η «μαύρη Παρασκευή» των προσφορών
Η Black Friday και η Cyber Monday έχουν γίνει πλέον θεσμός και στην Κύπρο

Το ωράριο των malls της Κύπρου για την 1η Οκτωβρίου
Ποια καταστήματα θα μείνουν ανοικτά την Τετάρτη, 1η Οκτωβρίου

Το Jumbo ανακοίνωσε το άνοιγμα δύο νέων υπερκαταστημάτων στην Κύπρο
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες

Η Kiko Milano έρχεται στη... Λεμεσό
Το ιταλικό brand καλλυντικών Kiko Milano, ετοιμάζεται να κάνει την είσοδό του στη συμπρωτεύουσα

Το θρυλικό Scandalo επιστρέφει ανανεωμένο, με την ίδια καρδιά (εικόνες)
Νέος χώρος, υπερσύγχρονα στούντιο tattoo & piercing, μοναδικά είδη & εμπειρία

Η Lidl Κύπρου σηματοδοτεί έναν χρόνο δυναμικής παρουσίας στο Neon Mall of Pafos
Η Lidl Κύπρου παραμένει πιστή στη δέσμευσή της να προσφέρει μία αναβαθμισμένη αγοραστική εμπειρία

Νέο κατάστημα καλλυντικών μεγάλης αλυσίδας άνοιξε στο Mall of Cyprus [ΕΙΚΟΝΑ]
Δες την 5η και νέα τοποθεσία της ιταλικής εταιρίας στην Κύπρο

Νέα λειτουργία οnline παρακολούθησης αποθεμάτων από τη Lidl Κύπρου
Η εταιρεία δίνει στους πελάτες τη δυνατότητα να ελέγχουν σε πραγματικό χρόνο τη διαθεσιμότητα των αγαπημένων τους Non-Food προϊόντων

Η Apple παρουσίασε το iPhone 17: Έχει τις περισσότερες καινοτομίες από το 2017 -Πόσο θα κοστίζει, πότε κυκλοφορεί
Το iPhone 17 Air είναι το πιο λεπτό iPhone που έχει κυκλοφορήσει ποτέ, με πάχος μόλις 5,6 χιλιοστά