Δημοσιεύτηκε στις 14 Ιουλίου 2023
Ένα αντίγραφο του Barbie DreamHouse εμφανίστηκε στην ακτή του Μαλιμπού. Το καυτό ροζ ακίνητο έχει επίσης καταχωρηθεί στο Airbnb, με διαθεσιμότητα για κράτηση για διαμονή από τους θαυμαστές από αυτόν τον Ιούλιο.
Το DreamHouse αναπαράγει μια σειρά από χαρακτηριστικά που έχουμε δει σε όλο το διαφημιστικό υλικό της ταινίας μέχρι στιγμής, όπως μια τσουλήθρα από το σπίτι στην πισίνα, μια πίστα χορού με μια μπάλα ντίσκο και χρυσά φουσκωτά που γράφουν «KEN».
«Καλώς ήρθατε στο βασίλειο του Ken! Όσο η Barbie λείπει, μου έχει παραδώσει τα κλειδιά του Malibu DreamHouse της και, αυτό το καλοκαίρι, το δωμάτιό μου θα μπορούσε να γίνει δικό σας για μία νύχτα» αναφέρει ο πρωταγωνιστής της επικείμενης ταινίας.
«Έχω προσθέσει μερικές πινελιές για να φέρω λίγη από την απαραίτητη ενέργειά μου στο πρόσφατα ανακαινισμένο και εμβληματικό Malibu DreamHouse» προσθέτει.
Το σπίτι διαθέτει υπαίθρια πίστα ντίσκο, πισίνα, καουμπόικο εξοπλισμό αλλά και μία ντουλάπα γεμάτη ρούχα.

Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν κράτηση από τις 12 μ.μ. στις 17 Ιουλίου. Οι τυχεροί θα είναι ελάχιστοι καθώς προσφέρονται μόλις δύο διαμονές, της μίας νύχτας, για έως δύο επισκέπτες, στις 21 και 22 Ιουλίου.
Όσοι επιλεγούν θα φύγουν από το σπίτι με σουβενίρ ένα ζευγάρι πατίνια και μία σανίδα του σερφ, σύμφωνα με την καταχώριση.
Η αγγελία στο AirBnb είναι μέρος της καμπάνιας προώθησης της ταινίας, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου.

«Για τον εορτασμό της προβολής της Barbie στους κινηματογράφους στις 21 Ιουλίου (...), η Airbnb θα κάνει μια εφάπαξ δωρεά στο Save the Children» επισημαίνεται.
Στην ταινία, που σκηνοθέτησε η Greta Gerwig, η Barbie και ο Ken, τους οποίους υποδύονται η Margot Robbie και ο Ryan Gosling αντίστοιχα, εγκαταλείπουν τη Barbie Land για να εξερευνήσουν τον «πραγματικό κόσμο».
Η δημιουργία του τέλειου σκηνικού για την επερχόμενη ταινία απαίτησε τόσο πολύ ροζ χρώμα που οδήγησε σε παγκόσμια έλλειψη, σύμφωνα με τον σχεδιαστή παραγωγής.
Σχετικά
Η νέα οδός Γλάδστωνος στη Λάρνακα, είναι... υπέροχη (εικόνες)
Τα έργα στην ανανεωμένη οδό, ολοκληρώνονται
Οι 10 προορισμοί στην Ευρώπη που κάνει ζέστη και τον χειμώνα - Ανάμεσά τους και η Κύπρος
Από τα Κανάρια νησιά μέχρι και τη Μαδέρα, δέκα μέρη της Ευρώπης που παραμένουν φωτεινά όταν ο υπόλοιπος χάρτης «παγώνει»
Διαμονή στα 13 ξενοδοχεία και τουριστικά καταλύματα στον Πρωταρά που είναι ανοικτά ολόχρονα
Επιχειρήσεις που παραμένουν ανοιχτές όλο τον χρόνο
Το Μεγάλο Αιγυπτιακό Μουσείο ανοίγει πλήρως και επίσημα τις πύλες του
Πλησιάζει η πλήρης επίσημη έναρξη του μουσείου και ο πρωθυπουργός της Αιγύπτου Μουστάφα Μαντμπούλι ελπίζει ότι στην τελετή των εγκαινίων, το Σάββατο 1η Νοεμβρίου, θα παρευρεθούν πολυάριθμοι διεθνείς αρχηγοί κρατώ
Η Πετρολίνα διπλά βραβευμένη για “Αριστεία στη Συνεργασία” στα Cyprus Responsible Business Awards 2024
Αναγνώριση της διαχρονικής της συνεργασίας με την Europa Donna Κύπρου και το Ινστιτούτο Νευρολογίας και Γενετικής Κύπρου
Οι 20 πιο φιλικές πόλεις στον κόσμο
Αυτές είναι οι 20 πιο φιλικές πόλεις στον κόσμο, σύμφωνα με τους ντόπιους, όπως προέκυψαν από την έρευνα του Time Out
Οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο για ταξίδια τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
Όσοι ταξιδεύουν για τα Χριστούγεννα φαίνεται να αναζητούν λίγο χειμωνιάτικο ήλιο, σύμφωνα τουλάχιστον με την έρευνα της Kayak
«Κολλημένη» στα ψηλά η θερμοκρασία στην Κύπρο - Το σκηνικό του καιρού μέχρι και την Κυριακή
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Αυτός θα είναι ο μεγαλύτερος παραλιακός πεζόδρομος της Κύπρου
Το νέο στέκι για εκατοντάδες άτομα καθημερινά, ντόπιους και επισκέπτες
ISTF 2025: Το Διεθνές Φεστιβάλ που τάραξε τα νερά του θαλάσσιου τουρισμού
Ακόμα μία επιτυχημένη διοργάνωση τεράστιου βεληνεκούς στη Μαρίνα Αγίας Νάπας
H Ryanair ανακοίνωσε ταξίδια σε 8 προορισμούς, με μόνο €22.87 (μόνο για σήμερα)
Ανάμεσα στους προορισμούς που συμμετέχουν στην προσφορά είναι μερικές από τις πιο όμορφες ευρωπαϊκές πόλεις
H επόμενη αργία για φέτος... φέρνει ένα υπέροχο τετραήμερο!
Το επόμενο «καθαρό» τετραήμερο είναι τα Χριστούγεννα 2025