Δημοσιεύτηκε στις 27 Ιουνίου 2023
O Διονύσης Σχοινάς και ο Λούκας Γιώρκας για τρεις καλοκαιρινές βραδιές live στο Theama, από το Σάββατο 8 Ιουλίου.
Ο Όμιλος Breeze, ο μεγαλύτερος όμιλος ψυχαγωγίας στην Κύπρο, υποδέχεται το Διονύση Σχοινά και το Λούκα Γιώρκα στην πρώτη on stage συνεργασία τους για το πιο ανατρεπτικό summer party του φετινού καλοκαιριού.
Ο Διονύσης Σχοινάς με τις μεγάλες επιτυχίες και ο Λούκας Γιώρκας με τη γνήσια λαϊκή φωνή , θα μας ταξιδέψουν με την μουσική τους στο Theama, στη Λεμεσό, για τρία μοναδικά Σάββατα 8, 15 & 22 Ιουλίου.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00.
Πληροφορίες και κρατήσεις στο 99 341 341.
Σχετικά
Ακυρώνονται οι εμφανίσεις της Άννας Βίσση στο Αθηνών Αρένα για τον φετινό χειμώνα
Η Άννα Βίσση ενημέρωσε τους συνεργάτες της για την εξέλιξη που ανατρέπει όσα αναμένονταν το φετινό χειμώνα
Eurovision 2027: Η χώρα που αποσύρεται από τον διαγωνισμό
Η Τσεχική Τηλεόραση ανέφερε χαρακτηριστικά σε ανακοίνωσή της: «Δεν θα δούμε την τσεχική σημαία στη σκηνή την επόμενη χρονιά»
«Το πιο λαμπρό αστέρι: 30 χρόνια χωρίς την Αλίκη»: Μια μουσικοθεατρική παράσταση
Ένα ταξίδι στο φως, που η Αλίκη Βουγιουκλάκη άφησε αναμμένο, μέσα από τα τραγούδια, τις λέξεις, τις εικόνες, το χαμόγελό της!
Τα 25 "δυνατά" μουσικά ραντεβού του Οκτώβρη
Ποιες είναι οι συναυλίες που δεν πρέπει να χάσεις
Andreas Krambias Quintet και Ιδαίον Project σε μια διπλή μουσική βραδιά στη Λευκωσία
Η παράδοση της Ανατολικής Μεσογείου συναντά τον σύγχρονο ήχο και τον πειραματισμό στο Studio του Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας.
Ο Γιάννης Κουτής παρουσιάζει το «Words of Silence» στο Κυπριακό Μουσείο
Μαζί με τον Markus Stockhausen και τον Μάριο Τακούσιη, ο συνθέτης και δεξιοτέχνης του ουτιού συναντά το κοινό στις 22 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ Λευκωσίας 2026.
Oι Fuse και η Φρειδερίκη Τομπάζου στο DownTown Live
Ετοιμαστείτε για μια μοναδική μουσική βραδιά!
Ο Γιώργος Τσαλίκης έρχεται για ένα live στον Πρωταρά
Mε ένα πρόγραμμα με έντονο party χαρακτήρα, μεγάλες επιτυχίες και αστείρευτη διάθεση για διασκέδαση
Η Μάγδα Βαρούχα και ο Χρήστος Αδαμόπουλος επιστρέφουν Κύπρο για ένα live
Η Μάγδα και ο Χρήστος συνεχίζουν τη μουσική τους ιστορία
Η Nama Dama και τρεις δημιουργοί ενώνουν τραγούδι και κουκλοθέατρο στην Αξιοθέα
Τέσσερις Κύπριες δημιουργοί συναντιούνται στη σκηνή την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, σε μια πολυμεσική μουσική παράσταση εμπνευσμένη από τη γραφή της Virginia Wool
Οι Dal:um φέρνουν τους σύγχρονους ήχους της κορεατικής παράδοσης στην Αξιοθέα
Το κορεατικό ντουέτο εμφανίζεται στη Λευκωσία την Τρίτη 6 Οκτωβρίου, συνδυάζοντας δύο παραδοσιακά έγχορδα με τον μινιμαλισμό και τη μουσική εξερεύνηση.
Κυπριακές μελωδίες αλλιώς: Το TratSik String Quartet στην Αξιοθέα
Τέσσερις μουσικοί και έργα επτά Κυπρίων συνθετών φέρνουν την παράδοση στη σύγχρονη μουσική δωματίου, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου.